Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.


DATA: 23 Martie 2020

Conturile IQOS de pe site-urile de socializare: Reguli de interacțiune

Este posibil să fi fost redirecționat/ă aici de pe una dintre paginile oficiale IQOS din rețelele de socializare, în special de pe una dintre paginile Centrului de Asistență pentru Clienți IQOS de pe Facebook, Twitter sau de pe contul IQOS de Instagram, după caz, care vor fi denumite împreună în continuare ca „Paginile IQOS”.

Paginile IQOS sunt dedicate fumătorilor adulți care doresc să continue să utilizeze produsele din tutun și utilizatorilor adulți de produse IQOS care locuiesc în România și, prin interacționarea cu Paginile noastre IQOS, confirmați că îndepliniți aceste criterii.

Cine suntem noi?

Suntem o companie membră a grupului de companii Philip Morris International („PMI”). Identitatea noastră și datele noastre de contact v-au fost furnizate pe site-ul web unde prezentele Reguli de interacționare („Regulile”) sunt publicate sau pe Pagina IQOS respectivă, după caz.

Cum acceptați aceste reguli de interacțiune?

Prin utilizarea oricăreia dintre Paginile noastre IQOS sunteți de acord să respectați aceste Reguli. De asemenea, sunteți de acord să respectați orice alți termeni de utilizare aplicabili, specifici platformelor respective (ex. Declarația de drepturi și responsabilități a Facebook, Termenii de utilizare ai Instagram, Termenii de utilizare ai Twitter etc.).

Bune practici de conversie și datoria noastră de a vă informa

Înainte de a vă spune ce nu aveți voie să faceți pe pagina noastră, vă prezentăm câteva aspecte pe care trebuie să le cunoașteți despre IQOS:

PMI oferă o varietate de produse de calitate fără fum, fundamentate pe dovezi științifice, care reprezintă o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului. Viziunea noastră este că produsele noastre fără fum vor înlocui într-o zi țigările.

 1. Fumatul țigărilor provoacă boli grave și generează dependență. Fără îndoială, cea mai bună decizie pe care orice fumător o poate lua este să renunțe complet la consumul de tutun și nicotină.
 2. Produsele fără fum ale PMI sunt destinate adulților care ar continua altfel să fumeze sau să utilizeze alte produse cu nicotină.
 3. Nu oferim produsele fără fum ale PMI persoanelor care nu au utilizat niciodată produse din tutun sau cu nicotină sau care au renunțat la utilizarea produselor din tutun sau cu nicotină. Produsele noastre fără fum nu sunt o alternativă pentru renunțarea la fumat și nu au fost dezvoltate ca produse suport pentru renunțarea la fumat.
 4. Produsele fără fum ale PMI nu sunt lipsite de riscuri și conțin nicotină, care creează dependență. Trecerea la un produs fără fum este, însă, o alegere mult mai bună decât fumatul.
 5. Îi ajutăm pe utilizatorii adulți ai produselor noastre fără fum în tranziția către o conversie completă, prin oferirea de sprijin educațional și îndrumare.
 6. Pentru a se bucura de beneficiile produselor fără fum, consumatorii trebuie să facă tranziția către aceste produse în totalitate și să renunțe permanent la fumat.
 7. Minorii nu trebuie să consume tutun sau nicotină în nicio formă.
 8. Femeile însărcinate, persoanele care suferă de diabet sau de probleme cardiace nu trebuie să consume niciun produs din tutun sau cu nicotină.

Contribuția dumneavoastră

Monitorizăm cu regularitate Paginile IQOS, răspundem și transmitem numeroase recomandări utile. Ne bucurăm că ați accesat aceste pagini și așteptăm feedback-ul Dumneavoastră, însă vă rugăm ca orice comentarii, discuții să fie decente și să aibă un ton pozitiv.

