ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU
hartă IQOS

Garanția internațională IQOS: Când și cum poți beneficia de ea?

IQOS oferă consumatorilor adulți din țările selectate serviciul gratuit de asistență IQOS, pentru călătoriile în străinătate.

În cazul în care întâmpini o problemă cu dispozitivul tău IQOS, poți beneficia de serviciul nostru care include înlocuirea dispozitivului IQOS nefuncțional, atunci când este posibil.

Acest serviciu este oferit în perioada de garanție comercială IQOS, valabilă în țara de achiziție.

CUM SĂ TE ÎNREGISTREZI?

Dacă ești deja înregistrat în calitate de consumator adult IQOS cu un dispozitiv IQOS, poți beneficia imediat de acest serviciu. Dacă nu, înregistrează dispozitivul tău IQOS pe iqos.ro, în contul tău, pentru a putea beneficia de acest serviciu.


CONTACTEAZĂ-NE

Utilizatorii români care se află în străinătate beneficiază de serviciul de asistență internațională la numărul:

 • 00 800 2559 2559* (gratuit)
 • - disponibil 24/7 pentru asistență în limba engleză
  - disponibil între orele 10:00 – 20:00 pentru asistență în limba română

*Se pot aplica limitări de conectivitate cu unii operatori de telefonie mobile. În cazul puțin probabil în care se întâmplă acest lucru, ne poți contacta la +41 215 478 888.

De asemenea, oferim serviciul de asistență internațională utilizatorilor IQOS care vizitează teritoriul României și au nevoie de sprijin la numărul:

 • +41 215 478 888 (pot fi percepute anumite taxe; te rugăm să consulți operatorul tău de telefonie mobilă pentru mai multe detalii)
 • - disponibil 24/7 pentru asistență în limba engleză
  - disponibil între orele 10:00 – 20:00 pentru asistență în limba română

SFAT DE CĂLĂTORIE

Dacă utilizezi dispozitivul IQOS în străinătate, asigură-te ca adaptorul de alimentare cu curent alternativ este potrivit pentru tensiunea din țara în care te afli.

DETALII IMPORTANTE DESPRE SERVICIUL DE ASISTENȚĂ IQOS

Serviciul de asistență IQOS este disponibil pentru consumatorii adulți IQOS care locuiesc și călătoresc în următoarele țări:

Africa de Sud, Andora, Armenia, Bulgaria, Canada, Columbia, Coreea de Sud, Croația, Curaçao, Cipru, Cipru de Nord, Republica Cehă, Danemarca, Republica Dominicană, Elveția, Emiratele Arabe Unite, Franța, Germania, Grecia, Guatemala, Israel, Italia, Insulele Canare, Réunion, Japonia, Kazahstan, Kuweit, Letonia, Lituania, Liban, Malaezia, Mexico, Olanda, Noua Zeelandă, Palestina, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Opțiunile serviciului, dispozitivul IQOS și disponibilitatea componenteor sale, timpii de răspuns și de livrare pot varia în funcție de țară.

Poți verifica situația înregistrării dispozitivului tău în cadrul propriului cont de pe IQOS.RO, unde te poți conecta cu datele dale de identificare.

Acest serviciu nu va afecta drepturile legale în temeiul garanției comerciale IQOS valabile în țara de achiziție.

În cazul în care are loc un schimb, atunci orice parte înlocuitoare devine proprietatea ta, iar piesa înlocuită devine proprietatea entității care realizează schimbul.

Problemele dispozitivului IQOS sunt definite în termeni referitori la material sau manoperă atunci când este folosit în conformitate cu Ghidul Utilizatorului IQOS: IQOS 2.4, IQOS 2.4 Plus, IQOS 3, IQOS 3 Multi și IQOS 3 DUO.

Următoarele sunt excluse din serviciu:

 1. daune provocate de uzura normală;
 2. deteriorări cosmetice (ca de exemplu zgârieturi, indentații, plastic fisurat etc.);
 3. daune provocate prin utilizare necorespunzătoare, supratensiuni de alimentare, manipulare incorectă, contactul cu lichide sau flăcări;
 4. defecțiuni datorate utilizării unui produs necompatibil;
 5. avarii sau defecțiuni provocate de încercările de deschidere, modificare și reparare din partea utilizărilor sau a unui centru de service neautorizat de producător;
 6. avarii sau defecțiuni provocate de neutilizarea in conformitate cu Ghidul Utilizatorului IQOS.
 7. Contactează Centrul de Asistență Clienți (0800030333) sau scrie-ne pe Live Chat dacă ai întrebări sau dorești ajutor pentru utilizarea dispozitivului tău IQOS.

  De asemenea, poți verifica secțiunea de întrebări frecvente.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.