Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Două mâini care fac schimb între un IQOS 3 DUO și un IQOS ILUMA Prime

Programul Trade-in

Dă la schimb dispozitivul tău vechi IQOS sau lil SOLID 2.0 și beneficiază de o reducere la achiziția unui model nou din gama IQOS ILUMA. Fă o schimbare în mai bine, fă un upgrade la un preț mai mic.

Ce presupune programul Trade-in?

 • Devices icon

  Alege dispozitivul nou

  Descoperă gama IQOS ILUMA și alege modelul care ți se potrivește cel mai bine.

 • Shop icon

  Adaugă-l în
  coș

  Plasează comanda și selectează un kit pe care dorești să îl înlocuiești, format din componentele înregistrate pe contul tău.

 • Discount icon

  Bucură-te de reducere

  Discountul acordat este afișat în coș, iar valoarea acestuia se scade din prețul total al dispozitivului.

 • Cart icon

  Returnează kitul vechi

  Când comanda îți este livrată, oferă kitul vechi curierului.

Prețul afișat include discount-ul aferent programului Trade-in“Îmi place că IQOS ILUMA nu mai trebuie curățat.”


Nicole este utilizatoare IQOS din 2019

Consumator adult real care a fost recompensat pentru participarea la campanie.

Utilizatoare de IQOS ILUMA
An IQOS ILUMA device with a TEREA stick.

Treci la nivelul următor cu dispozitivele IQOS ILUMA. Tehnologie prin inducție, fără lamelă și fără curățare. Intuitiv și inteligent.

One woman holding holding a phone and an IQOS device.

Obții un model din cea mai performantă gamă IQOS și scapi de kitul tău vechi.

IQOS components

Colectăm kiturile returnate. În funcție de starea acestora, le vom recondiționa și oferi o a doua șansă sau le vom recicla.

Întrebări frecvente despre programul Trade-in:

Doar după ce înregistrezi dispozitivul pe cont îl poți da la schimb și accesa programul Trade-in. Poți verifica aici dacă dispozitivul tău este înregistrat sau poți înregistra un alt dispozitiv.

Este necesar să oferi la schimb încărcătorul portabil și dispozitivul („stiloul”) sau doar dispozitivul - în cazul IQOS Originals ONE, IQOS MULTI sau lil SOLID 2.0. NU este nevoie să ai cablul de încărcare, cutia originală sau alte accesorii complementare.

Ai dreptul să returnezi dispozitivul IQOS ILUMA pe care l-ai achiziționat prin programul Trade-in în termen de 30 de zile de la livrarea comenzii. În acest caz, îți vom rambursa suma plătită. Dacă dorești să revii la produsele deținute anterior, returnarea acestora nu mai este posibilă după ce au fost colectate de către un reprezentant IQOS.

Poți participa o singură data în programul Trade-in în perioada 16 ianuarie - 31 iulie 2024.

Da, poți adăuga consumabile TEREA sau LEVIA, pentru care vei beneficia de transport gratuit. În cazul în care dorești să achiziționezi accesorii pentru noul tău IQOS ILUMA, un alt kit IQOS ILUMA sau consumabile HEETS/Fiit, este necesar să plasezi o altă comandă.

Poți accesa programul Trade-in în magazinele și insulele IQOS. Găsește cea mai apropiată locație de tine pe hartă. Poți distinge cu ușurință locațiile prin pinul în culoarea turcoaz. Alternativ, contactează-ne și te vom ajuta noi cu plasarea comenzii sau direcționarea către locații.

IQOS 2.4, IQOS 2.4+, IQOS 3, IQOS 3 MULTI, IQOS 3 DUO, IQOS Originals DUO, IQOS Originals ONE și lil SOLID 2.0.

Orice culoare din modelele IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA și IQOS ILUMA ONE.

Dispozitivele pe care dorești să le returnezi pot fi funcționale cât și nefuncționale, în garanție sau în afara garanției.

Termeni și condiții


Programul Trade-in este supus unor termeni și condiții precum posibilitatea de retur în 30 de zile de la achiziție, o perioadă nouă de garanție pentru dispozitivul ILUMA achiziționat și predarea definitivă a dispozitivului oferit la schimb. Consultă aici termenii și condițiile programului Trade-in („Schimb”).