Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Program de testare IQOS la distanță

Termenii și condițiile de participare în Programul de testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS gratuit”


Introducere

Programul de testare IQOS la distanță “Încearcă IQOS Gratuit” este derulat de societatea FIELDSTAR SRL având sediul social in: Strada Dionisie Lupu nr. 70-72, Parter, Sector 1, Bucuresti, România, înmatriculată la Registrul Comerţului sub numărul J40/9824/2003, având Cod Unic de Identificare/Cod de Înregistrare Fiscală RO 15600992.

Vânzător: FIELDSTAR SRL, cu sediul în București, Strada Dionisie Lupu nr. 70-72, Parter, Sector 1, Bucuresti, J40/9824/2003, CUIRO 15600992, tel. 0736.398.962, email: contact@fieldstar.ro. FIELDSTAR este de asemenea responsabilă de pregătirea, ambalarea, livrarea şi facturarea comenzilor, prin agenții săi de vânzări/personal contractual sau curier rapid, servicii externalizate.

Client/Beneficiar: utilizatorul persoană fizică, cu domiciliul sau resedința în România, în vârstă de minim 18 ani, care consumă Produse din tutun și efectuează o Comandă către agentul de vânzări FIELDSTAR SRL. Numai utilizatorii adulți care sunt înregistrați pe site-ul IQOS.RO pot cumpăra produse IQOS și produse din tutun (HEETS™) ca parte a prezentului program cu testare prealabilă.

Produse: IQOS este un dispozitiv de tipul heat-not-burn (HNB) - încălzește tutunul, în loc să îl ardă, la o temperatură mai joasă decât cea produsă prin aprinderea unei țigări. Rezultă un aerosol cu conținut de nicotină, care le permite fumătorilor adulți să se bucure de aroma autentică a tutunului fără aprindere și fără fum, scrum sau un miros neplăcut evident. HEETS™ sunt produse din tutun asemănătoare prin formă cu țigările clasice, diferite și reglementate separat față de flacoanele de umplere pe care le întâlnim la țigările electronice. Pentru a avea parte de un gust autentic, HEETS™ consumate parţial nu trebuie reutilizate.

FIELDSTAR SRL poate fi contactată în legătură cu orice situaţie reglementată de/sau în legătură cu aceşti Termeni şi Condiţii la următoarele coordonate:

Centrul de asistenta FIELDSTAR: 0736398962; e-mail: contact@fieldstar.ro

 1. Aplicarea termenilor/Eligibilitate

 2. 1.1Acești termeni și condiții (Termenii) sunt aplicabili și guvernează participarea în Programul de testare IQOS la distanta. Citiți cu atenție aceste condiții deoarece vă afectează drepturile legale și guvernează relația cu FIELDSTAR SRL. Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, sunteți de acord cu obligația de plată în condițiile art. 3 de mai jos.

  1.2Sunteți eligibili pentru Testarea IQOS doar dacă îndepliniti cumulativ următoarele condiții: (i) sunteți fumător adult cu vârsta de cel puțin 18 ani, (ii) aveți domiciliul sau reşedinţa principală în Romania, (iii) nu ati mai participat in niciun alt program Testare IQOS/ „Incearca IQOS Gratuit” în ultimele 30 de zile, nu aveti nicio achiziție de dispozitiv IQOS.

  1.3Pentru a participa în programul de testare IQOS la distanta „Incearca IQOS Gratuit” trebuie să fiți înregistrat în baza noastră de date si sa va activati contul pe IQOS.RO, sa confirmati datele cardului de debit sau credit conform informațiilor furnizate de catre reprezentantul IQOS. Datele necesare pentru înregistrare, având în vedere recepţionarea iniţial gratuită a unui dispozitiv, sunt: nume, prenume, verificate în baza unui act de identitate (carte de identitate sau pașaport) număr de telefon, adresă de e-mail, data nasterii, sex și adresa de domiciliu/corespondență. Dacă nu furnizați informațiile obligatorii necesare completării formularului de aplicare solicitarea dumneavoastră nu va fi procesată. Dacă furnizați informații inexacte sau incomplete, Fieldstar SRL își rezervă dreptul de a încheia participarea în Programul de Testare IQOS la distanta „Incearcă IQOS Gratuit” fără nicio notificare.