 1. Sunteți responsabil/ă pentru conținutul pe care îl postați pe această pagină și ne rezervăm dreptul de a elimina toate postările care conțin:
  • Limbaj ofensator sau violent
  • Comentariile de natură răuvoitoare sau discriminatorii privind rasa, etnia, religia, sexul, dizabilitatea, orientarea sexuală sau convingerile politice
  • Link-uri sau comentarii care conțin material cu conținut sexual explicit
  • Încălcări ale drepturilor de autor sau drepturilor de proprietate intelectuală
  • Spam-uri, link bait-uri sau fișiere care conțin viruși, care ar putea afecta funcționarea computerelor sau dispozitivelor mobile ale altor persoane
  • Atacuri asupra unor grupuri specifice sau orice comentarii menite să hărțuiască, să amenințe sau să abuzeze o persoană
  • Solicitări comerciale sau promovarea unui concurent
  • Informații confidențiale sau secrete comerciale
  • Uzurparea identității oricărei persoane sau organizație
 2. Ne rezervăm dreptul de a interzice sau bloca un utilizator care postează conținut de tipul celui descris mai sus sau dacă există un tipar de postări inadecvate. De asemenea putem șterge orice mesaje de pe Paginile noastre IQOS și în caz de considerăm că nu respectă aceste Reguli sau oricare alți termeni specifici de utilizare ai platformelor. În acest caz, nu suntem obligați să vă notificăm cu privire la o astfel de decizie.
 3. Dreptul de utilizare a Conținutului Generat de Utilizatori („CGU”). Ne dorim să reutilizăm conținutul pe care îl transmiteți, îl postați sau ni-l trimiteți nouă printr-un mesaj privat direct (MD) pe Paginile noastre IQOS.
 1. Pentru orice CGU pe care îl partajați cu noi, declarați și garantați că:
  • Utilizați în prezent IQOS și aveți cel puțin 18 ani (dacă nu apăreți în CGU) sau cel puțin 25 de ani (dacă puteți fi recunoscut în CGU);
  • CGU este lucrarea Dumneavoastră originală și nu încalcă niciun drept de proprietate intelectuală, drepturile personalității sau oricare alte drepturi care aparțin unei terțe părți;
  • Permisiunea Dumneavoastră de utilizare a CGU în baza acestui acord („Licența de utilizare”) nu încalcă sau nu este în contradicție cu acordurile dumneavoastră contractuale existente sau cu legile aplicabile;
  • Persoanele care pot fi recunoscute și care apar în CGU, inclusiv dumneavoastră, au vârsta de cel puțin 25 de ani și dețineți permisiunea acestora: i) de a fi fotografiați, înregistrați vocal sau filmați, ii) de a include fotografiile, sunetele și/sau videoclipurile în care apar în CGU și iii) dacă este cazul, de a utiliza numele lor pentru a fi partajate de către PMI și companiile sale afiliate în scopurile acordului lor în scris în cazul în care PMI vă solicită acest lucru.
 2. Deși veți păstra toate drepturile Dumneavoastră asupra CGU, prin prezentul îi acordați PMI și companiilor sale afiliate o licență perpetuă, scutită de la plata redevențelor, de utilizare și copiere, inclusiv în scop comercial, a CGU în orice scop legal, inclusiv de marketing, promovare și/sau publicitate a mărcilor de produse din tutun care nu arde ale PMI, precum și a produselor, serviciilor și materialelor promoționale conexe, la discreția PMI și fără obligații sau garanții (exprese sau implicite) cu privire la folosirea CGU, de la data la care ați acordat această Licență către PMI și companiile sale afiliate.
 3. Dumneavoastră îi acordați PMI și companiilor sale afiliate drepturile de a reproduce, modifica, afișa și realiza creații derivate, de a prezenta în mod public, afișa, distribui, difuza și utiliza în orice alt mod CGU, în totalitate sau parțial la discreția PMI (sau a oricărei companii afiliate), în scopurile menționate mai sus, prin orice mijloc de publicare ce poate fi anticipat și în orice locație geografică.
 4. Prin prezentul, îi permiteți PMI și companiilor sale afiliate să utilizeze numele, numele de utilizator, imaginea, pseudonimul, drepturile personalității, vocea, interpretarea live sau înregistrată, autograful, fotografiile și informațiile biografice ale Dumneavoastră și ale altor persoane incluse în CGU în conformitate cu notificarea noastră privind confidențialitatea datelor terțelor părți accesibilă la https://www.iqos.ro/privacy-business-partners și declarați că ați notificat celelalte persoane incluse în CGU cu privire la acești termeni.
 5. În cazul în care CGU încalcă orice drepturi de proprietate ale unei terțe părți sau calomniază sau încalcă dreptul la confidențialitate sau drepturile personalității unei persoane, veți despăgubi, apăra și exonera PMI și companiile sale afiliate de la și împotriva oricăror pretenții, cereri, răspunderi, pierderi, costuri și cheltuieli care apare din sau în legătură cu această încălcare.
 6. Sunteți de acord că Licența Dumneavoastră este voluntară și aveți libertatea de a încheia un acord în acest sens cu PMI.
 7. Puteți alege să renunțați la acordul privind Licența Dumneavoastră pentru viitoare CGU în orice moment, contactând ugc-claims@pmi.com (adresă de e-mail) sau prin orice alte mijloace, urmând instrucțiunile stabilite prin termenii de utilizare ai canalelor noastre, dar chiar și după o astfel de renunțare, Licența Dumneavoastră va rămâne valabilă și aplicabilă oricărui CGU pentru care ne-a fost acordată și/sau care a fost postat pe canalele, conturile noastre și în oricare alte mijloace aplicabile conform termenilor de utilizare respectivi, înainte de renunțare. Vă rugăm să rețineți faptul că procesarea solicitării Dumneavoastră de renunțare poate dura o anumită perioadă de timp, însă vom depune toate eforturile să o soluționăm cât de repede posibil.
 8. Ne puteți contacta la ugc-claims@pmi.com (adresă de e-mail) pentru orice întrebări sau clarificări cu privire la Licența Dumneavoastră, în caz de considerați că materialele protejate de drepturile de autor sau de proprietate intelectuală ale Dumneavoastră au fost utilizate în mod neautorizat sau dacă drepturile Dumneavoastră la confidențialitate sau drepturile personalității au fost încălcate.
 9. Licența Dumneavoastră va fi guvernată de legislația din Elveția și va fi supusă jurisdicției instanțelor din Lausanne, Elveția, fără a ține seama de orice conflict între prevederile legale la nivel internațional, precum și Convenției ONU asupra Contractelor de vânzare internațională a mărfurilor din 1980.

