Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

E-MAIL & PAROLĂ

Introdu adresa ta de e-mail și confirmă că ai citit și ai înțeles Notificarea de protecție a datelor pentru a începe procesul de înregistrare.

Înapoi

DATELE TALE

Finalizează procesul de înregistrare pentru a avea acces la toate secțiunile site-ului și a te bucura de un viitor fără fum.

NUMĂR DE TELEFON

Verificare număr de telefon. Te rugăm să introduci numărul tău de telefon pentru a primi un SMS cu un cod de verificare.

VERIFICARE NUMĂR