  1.4De asemenea, Field Star SRL va refuza participarea dumneavoastră în program în cazul în care constată că nu sunt îndeplinite cumulativ condițiile de eligibilitate.

  2. În urma procesului de înregistrare pentru testarea IQOS, vi se va comunica dacă înregistrarea s-a făcut cu succes. Participarea în Programul de „Încearcă IQOS Gratuit la distanță” vă dă dreptul la serviciile descrise în paragrafele 2 (Servicii).

  2.1Programul de testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” oferă utilizatorului opțiunea de a încerca IQOS gratuit pentru a se putea familiariza cu utilizarea IQOS și HEETS înainte de a decide dacă să achiziționeze KIT-ul IQOS primit.

  Pentru a accesa programul „Încearcă IQOS Gratuit” trebuie:

  1. să accesați link-ul pe care Reprezentantul IQOS îl va transmite prin e-mail, apoi accesându-l veți introduce datele cardului de debit/credit. Cardul va fi verificat prin debitarea sumei de 0.10 lei.
  2. Tranzacția se va desfășura prin intermediul operatorului de plăți Euplătesc.ro. Suma 0.10 lei debitată pentru verificarea cardului va fi restituită automat în termen de maxim 5 zile lucrătoare în funcție de procedurile interne ale bancii emitente. Restituirea sumei va fi confirmată prin email.

   Prin verificarea cardului ne asigurăm că aţi indicat un instrument de plată valid.

   Un card poate fi verificat si validat de maximum doua ori in cadrul programului „Încearcă IQOS Gratuit”.

   In cazul in care cardul a fost verificat, dar nu a putut fi validat, veti primi un mesaj de informare in ecranul unde ati introdus datele: „Cardul dumneavoastra a fost validat de doua ori ajungand la numarul maxim acceptat, conform Termeni si Conditii „Incearca IQOS Gratuit”.

   Din motivele care țin de siguranța tranzacțiilor, se exclud cardurile de tip „Revolut”, „Monese”, „iCard”, „Curve”,”LeoPay”, „Neat” din programul de testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit”.

  3. sa accesați link-ul pe care Reprezentantul IQOS îl transmite prin e-mail pentru activarea contului de pe IQOS.ro pentru a valida adresa de e-mail pe care se creează contul de pe IQOS.ro la preluarea datelor în pasul de înregistrare în programul „Încearcă IQOS Gratuit la distanță”.

  2.2 Pe baza interesului exprimat de a trece de la țigări la IQOS și pentru a vă familiariza cu utilizarea IQOS și HEETS înainte de a decide dacă să achiziționați KIT-ul IQOS, Fieldstar SRL vă pune la dispoziție un KIT IQOS nou, sigilat format din :

  • încărcătorul IQOS 3 DUO denumit și „Pocket Charger IQOS 3 DUO”, dispozitivul IQOS 3 DUO denumit și „Holder IQOS 3 DUO”, adaptorul AC și cablul USB, periuța de curățare, ghidul utilizatorului, materiale suport pentru a vă ajuta pe perioada de testare și un pachet de HEETS. Puteți alege din culorile disponibile in portofoliul IQOS la momentul înscrierii în programul „Încearcă IQOS Gratuit”.

  2.3 La momentul înregistrării în Programul de testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” ne obligam să vă informăm care sunt prețurile percepute pentru KIT-urile IQOS disponibile în program.

  În programul de testare IQOS la distanță veți beneficia de un singur KIT IQOS ales disponibil în Portofoiliul IQOS la momentul înscrierii în programul „Încearcă IQOS Gratuit” prezentate mai jos:

  • KIT IQOS 3 DUO - 249 lei

  Toate prețurile indicate includ TVA și alte taxe aplicabile.

