ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

Termeni și condiții - programul IQOS Trade-in („Schimb”)


1. Aplicarea termenilor/Eligibilitate

1.1 Acești termeni și condiții („Termenii”) se aplică și guvernează participarea dumneavoastră la programul „Trade in”, (denumit în continuare „Schimb”), prin care vă puteți înlocui contra-cost sistemul de încălzire a tutunului IQOS 2.4 sau IQOS 2.4+ sau IQOS 3 sau IQOS 3 MULTI sau IQOS 3 DUO („Kit-ul”) cu modelul IQOS 3 DUO sau același model de sistem de încălzire predat.

Citiți acești Termeni cu atenție, întrucât vă afectează drepturile legale și guvernează relația cu Philip Morris Trading S.R.L, societate având sediul social în Otopeni, Str. Horia, Cloșca şi Crișan, Nr. 83-105, clădirea A, Județul Ilfov, România, și punct de lucru în București, Strada Nicolae Filipescu nr. 28, Sector 2, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J23/511/2004, având Cod Unic de Identificare/Cod de Înregistrare Fiscală RO 4888165, organizatorul acestui program (denumit in continuare „PM Trading”).

1.2 Sunteți eligibil/ă să participați la programul „Schimb” dacă: (i) sunteți utilizator IQOS cu vârsta de peste 18 ani; (ii) sunteți înregistrat/ă împreună cu kit-ul dumneavoastră în baza de date a PM Trading; și (iii) aveți reședința în România; (iv) Kit-ul dumneavoastră este complet și conține 2 componente complete: încărcătorul portabil și dispozitivul; (v) nu ați mai participat în programul „Schimb” și nu ați schimbat prin acest program kit-ul în ultimele 12 luni.

1.3 Pentru a participa la programul „Schimb”, nu este nevoie să aveți cablul de încărcare, cutia originală sau alte accesorii complementare.

1.4 Înregistrarea dumneavoastră în baza de date de utilizatori PM Trading se face accesând iqos.ro sau apelând Centrul de Asistență, 0800030333. Înregistrarea se face pe baza unui cont activ în care, ulterior veți putea înregistra kit-ul/ kit-urile dumneavoastră.

1.5 Pentru a vă înlocui dispozitivele IQOS actuale cu alte modele prin programul „Schimb”, este necesar să oferiți la schimb încărcătorul portabil și dispozitivul („stiloul”). În cazul în care vă răzgândiți și doriți să reveniți la produsele deținute anterior, returnarea acestora nu mai este posibilă după ce au fost colectate de către un reprezentant IQOS. În cazul noilor kituri se vor aplica aceleași condiții de utilizare și garanție ca pentru un produs nou achiziționat. Kit-urile predate prin acest program pot fi reciclate în urma unei evaluări realizate de un colaborator al Philip Morris Trading SRL.

1.6 Prin participarea la acest program „Schimb”, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord sau nu puteți respecta acești termeni, atunci nu vi se permite să participați la programul „Schimb”.

1.7 Modificarea acestor termeni și condiții se poate efectua doar la inițiativa PM Trading, cu notificare corespunzătoare. În cazul în care nu sunteți de acord sau nu puteți respecta aceste modificări, atunci nu vi se permite să participați la programul „Schimb”.

1.8 Încălcarea acestor Termeni și Condiții poate duce la anularea de către organizator, PM Trading, a participării dumneavoastră la prezentul program. În cazul în care PM Trading constată anumite nereguli sau încercări de fraudă, etc., este la latitudinea organizatorului de a vă anula dreptul de participare la programul „Schimb”.

2. Condiții pentru programul „Schimb”

2.1 Pentru a participa la programul „Schimb”, trebuie să contactați Centrul de Asistență Clienți IQOS, să ne scrieți pe chat, accesând www.iqos.ro sau să vizitați unul dintre magazinele IQOS oficiale („Magazinele IQOS”). Lista actualizată a Magazinelor IQOS este disponibilă la adresa: https://www.iqos.ro/store/ro/search.

