Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/DELIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Rezerve TEREA, DELIA,LEVIA impreuna cu stilou IQOS ILUMA

Rezerve compatibile cu dispozitivele din gama IQOS ILUMA

IQOS ILUMATM este conceput pentru a fi utilizat exclusiv cu rezervele TEREATM, DELIATM sau LEVIATM.
Rezervele TEREATM, DELIATM sau LEVIATM nu trebuie utilizate cu versiunile IQOS din generațiile anterioare din cauza riscului de deteriorare a lamelei.
Acestea conțin un element metalic ascuțit. Nu lăsați la îndemâna copiilor pentru a evita dezasamblarea sau înghițirea.

Tehnologie pentru o experiență constantă, mai plăcută

Grație SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM reinventăm performanța IQOS. IQOS ILUMA nu are lamelă, astfel dispozitivul este mai rezistent și nu necesită curațare. Niciodată.

Descoperă IQOS

Gama dispozitive IQOS ILUMA
Rezerve din tutun TEREA

Rezerve din tutun TEREA

VARIETATEA AROMELOR DE TUTUN

Un univers al aromelor de tutun distincte, cu opțiuni care variază de la amestecuri intense, la note complexe sau mai rafinate.

Descoperă

Găsește
gustul preferat.