  1. Prețul unui KIT IQOS selectat va fi achitat de către client dacă decide să pastreze dispozitivul IQOS în urma Testării produsului conform punctului 2.9 din Termeni și Condiții
  2. Prețul unui KIT IQOS selectat va putea fi retras prin debitare automată de către Fieldstar în cazul prezentat la punctul 3 „Raspundere Contractuală” din Termeni și Condiții

  2.4 După ce vă înregistrați în Programul de testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit”, iar verificarea cardului a fost efectuata, pe baza procesului verbal de predare - primire puteti folosi KIT-ul IQOS timp de 14 zile calendaristice.

  2.5Livrarea KIT-ului IQOS este gratuită și va avea loc în 1 (una) zi lucrătoare după parcurgerea etapei descrise la pct. 2.1. de mai sus. Cu această ocazie, Clientul va semna electronic acesti Termeni și Condiții, iar semnătura electronică va fi preluată și pe Procesul Verbal de Predare - Primire a KIT-ului IQOS.

  2.6În vederea livrării KIT-ului IQOS, Clientul va fi contactat de către un agent Fieldstar, împreună cu care va stabili ora și adresa de livrare.

  2.7 Pe parcursul celor 14 de zile calendaristice un reprezentant Fieldstar vă va contacta si sprijini în perioada de trecere de la țigări la IQOS. Reprezentantul vă stă la dispoziție în timpul programului normal de lucru aplicabil în Romania.

  2.8Dacă doriți să păstrați KIT-ul IQOS puteți achiziționa produsul contactând telefonic Reprezentantul Fieldstar cu care ati comunicat pe durata programului sau Reprezentantul Fieldstar care v-a inrolat in program. Reprezentantul IOQS vă va transmite prin e-mail un link de plată, accesându-l, veți putea achita online suma aferenta tipului de dipozitiv selectat prin introducerea datelor cardului de debit/credit și veți putea efectua astfel plata integrală a KIT-ului IQOS.

  2.9Fieldstar va pune la dispoziție o metodă securizată de plată online cu cardul bancar de credit/debit prin Euplatesc.ro deținut de EuroPayment Services SRL. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele EuroPayment Services SRL. Fieldstar nu solicită si nu stochează niciun fel de date despre cardul Consumatorului. La momentul accesarii programului cât și în momentul achiziției, Consumatorul va accesa link-ul de plată și va fi redirecționat în mod automat către platforma procesatorului de plăți online Euplătesc.ro


  Pentru finalizarea tranzacției, consumatorul va trebui sa introducă numărul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului (CVV2), inscripționate pe banda cu semnătura Consumatorului.

  Nu se percepe niciun comision Consumatorilor pentru tranzacțiile efectuate cu cardul.

  Prin introducerea datelor, confirmați pe propria răspundere ca informațiile oferite prin intermediul ecranului de plată în scopul furnizării datelor bancare solicitate, sunt adevărate, actuale si complete.

  Dacă doriți să achiziționați și plata KIT-ului IQOS a fost confirmată, beneficiați de o ofertă comercială aferentă perioadei în care achiziția va fi efectuată de către Consumator. Oferta Comercială va fi transmisă de către Reprezentantul IQOS.

  Dacă nu doriți să păstrați KIT-ul IQOS, sunteți obligați să îl returnați. Vă rugăm să contactați reprezentantul IQOS Fieldstar care v-a înscris în program pentru a stabili pașii necesari returului în termen de maxim 24 de zile calendaristice de la data înscrisă pe Procesul Verbal de predare primire încheiat între Fieldstar SRL și Client sau oricând înainte de expirarea acestei perioade.