2.2 Participarea la programul „Schimb” vă permite să beneficiați de un discount promoțional la prețul comunicat în Centrul de Asistență Clienți IQOS sau afișat în magazin la achiziționarea kit-ului IQOS 2.4+, IQOS 3 MULTI, IQOS 3 DUO, în schimbul predării kit-ului dumneavoastră (care ar trebui să includă atât încărcătorul portabil cât și dispozitivul, conform art. 1.2 din prezentul document). Valoarea discount-ului primit va fi aplicată exclusiv produselor de tip Kit la preț întreg (nu sunt incluse produsele din categoriile „Starter Kit / Loyalty Kit”), și stabilită în funcție de următoarele reguli:

  • (a) Dacă dețineți sistemul IQOS 2.4/ 2.4+ veți avea dreptul la un discount de 100 de lei la achiziția unui kit IQOS 2.4+, respectiv 100 de lei la achiziția unui kit IQOS 3 DUO din Magazinele IQOS.
  • (b) Dacă dețineți sistemul IQOS 3 / 3 DUO veți avea dreptul la un discount de 100 de lei la achiziția unui kit IQOS 3 DUO din Magazinele IQOS.
  • (c) Dacă dețineți sistemul IQOS 3 MULTI veți avea dreptul la un discount de 136 de lei la achiziția unui dispozitiv IQOS 3 MULTI, respectiv 100 de lei la achiziția unui kit IQOS 3 DUO din Magazinele IQOS.

În sensul acestei prevederi, dispozitivele ce prezintă următoarele elemente, nu sunt acceptate pentru programul „Schimb”:

  • (i) Dispozitivele al căror număr de serie a fost modificat, este ilizibil sau a fost șters;
  • (ii) Dispozitivele care au fost desfăcute, reparate, modificate sau alterate într-o manieră neautorizată de Philip Morris Trading S.R.L;
  • (iii) Dispozitivele care se află într-o comandă de înlocuire la momentul la care solicitați programul de „Schimb”.

2.3 Discount-ul stabilit conform secțiunii 2.2 va fi valabil în momentul accesării programului „Schimb”, în scopul achiziției unui kit IQOS disponibil în acel moment în magazin, pe www.iqos.ro sau la Centrul de Asistență Clienți IQOS. În cazul în care nu veți achiziționa unul dintre dispozitivele IQOS 2.4 PLUS, IQOS 3 MULTI, IQOS 3 DUO în timpul unei vizite în Magazinul IQOS dar ulterior vă doriți să participați la programul Schimb, discount-ul oferit pentru Dispozitivul dumneavoastră va fi stabilit în cadrul vizitei viitoare în Magazinul IQOS.

În perioada derulării programului „Schimb”, valoarea discount-urilor descrise la secțiunea 2.2 se poate modifica. Aceste modificări vor fi comunicate la cerere participanților prin cadrul Centrului de Asistență IQOS, la 0800030333, sau pe iqos.ro – LiveChat, program zilnic, 8-22 sau prin Magazinele IQOS participante la program.

2.4 Pentru achiziționarea unui kit IQOS poate fi utilizat un singur discount stabilit conform secțiunii 2.2.

2.5 Predarea unui kit cu o anumită culoare (în special culorile de ediție limitată), în baza secțiunii 2.2 a acestor Termeni si Condiții, nu garantează disponibilitatea utilizării discount-ului aplicabil pentru cumpărarea unui Kit IQOS 3 DUO de o anumită culoare.

3. Durata și încetarea programului

3.1 Acești termeni și condiții se aplică tuturor achizițiilor de dispozitive IQOS efectuate începând cu data de 01.03.2020 până la 31.12.2020, în limita stocului disponibil.

3.2 Participarea la programul „Schimb” depinde de disponibilitatea dispozitivului IQOS dorit și disponibil conform secțiunii 2.2. în Magazinele IQOS.

4. Dispoziții diverse

4.1 Întrucât participarea dumneavoastră la programul „Schimb” este cu titlu gratuit, acesta vă este oferit „ca atare” și fără garanții.

4.2 PM Trading nu va fi răspunzător, în limita maximă permisă de legea aplicabilă, de prejudicii (inclusiv pentru neglijență sau încălcarea obligațiilor statutare), obligații contractuale, declarații false, despăgubiri sau pentru orice pierderi directe, pierderea profiturilor, vânzărilor, veniturilor sau economiilor, pierderea afacerii, epuizarea fondului comercial și/sau pierderi similare sau pierderea sau coruperea datelor sau informațiilor, sau pentru pierderi economice, sau pentru orice pierderi speciale, indirecte sau care apar pe cale de consecință, pentru costuri, daune, taxe sau cheltuieli care apar sau rezultă din participarea dumneavoastră în acest program.]

4.3 Detaliile prelucrării datelor dumneavoastră personale pe care ni le furnizați sunt descrise în Notificarea noastră privind confidențialitatea datelor disponibilă la https://www.iqos.ro/privacy.

4.4 Prezenții Termeni sunt supuși legilor aplicabile teritoriului unde se află sediul social al PM Trading. Orice dispută juridică va fi în competența exclusivă a orașului în care PM Trading își are sediul social.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.