Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/DELIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Termeni și condiții - programul IQOS Trade-in („Schimb”)


1. Aplicarea termenilor/Eligibilitate

1.1 Acești termeni și condiții („Termenii”) se aplică și guvernează participarea dumneavoastră la programul „Trade-in”, (denumit în continuare „Schimb”), prin care vă puteți înlocui contra-cost sistemul de încălzire a tutunului IQOS 2.4 sau IQOS 2.4+ sau IQOS 3 sau IQOS 3 MULTI sau IQOS 3 DUO sau IQOS Originals ONE sau IQOS Originals DUO sau lil SOLID 2.0 („kit-ul”) cu modelul IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE.

Citiți acești Termeni cu atenție, întrucât vă afectează drepturile legale și guvernează relația cu Philip Morris Trading S.R.L, societate având sediul social în Otopeni, Str. Horia, Cloșca şi Crișan, Nr. 83-105, clădirea A, Județul Ilfov, România, și punct de lucru în București, Strada Nicolae Filipescu nr. 28, Sector 2, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J23/511/2004, având Cod Unic de Identificare/Cod de Înregistrare Fiscală RO 4888165, organizatorul acestui program (denumit in continuare „PM Trading”).

1.2 Sunteți eligibil/ă să participați la programul „Schimb” dacă: (i) sunteți utilizator IQOS cu vârsta de peste 18 ani; (ii) sunteți înregistrat/ă împreună cu kit-ul dumneavoastră în baza de date a PM Trading; și (iii) aveți reședința în România; (iv) kit-ul dumneavoastră este complet și conține 2 componente complete: încărcătorul portabil și dispozitivul, sau doar dispozitivul - în cazul IQOS Originals ONE, IQOS Multi sau lil SOLID 2.0; (v) nu ați mai participat în programul „Schimb” și nu ați schimbat prin acest program kit-ul în perioada 16 ianuarie 2024 - 31 iulie 2024.

1.3 Pentru a participa la programul „Schimb”, nu este nevoie să aveți cablul de încărcare, cutia originală sau alte accesorii complementare.

1.4 Pentru a vă înregistra în baza de date de utilizatori PM Trading, accesați iqos.ro sau apelați Centrul de Asistență la numărul: 0800030333. Înregistrarea se face pe baza unui cont activ în care, ulterior veți putea înregistra kit-ul/ kit-urile dumneavoastră.

1.5 Pentru a vă înlocui dispozitivele IQOS actuale cu alte modele prin programul „Schimb”, este necesar să oferiți la schimb încărcătorul portabil și dispozitivul („stiloul”) sau doar dispozitivul - în cazul IQOS Originals ONE, IQOS Multi sau lil SOLID 2.0. În cazul în care vă răzgândiți și doriți să reveniți la produsele deținute anterior, returnarea acestora nu mai este posibilă după ce au fost colectate de către un reprezentant IQOS. În cazul noilor kit-uri se vor aplica aceleași condiții de utilizare și garanție ca pentru un produs nou achiziționat. Kit-urile predate prin acest program pot fi reciclate în urma unei evaluări realizate de un colaborator al Philip Morris Trading SRL.

1.6 Totodată ne rezervăm dreptul de a efectua verificări pentru identificarea oricăror posibile fraude ca urmare a cărora unele persoane ar accesa beneficii necuvenite în raport cu termenele și condițiile acestui site sau cu legislația aplicabilă în materie, sau a identifica situații de furnizare de date false / incorecte (de ex., enumerarea nefiind limitativă: însușirea datelor de identificare ale unor terți, crearea de conturi de utilizator diferite pe baza unor adrese de e-mail sau unor numere de telefon diferite dar în realitate aferente aceleiași persoane etc.), pentru a obține avantaje necuvenite. În urma unor astfel de verificări, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul la programul „Schimb”, sau la alte beneficii, dacă sesizam astfel de activități cu scop de fraudă și de a dispune orice alte măsuri s-ar impune în scopul de a corecta situația apărută și de a asigura un tratament corect, echitabil și în beneficiul tuturor utilizatorilor acestui site. Ne rezervăm dreptul de a deduce spre adecvata soluționare de către organele abilitate (fie în materie civilă, fie în materie penală) a oricăror încercări de fraudare a termenilor de funcționare a acestui site sau de încălcare a legislației comune în materie.

1.7 Prin participarea la acest program „Schimb”, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord sau nu puteți respecta acești termeni, atunci nu vi se permite să participați la programul „Schimb”.

1.8 Modificarea acestor termeni și condiții se poate efectua doar la inițiativa PM Trading, cu notificare corespunzătoare. În cazul în care nu sunteți de acord sau nu puteți respecta aceste modificări, atunci nu vi se permite să participați la programul „Schimb”.

