Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Descoperă IQOS

Un cuplu ascultă muzică în timp ce utilizează un dispozitiv IQOS.
Un cuplu ascultă muzică în timp ce utilizează un dispozitiv IQOS.
IQOS a reinterpretat tehnologia dispozitivelor sale și modul în care se consumă produsele din tutun, astfel se află în prima linie a cercetărilor științifice care pot contribui la o schimbare reală.
O femeie zâmbitoare care ține în mână un dispozitiv IQOS ILUMA.
Dacă ești fumător adult și îți dorești o alternativă mai bună la continuarea fumatului, IQOS te va susține în această experiență. Așa cum îi susține și pe cei peste 19 milioane de utilizatori adulți din întreaga lume* care au trecut deja la IQOS.
Cu ajutorul dispozitivelor IQOS, scapi de petele de scrum, dar și de fum și de mirosul neplăcut al țigărilor. Bucură-te de aceste beneficii.
Un stilou și un încărcător portabil IQOS ILUMA
Un stilou IQOS ILUMA Jade Green cu un inel ținut de o persoană cu o husă din piele.

*Sursa: Date financiare sau estimate ale Philip Morris International, grupuri de utilizatori IQOS și Philip Morris International Market Research. Date valabile în luna iunie 2022. Utilizatori IQOS care au renunțat complet la țigări și pentru care HEETS, rezervele de tutun produse de Philip Morris International, reprezintă cel puțin 5% din tutunul încălzit consumat în ultimele 7 zile. IMPORTANT: IQOS nu este lipsit de riscuri.

Facem această călătorie împreună.
2021
2020
2018
2016
2014
2009
2008
2007
2021

IQOS lansează gama IQOS ILUMA, cu noua tehnologie SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM. IQOS ILUMA împreună cu rezervele TEREA duc satisfacția gustului la următorul nivel.

2020

Anul acesta a reprezentat un reper important pentru comunitatea IQOS.

2018

IQOS 3 și IQOS 3 MULTI sunt vândute în peste 43 de țări din întreaga lume. Philip Morris International investește 92% din toate cheltuielile pentru cercetare și dezvoltare și 60% din cheltuielile comerciale în produse fără fum.

2016

Noua generație IQOS 2.4 PLUS se lansează în 21 de țări. Un an mai târziu, devine disponibil fumătorilor adulți din 38 de țări. În 2017, IQOS 2.4 PLUS câștigă premiul GOOD DESIGN, prezentat de Chicago Athenaeum și Metropolitan Arts Press.

2014

Primul dispozitiv ce încălzește tutunul este comercializat în Japonia și Italia. Un an mai târziu, produsul este denumit „IQOS” și devine disponibil în Portugalia, România, Rusia și Elveția.

2009

Philip Morris International își extinde capacitățile de cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe alternative la fumatul tradițional. Se deschide un nou laborator de cercetare în Singapore. Astăzi, peste 400 de experți în cercetare și dezvoltare lucrează la tehnologia IQOS în întreaga lume.

2008

Pași mari către un viitor fără fum; în 2008, un nou centru dedicat de cercetare & dezvoltare se deschide în Elveția.

2007

Deși cercetările Philip Morris International în domeniul alternativelor la fumatul tradițional datează din anii '90, anul 2007 reprezintă un punct de cotitură: este anul în care tehnologia HeatControlTM prinde viață printr-un prototip. Dispozitivul este un mare pas înainte, dar încă e destul de incomod.

Știință și pasiune

Peste 400 de cercetători lucrează la dezvoltarea sistemelor revoluționare de încălzire a tutunului și a dispozitivelor de vapare pentru a le oferi fumătorilor adulți o alternativă mai bună la continuarea fumatului.

Explorează știința IQOS

O experiență îmbunătățită

A smiling woman with an IQOS ILUMA device.

Tutun încălzit

Gustul adevărat de tutun. Tehnologia SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM.

Încă mai ai întrebări despre IQOS?

Ne poți contacta oricum vrei tu,
 • Logo căști

  Asistență IQOS

  Este posibil ca întrebarea ta să aibă deja răspuns. Găsește raspunsuri la cele mai frecvente întrebări.


  Asistență
 • Logo Live Chat

  Hai să vorbim.

  Vorbește cu un expert IQOS în timp real. L-V: între 8-20, S-D: între 10-18.


  Hai să vorbim.
 • Logo e-mail

  Scrie-ne

  Scrie-ne și îți răspundem în cel mai scurt timp.


  Scrie-ne
 • Logo buton Like

  Facebook

  Vizitează pagina noastră și stai de vorbă cu un expert IQOS.


  Facebook
 • Logo telefon

  Sună-ne

  Sună-ne la numărul 0800030333.L-V: între 8-20, S-D: între 10-18.


  Sună-ne