Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă. Așadar, nu generează foc, scrum sau fum.

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care IQOS este considerat o alegere mai bună față de continuarea fumatului. E timpul să faci trecerea de la țigările tradiționale la IQOS. Doar asa poți lăsa în urmă arderea, fumul și scrumul – adică lucrurile care te opresc de la a savura tutunul așa cum trebuie.

Care sunt beneficiile pentru tine?

Află de ce IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului.

Ce spun utilizatorii?

"Bună! Sunt utilizator nou de IQOS și sunt pur și simplu îndrăgostită de el. Miros, gust și design grozave. Cea mai bună achiziție"

Anla Polonia

Ce spun utilizatorii?

„Utilizez IQOS. Acum îl pot folosi și acasă, și în mașină fără ca totul să miroasă a fum de țigară.”
Roger Columbia
O persoană ține un „stilou” IQOS 3 DUO în mână, în itmp ce se află în mașină.

Încearcă IQOS

Descoperă toate variantele de rezerve din tutun HEETS și bucură-te de beneficiile dispozitivelor IQOS.

Ce spun utilizatorii?

”[…] condusul mașinii personale este mult mai plăcut. Nu mai trebuie să deschid geamul […]”
Mihai S. România

Compară dispozitivele IQOS.

Găsește dispozitivul compatibil.

https://d1dpf5qi8okjv1.cloudfront.net/images/kura/benefits/1_global/NBW_Benefits_ContentBlock_Benefits_ImageCollage_Variant2_Grid1.1_Global_Desktop_Standard.jpg

Vino mai aproape

IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Întrucât IQOS produce mai puțin fum decât țigările, este mai puțin probabil că îi vei deranja pe cei din jurul tău. IQOS lasă mai puțin miros decât țigările, miros care se disipează mai repede de pe mâini, păr și haine.

Informații importante: IQOS nu este lipsit de riscuri.

HEETS

Rezervele HEETS, utilizate împreună cu IQOS, oferă gustul autentic și satisfacția tutunului fără fumul, scrumul și arderea care vin la pachet cu fumatul.
Concentrează-te pe momentele tale, plăcerea ta și pe gust.

Descoperă mai multe

„Stiloul” IQOS 3 DUO încălzește tutunul la o temperatură de până la 350°C

Tehnologia HeatControlTM

De la conceptul inițial la realitate, fiecare element al dispozitivului IQOS este atent creat pentru a oferi experiența tutunului încălzit.
Tehnologia IQOS HeatControl™ se află la baza dispozitivului IQOS și este responsabilă pentru încălzirea tutunului la temperaturi controlate de până la 350°C. Bucură-te de aroma autentică a tutunului încălzit, nu ars.

Descoperă mai multe

Vrei să vorbești cu noi?

Îți stăm la dispoziție în magazin sau online. E alegerea ta.