1.9 Încălcarea acestor Termeni și Condiții poate duce la anularea de către organizator, PM Trading, a participării dumneavoastră la prezentul program. În cazul în care PM Trading constată anumite nereguli sau încercări de fraudă, etc., este la latitudinea organizatorului să vă anuleze dreptul de participare la programul „Schimb”.

2. Condiții pentru programul „Schimb”

2.1 Pentru a participa la programul „Schimb” trebuie să contactați Centrul de Asistență Clienți IQOS, să ne scrieți pe chat, accesând iqos.ro, sau să vizitați unul dintre magazinele IQOS oficiale („Magazinele IQOS”). Lista actualizată a Magazinelor IQOS este disponibilă la adresa: www.iqos.ro/store/ro/search.

2.2 Participarea la programul „Schimb” vă permite să beneficiați de un discount promoțional la prețul comunicat în Centrul de Asistență Clienți IQOS sau afișat în magazin la achiziționarea kit-ului IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE, în schimbul predării kit-ului dumneavoastră (care ar trebui să includă atât încărcătorul portabil, cât și dispozitivul, sau doar dispozitivul - în cazul IQOS Originals ONE, IQOS Multi sau lil SOLID 2.0, conform art. 1.2 din prezentul document). Valoarea discount-ului primit va fi aplicată exclusiv produselor de tip kit la preț întreg (nu sunt incluse produsele din categoria „Promo Kit”).

Dacă dețineți un sistem IQOS (IQOS 2.4, IQOS 2.4+, IQOS 3, IQOS 3 MULTI, IQOS 3 DUO, IQOS Originals ONE, IQOS Originals DUO) sau lil SOLID 2.0, aveți dreptul la:

 • un discount de 100 de lei la achiziția unui kit IQOS ILUMA PRIME sau
 • un discount de 100 de lei la achiziția unui kit IQOS ILUMA sau
 • un discount de 40 de lei la achiziția unui kit IQOS ILUMA ONE

Discountul se aplică la prețul de vânzare cu amănuntul practicat de comercianți pe iqos.ro sau în Magazinele IQOS.

2.3 În același timp, în sensul acestei prevederi, dispozitivele ce prezintă următoarele elemente, nu sunt acceptate pentru programul „Schimb”:

 • (i) Dispozitivele al căror număr de serie a fost modificat, este ilizibil sau a fost șters;
 • (ii) Dispozitivele care au fost desfăcute, reparate, modificate sau alterate într-o manieră neautorizată de Philip Morris Trading S.R.L.;
 • (iii) Dispozitivele care se află într-o comandă de înlocuire la momentul la care solicitați programul de „Schimb”.

2.4 Discount-ul stabilit conform secțiunii 2.2 va fi valabil în momentul accesării programului „Schimb”, în scopul achiziției unui kit IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE disponibil în acel moment în magazin, pe iqos.ro sau la Centrul de Asistență Clienți IQOS. În cazul în care nu veți achiziționa unul dintre dispozitivele oferite în cadrul programului „Schimb” în timpul unei vizite în Magazinul IQOS, dar ulterior vă doriți să participați la programul „Schimb, discount-ul oferit pentru dispozitivul dumneavoastră va fi stabilit în cadrul vizitei viitoare în Magazinul IQOS.

În perioada derulării programului „Schimb”, valoarea discount-urilor descrise la secțiunea 2.2 se poate modifica. Aceste modificări vor fi comunicate la cerere participanților prin cadrul Centrului de Asistență IQOS, la 0800030333, sau pe iqos.ro – LiveChat, program luni-vineri: 8:00 - 20:00 și sâmbătă-duminică: 10:00 - 18:00 sau prin Magazinele IQOS participante la program.

2.5 Pentru achiziționarea unui kit IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE poate fi utilizat un singur discount specific programului „Schimb” stabilit conform secțiunii 2.2. Poți aplica alte discounturi și vouchere în coșul de cumpărături pentru a reduce costul final al produsului.

2.6 Predarea unui kit cu o anumită culoare (în special culorile de ediție limitată), în baza secțiunii 2.2 a acestor Termeni si Condiții nu garantează disponibilitatea utilizării discount-ului aplicabil pentru cumpărarea unui kit IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE de o anumită culoare.

2.7 În cazul în care nu oferiți la schimb componentele cu seriile de identificare declarate în momentul înregistrării cererii în programul „Schimb”, accesul la program poate fi restricționat până le veți oferi unui reprezentant IQOS, iar aceste componente sunt validate cu partenerii comerciali Mediapost Hit Mail SA și / sau Interbrands Marketing & Distribution SRL și / sau Fieldstar SRL.

