Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

TOGETHER. FORWARD.
Suntem parte dintr-o comunitate.

Nimic nu egalează sentimentul de apartenență. De a fi mai aproape de cei care contează cel mai mult.

Un travestit ține în mână un dispozitiv IQOS..

Suntem parte dintr-o comunitate.

Sărbătorim împreună progresul. Prin cooperare, spirit de solidaritate și prin sprijinul acordat fiecărui membru al comunității.

Cu IQOS te poți bucura de mai multe astfel de momente. În care toată lumea simte aceeași căldură, dar nimeni nu simte nevoia de a o spune.

Spune-ne povestea ta

Comunitatea IQOS numără mai mult de 11 milioane de adulți* care au trecut la IQOS, iar fiecare dintre ei are o poveste unică. Intră în IQOS Club, urmărește provocările lunii și spune-ne povestea ta cu IQOS.

IQOS CLUB
Lit cigarette end compared to an IQOS HEETS stick in IQOS 3 DUO holder.

IQOS eliberează mai puține substanțe nocive, în comparație cu țigările.

Țigările ard tutunul, ceea ce produce cantități mari de monoxid de carbon. IQOS nu arde tutunul, ci îl încălzește, și eliberează, astfel, în medie cu 98% mai puțin monoxid de carbon (CO) și niveluri semnificativ mai reduse ale altor substanțe nocive, în comparație cu țigările tradiționale**.

Află mai multe

Date financiare sau estimate ale Philip Morris International, grupuri de utilizatori IQOS și Philip Morris International Market Research. Valabile în luna septembrie 2020. Utilizatori IQOS care au renunțat complet la țigări și pentru care HEETS, rezervele de tutun produse de Philip Morris International, reprezintă cel puțin 70% din tutunul încălzit consumat în ultimele 7 zile.

** Sursa: Pe baza tuturor dovezilor disponibile pentru IQOS comparat cu continuarea fumatului.
Acest produs nu este lipsit de riscuri. Conține nicotină, care provoacă dependență. Este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.

Încearcă IQOS gratuit

Încearcă dispozitivu IQOS, gratuit, acasă, timp de 14 zile și descoperă gustul tutunului adevărat. IQOS încălzește tutunul, nu îl arde.

Încearcă gratuit