Descoperă beneficiile IQOS și ale tutunului încălzit.

De ce fumătorii adulți trec de la țigări la IQOS.

Țigările produc gudron.
IQOS nu.

Gudronul este reziduul din fumul produs în urma arderii țigării. IQOS nu produce gudron, pentru că IQOS încălzește tutunul, nu îl arde. Reziduul din aerosolul generat de IQOS este fundamental diferit de gudron și conține niveluri semnificativ mai reduse de substanțe nocive*. Trecerea completă la IQOS este mai puțin nocivă decât continuarea fumatului**.

INFORMAȚII IMPORTANTE: Absența gudronului nu înseamnă că IQOS este lipsit de riscuri. Acesta eliberează nicotină, care provoacă dependență.

*Reduceri medii ale nivelurilor unei game de substanțe nocive (excluzând nicotina), comparat cu fumul de țigară.
**Sursa: Pe baza tuturor dovezilor disponibile pentru IQOS comparat cu continuarea fumatului.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.

Ce spun utilizatorii?

„Utilizez IQOS. Acum îl pot folosi și acasă, și în mașină fără ca totul să miroasă a fum de țigară.”
Roger Columbia

IQOS nu arde tutunul.

IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă. Așadar nu produce scrum sau fum. Aceasta face ca IQOS să fie o alegere mai bună față de continuarea fumatului.

INFORMAȚII IMPORTANTE: IQOS nu este lipsit de riscuri, eliberează nicotină, care provoacă dependență.

O felie de pâine arsă în comparație cu  o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.

Ce spun utilizatorii?

”[…] condusul mașinii personale este mult mai plăcut. Nu mai trebuie să deschid geamul […]”
Mihai S. România

IQOS generează mai puține substanțe nocive decât țigările.

Țigările ard tutunul, ceea ce produce cantități mari de monoxid de carbon. IQOS nu arde tutunul, ci îl încălzește, și eliberează, astfel, în medie cu 98% mai puțin monoxid de carbon (CO) și niveluri semnificativ mai reduse ale altor substanțe nocive, în comparație cu țigările tradiționale*.

Informații importante: Aceasta nu înseamnă că există o reducere cu 98% a riscului. IQOS nu este lipsit de riscuri și eliberează nicotină, care provoacă dependență.

*Sursă: Am măsurat nivelurile anumitor substanțe nocive, prioritizate pentru raportare de către organizații de sănătate renumite, iar nivelurile acestor substanțe sunt reduse, în medie, cu 95% comparat cu fumul de țigară (excluzând nicotina).

O țigară aprinsă în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.
https://d1dpf5qi8okjv1.cloudfront.net/images/kura/benefits/1_global/NBW_Benefits_ContentBlock_Benefits_ImageCollage_Variant2_Grid1.1_Global_Desktop_Standard.jpg

Trecerea de la țigări la IQOS

IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului. IQOS generează cu 95% mai puține substanțe nocive comparat cu țigările*. IQOS lasă mai puțin miros, care se disipează mai repede decât țigările.

Informații importante: Aceasta nu echivalează neapărat cu o reducere a riscului cu 95%. IQOS nu este lipsit de riscuri.

*„Cu 95% mai puține” reprezintă reduceri medii ale nivelurilor unei game de substanțe nocive (excluzând nicotina), comparat cu fumul de la o țigară de referință (3R4F). A se vedea „Informații importante”.

https://d1dpf5qi8okjv1.cloudfront.net/images/kura/benefits/1_global/NBW_Benefits_ContentBlock_Benefits_ImageCollage_Variant2_Grid1.1_Global_Desktop_Standard.jpg

Vino mai aproape

IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Întrucât IQOS produce mai puțin miros decât țigările, este mai puțin probabil că îi vei deranja pe cei din jurul tău. IQOS lasă mai puțin miros decât țigările, miros care se disipează mai repede de pe mâini, păr și haine.

Informații importante: IQOS nu este lipsit de riscuri.

HEETS

Rezervele HEETS, utilizate împreună cu IQOS, oferă gustul autentic și satisfacția tutunului fără fumul, scrumul și arderea care vin la pachet cu fumatul.
Concentrează-te pe momentele tale, plăcerea ta și pe gust.

Descoperă mai multe

„Stiloul” IQOS 3 DUO încălzește tutunul la o temperatură de până la 350°C

Tehnologia HeatControlTM

De la conceptul inițial la realitate, fiecare element al dispozitivului IQOS este atent creat pentru a oferi experiența tutunului încălzit.
Tehnologia IQOS HeatControl™ se află la baza dispozitivului IQOS și este responsabilă pentru încălzirea tutunului la temperaturi controlate. Bucură-te de aroma autentică a tutunului încălzit, nu ars.

Descoperă mai multe
Femeie dansează și zâmbește în timp ce ține un dispozitiv IQOS 3 DUO în mână.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.