Rețineți, mesajele transmise de Dumneavoastră sau alte persoane nu reprezintă neapărat punctul de vedere al Philip Morris International. Nu suntem responsabil de conținutul sau link-urile partajate de Dumneavoastră sau de alte persoane. Dacă doriți să partajați această pagină sau conținutul său comunității Dumneavoastră, vă rugăm să vă asigurați că persoanele care văd mesajele Dumneavoastră sunt fumători cu vârsta legală sau utilizatori adulți de IQOS.

RĂSPUNDERE ȘI DECLINAREA RĂSPUNDERII

DUMNEAVOASTRĂ UTILIZAȚI PAGINILE NOASTRE IQOS EXCLUSIV PE PROPRIA DUMNEAVOASTRĂ RĂSPUNDERE. SITE-URILE NOASTRE DE SOCIALIZARE VĂ SUNT OFERITE „CA ATARE” ȘI „AȘA CUM SUNT DISPONIBILE”. ACOLO UNDE ESTE POSIBIL, VOM RESTRICȚIONA ACCESUL DUMNEAVOASTRĂ LA PAGINILE NOASTRE IQOS SAU LA ORICE FUNCȚIE SAU SECȚIUNE A ACESTORA, ÎN ORICE MOMENT. NU OFERIM NICIUN FEL DE GARANȚIE, EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV GARANȚIA IMPLICITĂ PRIVIND VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE ȘI CARACTERUL ADECVAT PENTRU UN ANUMIT SCOP, PRECUM ȘI ORICE ALTĂ GARANȚIE CĂ MATERIALUL PREZENTAT PE SITE-URILE NOASTRE DE SOCIALIZARE NU ÎNCALCĂ LEGEA; CĂ ACCESUL LA SITE VA FI NEÎNTRERUPT SAU FĂRĂ ERORI; CĂ SITE-URILE NOASTRE DE SOCIALIZARE VOR FI PROTEJATE; SAU CĂ INFORMAȚIILE DE PE SITE-URILE NOASTRE DE SOCIALIZARE VOR FI COMPLETE, CORECTE SAU ACTUALIZATE.