  Aveți obligativitatea de a returna reprezentantului Fieldstar toate componentele primite anterior: încărcătorul IQOS denumit și „Pocket Charger IQOS”, dispozitivul IQOS denumit și „Holder IQOS”, adaptorul AC cablul USB, periuța de curățare. Seriile inscrise pe componentele IQOS ( încarcătorul IQOS și dispozitivul IQOS ) trebuie să corespundă cu seriile componentelor înscrise în Procesul Verbal de Predare-Primire încheiat între Fieldstar SRL ( Partea care a predat KIT-ul IQOS) și „Client” (Partea care a preluat KIT-ul IQOS), altfel Returul se considera neefectuat, iar Fieldstar poate aplica condițiile menționate și la punctul 3 „Răspundere Contractuală”

  2.10 Participarea în cadrul programului „Încearcă IQOS Gratuit” se desfășoară în limita stocului disponibil.

 3. Răspunderea Contractuală
 4. În cazul în care „Clientul” nu achiziționează, nu contactează reprezentantul Fieldstar în vederea returnării în termenul de 24 de zile calendaristice mentionat la alineatul de mai sus sau nu returnează toate componentele sau seriile componentelor returnate nu corespund cu cele înscrise în Procesul Verbal de Predare - Primire Încheiat între Fieldstar și „Client” sau componentele nu au fost păstrate sau utilizate conform instrucțiunilor și ghidului de utilizare, Fieldstar SRL va emite o notificare de ”înștiintare termen limită” printr-un SMS trimis la numărul de telefon furnizat de „Client”, urmând ca Fieldstar sa retragă prin debitare automată a cardului confirmat de către client la înrolarea în programul „Încearcă IQOS Gratuit la distanță” suma aferentă tipului de IQOS KIT selectat: IQOS KIT 3 DUO.

  *Prețul KIT-ului IQOS disponibil în programul de Testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” sunt mentionate la punctul 2.3 in cadrul documentului „Termeni si Conditii”

  Conform acestor Termeni și Condiții Fieldstar își rezervă dreptul de face pana la 20 de încercări (1/zi) de debitare automată a cardului verificat conform punctului 2.1, într-o perioadă de 20 de zile calendaristice pentru a recupera în cazul nereturnării KIT-ului IQOS suma aferentă KIT-ului IQOS Selectat: IQOS KIT 3 DUO

  *Prețul KIT-ului IQOS disponibil în programul de Testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” sunt menționate la punctul 2.3 în cadrul documentului „Termeni și Condiții”

 5. Încheiere

 6. 4.1Puteți încheia participarea la Programul de testare IQOS la distanță în orice moment, cu efect imediat, contactând Reprezentantul IQOS sau centrul de asistență clienți Fieldstar la numărul 0736398962 . În momentul încheierii participării nu mai aveți dreptul de a beneficia de servicii și sunteți obligați să returnați, conform procesului detaliat la punctul 2.9, KIT-ul IQOS și toate componentele primite anterior: încărcătorul IQOS selectat denumit și „Pocket Charger IQOS” cu aceeasi serie înscrisă în Procesului Verbal de Predare – Primire încheiat între Fieldstar și „Client” dispozitivul IQOS denumit și „Holder IQOS” cu aceeasi serie înscrisă în Procesulu Verbal de Predare – Primire, adaptorul AC, cablul USB, periuța de curățare.

  Refuzul de a da curs obligației de restituire dă dreptul Fieldstar SRL sa utilizeze toate mijloacele legale aflate la dispoziția sa (inclusiv cele de natură penală), pentru a reintra în posesia bunurilor asupra cărora nu s-a transmis proprietatea în baza acestui program, ci doar folosința.

  4.2 Înregistrându-vă pentru testarea IQOS la distanta sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord (sau nu puteți respecta) acești Termeni, nu puteți utiliza programul de Testare IQOS la distanta „Incearca IQOS Gratuit”.

  4.3 Participarea în Programul de Testare IQOS la distanta „Încearcă IQOS Gratuit” și Serviciile furnizate vă privesc personal și nu pot fi transferate unui terț.

  4.4 De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Programul de Testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” în urma unei notificări în orice moment. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre aceste modificări, puteți încheia participarea în Programul de Testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit”.

