ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU


Ce este IQOS?

IQOS este o alternativă mai bună la țigări, având la bază procesul de încălzire. Prin încălzirea tutunului, în loc de arderea acestuia, IQOS este diferit de alte produse și oferă experiența gustului de tutun adevărat.

De aceea, trecerea completă la IQOS este o alternativă satisfăcătoare și mai puțin dăunătoare față de continuarea fumatului.*

*Pe baza tuturor dovezilor disponibile pentru IQOS în comparație cu continuarea fumatului.
Man holding IQOS

Beneficiile IQOS

Există foarte multe motive pentru care să îți placă IQOS. IQOS folosește tutun adevărat, nu arde, nu produce scrum și miros de fum de țigară. Oferă aceeași satisfacție ca fumatul țigărilor, dar cu 95% mai puțini compuși chimici nocivi în comparație cu țigările.* IQOS este o alternativă mai bună la continuarea fumatului.

Informații importante - Aceasta nu înseamnă neapărat că există o reducere cu 95% a riscurilor. IQOS nu este lipsit de riscuri.

*Reduceri medii ale nivelurilor unui număr mare de compuși chimici nocivi (excluzând nicotina), comparat cu fumul de la o țigară de referință (3R4F).

Mai multe

Man holding IQOS

Cum funcționează IQOS?

Tehnologia de ultimă generație și știința inovatoare stau la baza IQOS. Știam că va fi nevoie de un progres uriaș pentru a schimba viitorul modului de a consuma produse din tutun. Iar cu IQOS, am reușit chiar acest lucru. Datorită Tehnologiei IQOS HeatControl™ putem încălzi tutunul până la 350°C, fără a-l arde. Rezultatul? Fără foc, fără scrum, fără fum de țigară și mai puține substanțe chimice nocive.

Încălzire vs. ardere

Încălzirea tutunului, și nu arderea acestuia, poate părea o mică schimbare - dar redefinește ritualul de consum al tutunului. De ce?

Când aprinzi o țigară, tutunul arde la mai mult de 800°C în vârf, creând fum și scrum. IQOS încălzește tutunul la o temperatură de până la 350°C, eliberând adevărata aromă de tutun și nicotină fără arderea tutunului.

Tehnologia HeatControl™

Tehnologia IQOS HeatControl™ este o tehnologie special concepută și brevetată care monitorizează și controlează temperatura de încălzire a lamelei IQOS. Aceasta este fabricată din ceramică și conține platină și aur. Prin tehnologia IQOS HeatControl™, tutunul se încălzește la temperatura ideală pentru 14 pufuri sau aproximativ 6 minute (oricare dintre acestea apare mai întâi), asigurând o experiență consecventă.

Rezervele de tutun HEETS

Deschide un pachet de HEETS™ și vei descoperi că acestea sunt mult mai scurte în comparație cu țigările. Când aprinzi o țigară, combinația de oxigen și tutun este cea care ține țigara aprinsă, arzând tutunul. Aceasta oferă sursa de energie necesară pentru a extrage nicotina și aroma. În cazul țigărilor obișnuite, cea mai mare parte a tutunului (două treimi, mai exact) se pierde prin procesul de ardere.

Tehnologia IQOS HeatControl™ utilizează o lamelă pentru încălzirea tutunului din rezervele HEETS special concepute pentru IQOS, iar asta înlocuiește tutunul irosit dintr-o țigară obișnuită, fără fum și fără scrum.

O varietate de produse

IQOS 3 Duo product and logo

Acum, stilul elegant și compact specific IQOS permite două utilizări consecutive fără reîncarcarea holder-ului („stiloului”).

COMPARĂ

IQOS 2.4Plus product and logo

Clasic, intuitiv și ușor de utilizat.

COMPARĂ

IQOS 3 Multi product and logo

Totul într-o soluție compactă, pentru a completa experiența ta IQOS - utilizare neîntreruptă, până la 10 experiențe, fără a fi nevoie de încărcare.

COMPARĂ

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.