Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Încearcă IQOS

Descoperă toate variantele de rezerve HEETS și bucură-te de beneficiile dispozitivelor IQOS.
E foarte simplu.

Încearcă acum

Convinge-te că IQOS e alegerea
cea mai bună.

 • Imagine cu dispozitivul IQOS Originals DUO

  IQOS Originals DUO poate fi al tău!

  Cumpără cel mai nou dispozitiv IQOS, cu două utilizări consecutive dintr-o singură încărcare, la cea mai bună ofertă de 249 lei!

 • Încearcă IQOS

  Descoperă toate variantele de rezerve din tutun HEETS si bucura-te de beneficiile dispozitivelor IQOS.

 • Alege pachetul IQOS ON

  IQOS Originals DUO în tranșe lunare de doar 24 Lei/lună

  Configurează-ți pachetul IQOS ON și dispozitivul IQOS Originals DUO poate fi al tău, achitând tranșe lunare de doar 24 Lei/lună.

Cum pot să încerc IQOS?

E foarte simplu. Completează formularul de alături (durează doar câteva secunde), iar un reprezentant IQOS te va contacta în cel mai scurt timp.