  4.5 Fieldstar SRL nu se obligă să restituie suma de bani platită pentru orice promoție adițională ce poate fi acordată o dată cu înrolarea în programul de Testare de la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” la încheierea participării în Programul „Încearcă IQOS Gratuit”.

  Restituirea se refera exclusiv la suma IQOS KIT-ului selectat la începutul programului de testare IQOS la distanță „Încearcă IQOS Gratuit” prezentată la punctul 2.3 în cadrul documentului „Termeni și Condiții”.

  Obligațiile dumneavoastră

  Sunteți de acord:

  • să luați toate măsurile de precauție rezonabile pentru a nu deteriora IQOS și să îl utilizați și păstrați în conformitate cu instrucțiunile și ghidul de utilizare
  • să nu utilizați necorespunzător Programul de testare IQOS „Încearcă IQOS Gratuit” și Serviciile
  • să utilizați IQOS în conformitate cu Termenii si Conditiile specificate in acest document
  • să respectați legislația aplicabilă
  • să returnați KIT-ul IQOS conform procesului detaliat la punctul 2.9 dacă decideți să nu achiziționați produsul in termenul mentionat la punctul 3 „Raspundere Contractuala”.

 7. Diverse

 8. 5.1 Detaliile legate de procesarea datelor personale pe care ni le furnizați sunt descrise în Notificarea privind Protecția Datelor Personale disponibilă în Procesul Verbal de Predare – Primire încheiat între Fieldstar (Partea care a predat KIT-ul IQOS) și „Client” (Partea care a fost de acord prin acceptarea acestor Termeni și Condiții pentru preluarea KIT-ului IQOS)

  5.2 Acești Termeni se supun legislației aplicabile la sediul Fieldstar.

  Pentru întrebări, solicitări și informații de contact, vă rugăm să contactați centrul de asistență Fieldstar la: 0736398962

  Am luat la cunostință și sunt de acord cu Termenii și Condițiile prezentate mai sus.

  (Semnătură Client)

PROCES VERBAL PREDARE-PRIMIRE

Încheiat astăzi ………….. între:
Nume și Prenume ................................................................................................................ („Beneficiar/”Client”), la data de ..........................., adresă de e-mail .................................................................., care PRIMEȘTE
și
Fieldstar S.R.L., (numit în cele ce urmează și “FieldStar”), având sediul social in: Strada Dionisie Lupu nr. 70-72, Parter, Sector 1, Bucuresti număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/9824/2003 și cod de identificare fiscală 15600992, care PREDĂ.
Conform Termenilor și condițiilor de participare în programul de testare IQOS la distanță „Incearca IQOS Gratuit”.
Au procedat la predarea, respectiv primirea dispozitivelor care încălzesc tutunul și/sau alte substanțe în loc să îl ardă („Dispozitive”) și a produselor din tutun patentate pentru a fi utilizate împreună cu aceste dispozitive („Produse”), numite împreună „Bunuri”, identificate mai jos:

Nr. Crt. Denumire Dispozitiv/Produs Seria Produsului
1 Dispozitiv IQOS 3 DUO Velvet Grey
2 Încărcător Portabil IQOS 3 DUO Velvet Grey
3 IQOS KIT IQOS 3 DUO Velvet Grey (codentify)

Bunurile sunt puse la dispoziția Beneficiarului, strict pentru uzul personal al acestuia, în vederea testării dispozitivelor cu posibilitate de achizitie la finalul perioadei de testare, prin plata sumei stabilite (suma precizata în Termeni și Condiții). Beneficiarul nu va putea comercializa, înstrăina, ipoteca și/sau închiria/subînchiria contra cost Dispozitivele și/sau Produsele niciunei terțe persoane.

La expirarea perioadei prevăzute în Termeni și condiții, în situația în care Beneficiarul nu decide achizitionarea dispozitivului este obligat să returneze KIT-ul IQOS reprezentantului FIELDSTAR conform Termeni si Conditii acceptati.