2.8 În cazul în care oferiți la schimb componente cu alte serii de identificare față de cele declarate în momentul înregistrării cererii în programul „Schimb”, atât componentele declarate, cât și cele oferite fizic pot fi înregistrate în sistemul organizatorului și al partenerilor comerciali și nu vor mai putea fi folosite pentru serviciul de înlocuire. În cazul în care oferiți din greșeală componente cu alte serii de identificare față de cele declarate, puteți contacta Centrul de Asistență IQOS pentru evaluarea cazului.

2.9 În cazul în care încercați să oferiți la schimb componente care apar la momentul cererii în alte comenzi din cadrul programului „Schimb” sau în comenzi de înlocuire, accesul la program vă va fi interzis, însă veți putea accesa programul dacă oferiți alte componente eligibile.

2.10 În cazul în care doriți să returnați noul produs achiziționat prin acest program, se va rambursa doar suma de bani plătită conform cu bonul fiscal, fără așteptarea de a primi înapoi kit-ul oferit la schimb.

3. Durata și încetarea programului

3.1 Acești termeni și condiții se aplică tuturor achizițiilor de dispozitive IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE efectuate prin programul „Schimb” începând cu data de 16 ianuarie 2024 până la 31 iulie 2024.

3.2 Participarea la programul „Schimb” depinde de disponibilitatea dispozitivului IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE dorit și disponibil conform secțiunii 2.2. în Magazinele IQOS.

4. Dispoziții diverse

4.1 Întrucât participarea dumneavoastră la programul „Schimb” este cu titlu gratuit, acesta vă este oferit „ca atare” și fără garanții.

4.2 PM Trading nu va fi răspunzător, în limita maximă permisă de legea aplicabilă, de prejudicii (inclusiv pentru neglijență sau încălcarea obligațiilor statutare), obligații contractuale, declarații false, despăgubiri sau pentru orice pierderi directe, pierderea profiturilor, vânzărilor, veniturilor sau economiilor, pierderea afacerii, epuizarea fondului comercial și/sau pierderi similare sau pierderea sau coruperea datelor sau informațiilor, sau pentru pierderi economice, sau pentru orice pierderi speciale, indirecte sau care apar pe cale de consecință, pentru costuri, daune, taxe sau cheltuieli care apar sau rezultă din participarea dumneavoastră în acest program.

4.3 Detaliile prelucrării datelor dumneavoastră personale pe care ni le furnizați sunt descrise în Notificarea noastră privind confidențialitatea datelor disponibilă la www.iqos.ro/privacy.

4.4 Prezenții Termeni sunt supuși legilor aplicabile teritoriului unde se află sediul social al PM Trading. Orice dispută juridică va fi în competența exclusivă a orașului în care PM Trading își are sediul social.

4.5 Acești Termeni ai programului „Schimb” înlocuiesc orice versiuni anterioare ale acestora, fiind singurii valabili începând cu data de 16 ianuarie 2024.

ACT ADIȚIONAL NR.1 din data de 18.01.2024

La Termenii și Condițiile programului IQOS Trade-in („Schimb”)

Philip Morris Trading S.R.L., cu sediul social în Otopeni, Str. Horia, Cloşca şi Crişan, nr. 83-105, clădirea A, Judeţul Ilfov, România, având punct de lucru în Bucureşti, Strada Nicolae Filipescu nr. 28, Sector 2, înmatriculată la Registrul Comerţului sub numărul J23/511/2004, având CUI RO4888165, în calitate de Organizator al Programului IQOS Trade-in („Schimb”), în conformitate cu dispozițiile din Termeni și condiții, a decis modificarea acestora după cum urmează:

Articolul I SECŢIUNEA 1.

Condiții pentru programul „Schimb”, art. 2.1, se modifică doar pentru perioada 18 ianuarie 2024 – 11 februarie 2024 și va avea următorul conținut:

Pentru a participa la programul „Schimb” trebuie să contactați Centrul de Asistență Clienți IQOS, să ne scrieți pe chat, accesând iqos.ro, să vizitați unul dintre magazinele IQOS oficiale („Magazinele IQOS”) sau ale partenerilor nostri Tabac Xpress și Tabac Xtime. Lista actualizată a Magazinelor IQOS este disponibilă la adresa: www.iqos.ro/store/ro/search iar a partenerilor Tabac Xpress și Tabac Xtime la adresa: https://heatnotburn.ro/iqos-tabac-xpress/

Articolul II SECŢIUNEA 2.

Condiții pentru programul „Schimb”, art. 2.2, se modifică doar pentru perioada 18 ianuarie 2024 – 11 februarie 2024 și va avea următorul conținut:

Participarea la programul „Schimb” vă permite să beneficiați de un discount promoțional la prețul comunicat în Centrul de Asistență Clienți IQOS sau afișat în magazine la achiziționarea kit-ului IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE în schimbul predării kit-ului dumneavoastră (care ar trebui să includă atât încărcătorul portabil, cât și dispozitivul, sau doar dispozitivul - în cazul IQOS Originals ONE, IQOS Multi sau lil SOLID 2.0, conform art. 1.2 din prezentul document). Valoarea discount-ului primit va fi aplicată exclusiv produselor de tip kit la preț întreg (nu sunt incluse produsele din categoria „Promo Kit”).

