Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/DELIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Descoperă DELIA

Tutunul clasic. Reimaginat.

Gama esențială și accesibilă, pentru o experiență autentică a gustului de tutun.

Conceput pentru IQOS ILUMA

Sortimentele atent selecționate DELIATM sunt create cu precizie pentru a fi folosite cu tehnologia SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM.
Tehnologia SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM cu inducție, specifică dispozitivelor IQOS ILUMA, permite încălzirea tutunului cu ajutorul unui modul circular ce folosește energie magnetică pentru a activa elementul de încălzire din interiorul rezervei DELIA.

DELIA

Tutun Clasic. Reimaginat

DELIA GOLD


Rezervele DELIATM nu trebuie utilizate cu versiunile IQOS din generațiile anterioare din cauza riscului de deterioare a lamelei.
Nu ingerați și nu dezasamblați rezervele DELIATM. Acestea conțin un element metalic ascuțit.
Nu lăsați la îndemâna copiilor, pentru a evita dezasamblarea sau înghițirea.

DELIA
desfăcut.Doar tutun atent selecționat

O fotografie cu frunze de tutun.

Misiunea noastră

Rezervele DELIA au fost concepute cu atenție la fiecare detaliu pentru a oferi cea mai plăcută experiență de tutun de până acum.

Frunzele de tutun taiate

Asigurarea calității

Tutunul de calitate superioară selectat pentru DELIA este supus unor controale riguroase. Culturile sunt urmărite începând cu verificarea plantațiilor până la controale amănunțite, ce ne ajută să menținem cele mai înalte standarde de calitate a frunzelor de tutun.

O rezervă de tutun IQOS TEREA utilizată exclusiv în dispozitivele IQOS ILUMA.

Produsul final

În timpul procesului de creare a amestecurilor de tutun, loturile sunt analizate la fiecare 10 minute. Doar tutunul care trece de fiecare etapă și are un standard de calitate suficient de înalt este apoi folosit în rezervele din tutun DELIA.