Reprezentantul FIELDSTAR îl va contacta pe Beneficiar prin e-mail, SMS sau telefon și împreună cu acesta va stabili data în vederea returnării Dispozitivului.

Refuzul de a returna KIT-ul IQOS in maxim 10 zile după scurgerea perioadei de testare de 14 de zile calendaristice stabilite conform Termenilor și Condițiilor , constituie înfracțiune de abuz de încredere, conform art. 238 Cod Penal.

Prin ”refuz de a returna” se înțelege și lipsa unui răspuns la invitațiile repetate ale reprezentantului FIELDSTAR (cel puțin două învitații), neprezentarea la data și locul agreate (cel puțin două neprezentări) în cele 10 zile calendaristice.

Refuzul de a returna KIT-ul IQOS dupa scurgerea perioadei stabilite conform Termenilor și Condițiilor, permite încercarea debitării automate a Cardului Beneficiarului confirmat la începutul programului de Testare IQOS la distanță “Încearcă IQOS Gratuit”. Se va retrage suma aferenta tipului de dispozitiv IQOS prezentată în Termeni și Condiții, iar Beneficiarul va fi notificat în urma tranzacției efectuate de către operatorul de Plăți “Eu.platesc.ro”.

KIT-ul IQOS este un PRODUS NOU, SIGILAT care îndeplinește toate conditiile tehnice și legale necesare pentru a fi folosit de către un consumator fumător, adult, în condițiile prescrise de către producător.

În situatia în care după expirarea Perioadei de testare a KIT-ului Beneficiarul optează pentru achiziționarea Dispozitivului, reprezentantul FIELDSTAR îi va pune la dispozitie un link de plată prin care Beneficiarul va putea achita integral suma aferenta tipului de dispozitiv selectat la inceputul programului “Incearca IQOS Gratuit” prezentata în Termeni și Conditii.

Produsele (HEETS) în numar de 1 pachet sunt acordate Beneficiarului cu titlu gratuit, în vederea testării acestora, iar Beneficiarului nu îi revine obligația de a-l returna.

Declarație Beneficiar:

 1. Semnând prezentul proces verbal atest că am peste 18 ani, sunt fumător, am citit, înțeleg și îmi asum condițiile din prezentul Proces verbal precum și din Ghidul Utilizatorului, primit împreună cu Bunurile.
 2. Am fost informat cu privire la condițiile prelucrării datelor mele personale, conform Notificării de prelucrare a datelor personale, anexată prezentei.

Prezentul proces verbal de predare-primire a fost încheiat în 2 (două) exemplare, câte unul pentru fiecare parte semnatară.

Am primit,

Nume și prenume:

Semnătură:

Data:

NOTIFICARE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL


Noi luăm în serios confidențialitatea datelor dvs. personale. Acest anunț vă spune cine suntem, ce informații colectăm despre dumneavoastră și ce facem cu ele.

Cine suntem?

Fieldstar S.R.L., (numit în cele ce urmeaza și “FieldStar”), având sediul social in: Strada Dionisie Lupu nr. 70-72, Parter, Sector 1, Bucuresti, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J40/9824/2003 și cod de identificare fiscala 15600992

Ce informații colectăm despre dumneavoastră?

Colectăm doar informațiile pe care ni le-ați furnizat în mod direct în cadrul acestui Proces Verbal cât și la confirmarea cardului dumeavoastră.

În ce scop folosim informațiile despre dumneavoastră și pe ce bază legală?

