Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă. Așadar, nu generează foc, scrum sau fum.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care IQOS este considerat o alegere mai bună față de continuarea fumatului. E timpul să faci trecerea de la țigările tradiționale la IQOS. Doar așa poți lăsa în urmă arderea, fumul și scrumul – adică lucrurile care te opresc de la a savura tutunul așa cum trebuie.

Care sunt beneficiile pentru tine?

Află de ce IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului.

Femeie care ține în mână dispozitivul IQOS ILUMA ONE

Încearcă gratuit IQOS

Descoperă toate variantele de rezerve din tutun și bucură-te de beneficiile dispozitivelor IQOS.

Compară dispozitivele

Află ce dispozitiv ți se potrivește.
https://d1dpf5qi8okjv1.cloudfront.net/images/kura/benefits/1_global/NBW_Benefits_ContentBlock_Benefits_ImageCollage_Variant2_Grid1.1_Global_Desktop_Standard.jpg

Vino mai aproape

IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Întrucât IQOS produce mai puțin fum decât țigările, este mai puțin probabil că îi vei deranja pe cei din jurul tău. IQOS lasă mai puțin miros decât țigările, miros care se disipează mai repede de pe mâini, păr și haine.

Informații importante: IQOS nu este lipsit de riscuri.

Un încărcător portabil și stilou IQOS ILUMA PRIME PRIME Jade Green.

Tehnologie pentru o experiență constantă, mai plăcută

Cu ajutorul noii tehnologii SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM, IQOS ILUMA oferă o experiență senzorială fără precedent. IQOS ILUMA împreună cu rezervele TEREA duc satisfacția gustului la următorul nivel.

IQOS ILUMA™ este conceput pentru a fi utilizat exclusiv cu rezervele TEREA™ sau LEVIA™. Rezervele TEREA™ și LEVIA™ nu trebuie utilizate cu dispozitivele IQOS™ din generațiile anterioare din cauza riscului de deteriorare a lamelei. Acestea conțin un element metalic ascuțit. Nu lăsați la îndemâna copiilor pentru a evita dezasamblarea sau înghițirea.

Descoperă IQOS ILUMA