DACĂ O PERSOANĂ INIȚIAZĂ O ACȚIUNE ÎMPOTRIVA NOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU ACȚIUNILE SAU CONTRIBUȚIILE DUMNEAVOASTRĂ, NE VEȚI DESPĂGUBI ȘI EXONERA DE RĂSPUNDERE PENTRU ȘI ÎMPOTRIVA TUTUROR PREJUDICIILOR, PIERDERILOR ȘI CHELTUIELILOR DE ORICE TIP (INCLUSIV A ONORARIILOR ȘI COSTURILOR LEGALE REZONABILE) AFERENTE UNEI ASTFEL DE ACȚIUNI.

ÎN LIMITA MAXIMĂ PREVĂZUTĂ DE LEGISLAȚIA APLICABILĂ, ÎNȚELEGEȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ NOI NU VOM FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU NICIUN FEL DE PREJUDICII DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, SPECIALE, PUNITIVE, DERIVATE, LEGATE DE SAU CARE REZULTĂ DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA SITE-URILE NOASTRE DE SOCIALIZARE. ACESTEA INCLUD DESPĂGUBIRI PENTRU ERORI, OMISIUNI, ÎNTRERUPERI, DEFECȚIUNI, ÎNTÂRZIERI, VIRUȘI CARE AFECTEAZĂ COMPUTERELE, PIERDERILE DUMNEAVOASTRĂ DE PROFITURI, PIERDEREA DATELOR, ACCESUL NEAUTORIZAT LA ȘI MODIFICAREA TRANSMISIUNILOR ȘI DATELOR DUMNEAVOASTRĂ ȘI ORICE ALTE PIERDERI TANGIBILE ȘI INTANGIBILE. ACEASTĂ LIMITARE SE APLICĂ INDIFERENT DACĂ DESPĂGUBIRILE SUNT SOLICITATE ÎN BAZA TERMENILOR UNUI CONTRACT, CA URMARE A NEGLIJENȚEI SAU ÎN ORICE ALT MOD ȘI CHIAR DACĂ NOI SAU REPREZENTANȚII NOȘTRI AM DAT DOVADĂ DE NEGLIJENȚĂ SAU AM FOST INFORMAȚI DESPRE POSIBILITATEA SOLICITĂRII UNOR ASTFEL DE DESPĂGUBIRI.

Confidențialitatea datelor

Dacă ne furnizați date cu caracter personal prin intermediul Paginilor IQOS, vom prelucra aceste date în conformitate cu notificarea privind confidențialitatea datelor disponibilă aici

Modificarea acestor Reguli

Este posibil să modificăm aceste Reguli din când în când fără o notificare prealabilă. Vă încurajăm să verificați aceste Reguli de fiecare dată când accesați și utilizați Paginile noastre IQOS pentru a fi la curent cu orice modificări. Dacă continuați apoi să utilizați Paginile IQOS, această utilizare înseamnă că ați acceptat Regulile actualizate. Data din partea de sus a paginii arată când au fost actualizate aceste Reguli ultima oară.

Jurisdicție

Prezentele Reguli și utilizarea de către Dumneavoastră a Paginilor noastre IQOS sunt guvernate de legislația din Elveția. Vă exprimați consimțământul irevocabil privind competența exclusivă a instanțelor din Lausanne, Elveția, fără a ține seama de orice conflict internațional între prevederile legislative, precum și privind exclusivitatea Convenției ONU asupra Contractelor de vânzare internațională a mărfurilor din 1980.

Dreptul de cesionare, Nerenunțarea, Disjungerea

PMI își poate cesiona drepturile și obligațiile în baza acestor Reguli oricărei părți în orice moment fără a vă notifica pe Dumneavoastră, doar dacă legea aplicabilă ne impune acest lucru, însă acest lucru nu vă va afecta drepturile și obligațiile Dumneavoastră conform acestora.

Faptul că nu insistăm asupra sau nu impunem respectarea cu strictețe a acestor Reguli nu trebuie interpretat ca o renunțare din partea noastră a oricăreia dintre aceste Reguli sau a drepturilor PMI. Utilizatorii trebuie întotdeauna să presupună că aceste Reguli se aplică.

Dacă oricare dintre prevederile acestor Reguli este declarată nulă sau inaplicabilă, celelalte Reguli vor rămâne în vigoare.

Vă mulțumim că ați citit. Vă invităm să vă bucurați de comunitatea noastră!

Ultima modificare pe 23 Martie 2020