Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

TOGETHER. FORWARD.

Schimbarea începe cu pași mici.

" Fie că ești fumător adult pregătit să treci la o alternativă mai bună decât continuarea fumatului, fie că ai trecut deja, IQOS este alături de tine. IQOS îți oferă plăcerea consumului de tutun, reinterpretat, fără fum și scrum."

*Acest produs nu este lipsit de riscuri. Conține nicotină, care provoacă dependență. Este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

A man  in an apron holding an IQOS device.

Mai mult din ceea ce îți place.

More of what you love

Află mai multe

Află mai multe

Pași susținuți către progres.

Supported steps of progress

Află mai multe

Află mai multe

Suntem parte dintr-o comunitate

Our movement to participate

Află mai multe

Află mai multe

“IQOS a fost un moment de răscruce atât pentru mine, cât și pentru partenerul meu. Confortabil, practic, funcțional. Niciodată fără el. Suntem pe deplin mulțumiți.”
Giada Italia

Spune-ne povestea ta

Comunitatea IQOS numără mai mult de 14.7 milioane de adulți* care au trecut la IQOS, iar fiecare dintre ei are o poveste unică. Intră în IQOS Club, urmărește provocările lunii și spune-ne povestea ta cu IQOS.

IQOS CLUB

Încearcă IQOS gratuit

Încearcă dispozitivu IQOS, gratuit, acasă, timp de 14 zile și descoperă gustul tutunului adevărat. IQOS încălzește tutunul, nu îl arde.

Încearcă gratuit