ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

Știința și viziunea IQOS

Credem în știință. Credem că poate schimba viața a milioane de fumători, care altfel ar continua să fumeze. În acest scop, am recrutat oameni de știință care să lucreze la o idee importantă: dezvoltarea unor produse mai puțin nocive pe care să le adopte fumătorii de țigări dacă nu renunță la fumat.

Sute de oameni de știință și ingineri din cadrul Centrelor de Cercetare și Dezvoltare ale Philip Morris International din Elveția și Singapore au dezvoltat și evaluat IQOS, un dispozitiv electronic inovator care încălzește tutunul, în loc să îl ardă. Acesta produce un vapor de tutun care oferă nicotină și gust de tutun.

Testat la cele mai înalte standarde

IQOS Temperatur Vergleich

IQOS a trecut prin evaluări științifice riguroase care includ, până în prezent, 18 studii non-clinice și 10 studii clinice în care au fost incluși mii de participanți. Totalitatea dovezilor disponibile arată că, deși utilizarea IQOS nu este lipsită de riscuri, trecerea completă la IQOS prezintă mai puține riscuri pentru sănătate decât continuarea fumatului.

Vrei să știi de ce putem concluziona acest lucru? Află mai multe despre câteva dintre cele mai importante dovezi științifice cu privire la IQOS.

Află mai multe

IQOS Temperatur Vergleich
IQOS no burning

De ce încălzirea este mai bună

IQOS no burning

Tehnologia – lumea se învârte în jurul ei. De-a lungul anilor, ne-a schimbat radical viața în bine. Modul în care lucrăm, modul în care comunicăm, modul în care călătorim. Am combinat știința și tehnologia și am dezvoltat o alternativă mai bună la continuarea fumatului.

IQOS schimbă în bine modul în care fumătorii adulți, care altfel ar continua să fumeze, se pot bucura de tutun. IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă, dintr-un motiv simplu: arderea tutunului emite cantități ridicate de compuși chimici nocivi. Tehnologia IQOS HeatControl™ previne arderea tutunului, ceea ce înseamnă că reduce semnificativ numărul și nivelul compușilor chimici nocivi emiși, în comparație cu fumul de țigară.

IQOS 2.4 Plus Pocket Charger and Holder in White

Tehnologia de încălzire

IQOS 2.4 Plus Pocket Charger and Holder in White

Când o țigară este aprinsă, tutunul arde la temperaturi de aproximativ 600°C. Acest proces de ardere generează fum și scrum; când fumătorul trage un fum, temperatura crește la peste 800°C la capătul aprins. Fumul de țigară este un amestec complex de peste 6.000 de substanțe chimice, dintre care în jur de 100 au fost corelate cu bolile asociate fumatului de către autoritățile de sănătate publică.

Tehnologia IQOS HeatControl™ încălzește tutunul la temperaturi mai mici (sub 350°C), asigurând lipsa combustiei. Deoarece nu există combustie, IQOS nu produce fum, ci generează un vapor de tutun care vă oferă experiența gustului de tutun de cea mai bună calitate cu 95% mai puțini compuși chimici nocivi în comparație cu țigările.*
Informații importante: Aceasta nu echivalează neapărat cu o reducere cu 95% a riscului. IQOS nu este lipsit de riscuri. * „95% mai puțin” reprezintă media reducerilor nivelurilor unui număr de compuși chimici nocivi (excluzând nicotina), în comparație cu fumul de la o țigară de referință (3R4F). Consultați Informații importante pe IQOS.com.

Vapori de tutun vs. fum

vaporii de tutun

Vaporii de tutun ai IQOS sunt mai puțin nocivi decât fumul de țigară. Pentru a demonstra acest lucru, am derulat un amplu program de evaluare care a inclus 10 studii clinice privind chimia aerosolului (precum și date din 18 studii non-clinice) și a implicat mii de participanți din SUA, Japonia, Marea Britanie și Polonia. Dovezile demonstrează că trecerea completă la IQOS, deși nu este lipsită de riscuri, prezintă riscuri reduse în comparație cu continuarea fumatului.

vapori de tutun

„Science machine”

Am creat un dispozitiv care să arate diferențele semnificative dintre fumul produs prin arderea tutunului dintr-o țigară și vaporii de tutun produși atunci când tutunul este încălzit în IQOS. Urmărește video-ul cu acest dispozitiv pentru a afla mai multe.

Calitatea aerului din interior

IQOS Temperatur Vergleich

Calitatea aerului din interior („Indoor Air Quality – IAQ”) se referă la calitatea aerului din interiorul clădirilor și se bazează, în general, pe principiul asigurării sănătății și a confortului ocupanților. Temperatura, umiditatea și impuritățile sunt câțiva dintre factorii care pot afecta calitatea aerului din interior. Dar s-a dovedit că prezența umană și activități precum gătitul, curățenia sau fumatul au un impact considerabil.

Pentru a ne îmbunătăți cunoștințele și înțelegerea asupra impactului pe care IQOS îl are asupra calității aerului din interior, am desfășurat studii care simulează condiții „din lumea reală” într-o încăpere cu mediu controlat. Metodele noastre de testare sunt validate și acreditate ISO.

IQOS Temperatur Vergleich
IQOS no burning

Trecerea la IQOS

IQOS no burning

Studiile noastre arată că satisfacția celor care au trecut complet la IQOS este comparabilă cu a celor care au continuat să fumeze țigări*. Descoperă mai multe despre evaluării noastre științifice.

IQOS nu este lipsit de riscuri și elibereaza nicotină, substanță care creează dependență. Cea mai bună decizie pentru orice fumător este să renunțe complet la utilizarea tutunului și nicotinei.
*Studiu clinic desfășurat pe durata a trei luni în SUA și Japonia în rândul a 160 de fumători adulți în fiecare țară, în condiții apropiate de cele reale


ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.