Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Încălzirea față de arderea tutunului

Spune nu arderii!

Arderea este principala problemă atunci când vine vorba de fumat.

Țigările ard tutunul, ating temperaturi ridicate și produc cenușă, gudron și fum cu un număr și un nivel ridicat de substanțe chimice nocive. Fumul de țigară este un amestec complex de peste 6000 de substanțe chimice, dintre care aproximativ 100 au fost legate de boli legate de fumat de către autoritățile de sănătate publică.

Tehnologia IQOS ILUMA SMARTCORE INDUCTIONTM și tehnologia IQOS HeatControlTM împiedică arderea tutunului, ceea ce înseamnă că reduc semnificativ numărul și nivelul de substanțe nocive emise în comparație cu fumul de țigară. Deoarece nu are ardere, IQOS nu produce fum. Acesta generează vapori de tutun care vă oferă o experiență de gust de tutun de cea mai bună calitate, cu 95% mai puține* substanțe nocive în comparație cu țigările.”

Informație importantă: nu înseamnă neapărat o reducere de 95% a riscului. IQOS nu este lipsit de riscuri. „95% mai puțin” reprezintă reducerile medii ale nivelurilor unei game de substanțe chimice nocive (cu excepția nicotinei) în comparație cu fumul unei țigări de referință (3R4F).

Realitatea despre ardere!

IQOS nu produce gudron

,,Gudronul” este reziduul reziduul din fumul produs în urma arderii țigării. IQOS nu produce gudron deoarece încălzește tutunul în loc să-l ardă. IQOS generează un aerosol care este fundamental diferit de fumul de țigară și care conține niveluri mai reduse de substanțe nocive*. Astfel, IQOS este o alegere mai bună față de continuarea fumatului.**

Informații importante: Deși IQOS nu produce gudron, IQOS nu este lipsit de riscuri și oferă nicotină care creează dependență.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.
Cu IQOS pentru că nu produce gudron, poate fi utilizat în orice loc și moment și pentru că are un design unic și inovator.”
Andreea I. România

IQOS produce mai puține substanțe dăunătoare decât țigările

Țigările ard tutunul, ceea ce produce cantități mari de monoxid de carbon. IQOS nu arde tutunul, ci îl încălzește și produce în medie cu 98% mai puțin monoxid de carbon și niveluri semnificativ mai reduse ale altor substanțe dăunătoare față de țigări.*

Descoperă testul CO

*INFORMAȚII IMPORTANTE: Acest lucru nu presupune o reducere cu 98% a riscului, iar monoxidul de carbon este doar una dintre numeroasele substanțe dăunătoare din fumul de țigară. IQOS nu este lipsit de riscuri și eliberează nicotină, care creează dependență.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.

Alte avantaje ale trecerii la IQOS

Aceeași experiență, fără scrum, cu mai puțin miros și fără a-i deranja pe cei din jurul tău.

Este adevărat că gustul IQOS este diferit de cel al unei țigări. Tocmai de aceea durează în jur de o săptămână pentru fumătorii adulți să se adapteze la noul gust. Dar odată ce se obișnuiesc, aceștia spun că experiența este similară cu cea a unei țigări.

Iar această trecere vine cu noi avantaje: pentru că IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă, nu produce scrum. Așadar nu va mai trebui să ai grija scrumului în casă, în mașină sau pe hainele tale. În plus, pentru că nu produce fum, IQOS lasă mai puțin miros pe mâini, în păr sau pe haine, față de țigările tradiționale si nu ii expune pe ceilalti la fum.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.