Dacă dețineți un sistem IQOS (IQOS 2.4, IQOS 2.4+, IQOS 3, IQOS 3 MULTI, IQOS 3 DUO, IQOS Originals ONE, IQOS Originals DUO) sau lil SOLID 2.0, aveți dreptul la:

 • un discount de 100 de lei la achiziția unui kit IQOS ILUMA PRIME sau
 • un discount de 100 de lei la achiziția unui kit IQOS ILUMA sau
 • un discount de 40 de lei la achiziția unui kit IQOS ILUMA ONE.

Excepție fac dispozitivele din gama IQOS ILUMA în ediții limitate, care nu pot fi achiziționate din magazinele partenerilor nostri Tabac Xpress și Tabac Xtime.

Discountul se aplică la prețul de vânzare cu amănuntul practicat de comercianți pe iqos.ro în Magazinele IQOS sau ale partenerilor nostri Tabac Xpress și Tabac Xtime.

Articolul III SECŢIUNEA 2.

Condiții pentru programul „Schimb”, art. 2.4, se modifică doar pentru perioada 18 ianuarie 2024 – 11 februarie 2024 și va avea următorul conținut:

Discount-ul stabilit conform secțiunii 2.2 va fi valabil în momentul accesării programului „Schimb”, în scopul achiziției unui kit IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE disponibil în acel moment în magazin, pe www.iqos.ro, la Centrul de Asistență Clienți IQOS sau în magazinele partenerilor nostri Tabac Xpress și Tabac Xtime (cu excepția dispozitivelor din gama IQOS ILUMA în ediții limitate). În cazul în care nu veți achiziționa unul dintre dispozitivele oferite în cadrul programului „Schimb” în timpul unei vizite în Magazinul IQOS, dar ulterior vă doriți să participați la programul „Schimb, discount-ul oferit pentru dispozitivul dumneavoastră va fi stabilit în cadrul vizitei viitoare în Magazinul IQOS.

În perioada derulării programului „Schimb”, valoarea discount-urilor descrise la secțiunea 2.2 se poate modifica. Aceste modificări vor fi comunicate la cerere participanților prin Centrul de Asistență IQOS, la 0800030333, sau pe iqos.ro – LiveChat, program luni-vineri: 8:00 - 20:00 și sâmbătă-duminică: 10:00 - 18:00 sau prin Magazinele IQOS participante la program și vor face obiectul unui act adițional ce va fi publicat pe Termeni și condiții - Trade-in (iqos.ro)

Articolul IV SECŢIUNEA 10.

Condiții pentru programul „Schimb”, art. 2.10, se modifică doar pentru perioada 18 ianuarie 2024 – 11 februarie 2024 și va avea următorul conținut:

2.10 În cazul în care doriți să returnați noul produs achiziționat prin acest program, se va rambursa doar suma de bani plătită conform cu bonul fiscal, fără așteptarea de a primi înapoi kit-ul oferit la schimb.

Pentru kit-urile achiziționate prin partenerii nostri Tabac Xpress și Tabac Xtime, nu este posibiliă rambursarea sumei de bani conform cu bonul fiscal și nici returul noului produs.

Articolul V DISPOZIȚII FINALE

 1. În perioada 18 ianuarie 2024 – 11 februarie 2024, un utilizator înregistrat poate beneficia de un discount într-unul din magazinele IQOS oficiale („Magazinele IQOS”) sau în Centrul de Asistență Clienți IQOS sau pe iqos.ro și de un discount în magazinele partenerilor nostri Tabac Xpress și Tabac Xtime la achiziționarea kit-ului IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE (cu excepția dispozitivelor din gama IQOS ILUMA în ediții limitate).
 2. Utilizatorii care achiziționeaza un kit IQOS ILUMA PRIME sau IQOS ILUMA sau IQOS ILUMA ONE (cu excepția dispozitivelor din gama IQOS ILUMA în ediții limitate) prin programul Trade-in („Schimb”), nu beneficiaza de pachete de consumabile.
 3. Restul prevederilor din Termenii și Condițiile programului Trade-in („Schimb”) rămân neschimbate.
 4. Prezentul act adițional nu va mai produce efecte începând cu data de 11 februarie 2024, urmând a se aplica Termenii și Condițiile programului Trade-in („Schimb”) valabile de la data de 16 ianuarie 2024, astfel cum acestea au fost publicate pe site-ul iqos.ro.