Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Promoţia: Înscrierea de recomandări în perioada 15 mai 2023 – 11 iunie 2023

Participanţii pot recomanda persoane fumătoare adulte care şi-au exprimat interesul legat de sistemul IQOS conform metodologiei descrise în cadrul Campaniei Promoţionale „Recomandă IQOS”.

Prezenta promoţie este independentă de alte promoţii similare desfăşurate anterior, iar efectele nu sunt cumulative.

Beneficiile pe care le vor primi Participanţii şi/sau persoanele recomandate în urma finalizării cu vânzare a recomandărilor înregistrate în perioada 15 mai 2023 ora 00:00:00 – 11 iunie 2023 ora 23:59:59 vor fi cele descrise în cadrul regulamentului Campaniei Promoţionale „Recomandă IQOS”.

Se consideră participare validă în cadrul prezentei campanii promoţionale toate recomandările înregistrate de participanţi şi finalizate cu achiziţie, cu limitele şi în termenele menţionate anterior în cadrul prezentului regulament.
În situaţia în care participantul a continuat să înregistreze recomandări, pe perioada de desfăşurare a prezentei Campanii, peste limita de 5 (cinci), iar acestea sunt finalizate cu vânzare, acestea nu vor fi considerate participări valide şi nu vor fi luate în considerare de Organizator în vederea acordării de bonusuri, respectiv premii.

Persoana recomandată, care a finalizat cu vânzare recomandarea înregistrată de participant pe perioada de desfăşurare a prezentei promoţii, iar vânzarea s-a făcut prin intermediul unui reprezentant de vânzări al Organizatorului cu achitarea integrală a dispozitivului achiziţionat, va primi, din partea Organizatorului, în mod gratuit, 1 (un) pachet HEETS sau Fiit.