Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Descoperă IQOS

Dispozitivul IQOS Originals One turquoise ținut în mână de o femeie care
zâmbește.
Dacă ești fumător adult și îți dorești o alternativă mai bună la continuarea fumatului, IQOS te va susține în această experiență. Așa cum îi susține și pe cei peste 19 milioane de utilizatori adulți din întreaga lume* care au trecut deja la IQOS.
IQOS a reinterpretat modul în care se consumă produsele din tutun și se află în prima linie a cercetărilor științifice care pot contribui la o schimbare reală.

*Sursa: Date financiare sau estimate ale Philip Morris International, grupuri de utilizatori IQOS și Philip Morris International Market Research. Date valabile în luna iunie 2022. Utilizatori IQOS care au renunțat complet la țigări și pentru care HEETS, rezervele de tutun produse de Philip Morris International, reprezintă cel puțin 5% din tutunul încălzit consumat în ultimele 7 zile. IMPORTANT: IQOS nu este lipsit de riscuri.

Treci acum la IQOS.

Tutun încălzit

Vrei să știi mai multe despre tehnologia IQOS care încălzește tutunul, nu îl arde?