Folosim informațiile despre dumneavoastră în următoarele scopuri:

 • Pentru asigurarea cunoașterii identității dvs, în vederea returnării unor dispozitive electronice pe care le dețineți cu titlu de împrumut pentru o perioada limitată de timp, dispozitive care ne aparțin dacă nu se va realiza plata dispozitivului în perioada menționată în Termeni și Conditii.
 • Pentru evitarea oferirii a doua oară, aceleiași persoane a unei oferte similare de testare de produs care consta în imprumutarea unui dispozitiv electronic IQOS și/sau a unor pachete de HEETS (produse din tutun care nu arde).
 • Pentru a respecta obligațiile de reglementare, cum ar fi verificarea vârstei dvs. și a statutului de utilizator al produselor pe care le distribuim.
 • Pentru a vă vinde produsele, inclusiv pentru onorarea comenzilor, procesarea plăților.
 • Pentru a vă oferi servicii legate de vânzări, inclusiv pentru a procesa solicitările și cererile dvs.
 • Pentru a ne comercializa produsele (acolo unde legea permite), inclusiv gestionarea programelor de fidelizare, îmbunătățirea produselor, cercetare de piață, dezvoltarea de strategii de marketing, administrarea campaniilor de marketing și personalizarea experiențelor dvs. la punctele de vânzare care vând produse PMI.

Baza legală pentru folosirea informațiilor despre dvs.:

 • respectarea unei obligații legale la care suntem supuși: le folosim deoarece este necesar să respectăm obligația legală de a vinde produse numai adulților;
 • un interes comercial legitim care nu este înlăturat de înteresele pe care le aveți de a proteja informațiile;

Cu cine partajăm informațiile dvs. și în ce scopuri?

Este posibil să partajăm informații despre dumneavoastră cu:

 • terțe părți care furnizează produse sau servicii noua sau dvs;
 • Philip Morris Trading S.R.L., cu sediul în Otopeni, str. Horia Closca și Crisan, nr. 83-105 distribuitorul produselor IQOS și HEETS în România, pentru a nu se repeta oferirea gratuita a produselor care fac obiectul acestui proces verbal prin intermediul altor canale/parteneri ai Philip Morris Trading S.R.L.

Cum protejăm informațiile despre dvs.?

Punem în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea informațiilor personale pe care le deținem de la dezvăluirea, utilizarea, modificarea sau distrugerea neautorizată. Dacă este cazul, folosim tehnologii de criptare și alte tehnologii care pot ajuta la securizarea informațiilor pe care le furnizați. De asemenea, solicităm furnizorilor noștri de servicii să respecte cerințele stricte de confidențialitate și securitate a datelor.

Cât timp vor fi păstrate informațiile despre dvs.?

Vom păstra informațiile despre dvs. pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate informațiile.

Ce drepturi și opțiuni aveți?

Este posibil să aveți o parte sau toate următoarele drepturi cu privire la informațiile despre dumneavoastră pe care le deținem:

 • să ne cereți să vă permitem accesul la ele;
 • să ne cereți să le rectificăm, să le actualizăm sau să le ștergem;
 • să ne cereți să restricționăm utilizarea acestora, în anumite circumstanțe;
 • să obiectați cu privire la utilizarea acestora de către noi, în anumite circumstanțe;
 • să vă retrageți consimțământul privînd utilizarea acestora de către noi;
 • portabilitatea datelor, în anumite circumstanțe;
 • să optați să nu le mai folosim pentru comunicari de marketing;
 • să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere din țara dumneavoastră (dacă există una).
 • Vă oferim modalități ușoare de a vă exercita aceste drepturi, scriindu-ne la adresa Str. Dionisie Lupu, nr. 70-72, Parter, Sector 1, București.

  DECLARATIE DE CONFORMITATE

  Noi, PHILIP MORRIS TRADING S.R.L., cu sediul în Otopeni, str. Horia, Closca și Crisan, nr. 83 – 105, Clădirea A, jud. Ilfov, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J23/511/2004, cod unic de înregistrare 4888165, cu Certificat de înregistrare nr. 1283191, asiguram, garantam și declaram pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotărarea Guvernului nr. 1.022/2002 privind regimul produselor și serviciilor care pot pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului, ca produsul la care se refera aceasta declaratie nu pune în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu au efect negativ asupra mediului și este în conformitate cu Ordonanţa nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor.

  București,

  Data emiterii: _____________