Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/LEVIA/DELIA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

ACT ADITIONAL Nr. 2

La Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale „Recomandă IQOS”


Promoţie pe durată limitată: Înscrierea de recomandări în perioada 17 mai 2023 – 11 iunie 2023

Philip Morris Trading S.R.L., cu sediul social în Otopeni, Str. Horia, Cloşca şi Crişan, nr. 83-105, clădirea A, Judeţul Ilfov, România, având punct de lucru în Bucureşti, Strada Nicolae Filipescu nr. 28, Sector 2, înmatriculată la Registrul Comerţului sub numărul J23/511/2004, având CUI RO4888165, în calitate de Organizator al Campaniei Promoționale „Recomandă IQOS”, în conformitate cu dispozițiile Secțiunii 1 din Regulamentul Oficial al Campaniei Promoționale, (denumit în cele ce urmează „Regulamentul”), a decis modificarea Regulamentului conform celor de mai jos.

PREAMBUL:

Având în vedere că Participanţii pot recomanda persoane fumătoare adulte care şi-au exprimat interesul legat de sistemul IQOS conform metodologiei descrise în cadrul Campaniei Promoţionale „Recomandă IQOS”, Secțiunea 4 și următoarele

Având în vedere dorința Organizatorului de a suplimenta beneficiile acordate către persoanele fumătoare adulte recrutate dintre persoanele deja cunoscute de Participanți sau cu care Participanții au avut o interacţiune directă, (denumiți generic, conform Regulament, „persoane recomandate”) și care, în limitele Regulamentului au dobâdit și calitatea de achizitori de dispozitive IQOS/lil SOLID

Având în vedere că beneficiile pe care le vor primi Participanţii în urma finalizării cu vânzare a recomandărilor rămân cele descrise în cadrul regulamentului Campaniei Promoţionale „Recomandă IQOS” în SECȚIUNEA 5. DESCRIEREA PREMIILOR, METODOLOGIA DE ACORDARE ŞI LIVRARE A PREMIILOR, așa cum acesta a fost modificat prin intermediul Actului Adițional Nr.1.

Având în vedere că se consideră participare validă în cadrul prezentei campanii promoţionale toate recomandările înregistrate de participanţi şi finalizate cu achiziţie, cu limitele şi în termenele menţionate anterior în cadrul prezentului regulament.

Având în vedere că Participantul poate primi, din partea Organizatorului, maximum 10 (zece) recompense pentru recomandare finalizată cu vânzare pe perioada unui an calendaristic, indiferent de numărul de recomandări înregistrate şi finalizate cu succes în acelaşi interval de timp, așa cum este menționat în cadrul regulamentului Campaniei Promoţionale „Recomandă IQOS” în pargraful 4 din SECŢIUNEA 5. DESCRIEREA PREMIILOR, METODOLOGIA DE ACORDARE ŞI LIVRARE A PREMIILOR de , se adaugă acestei limitări condiția ca Participantul să fie recompensat pentru maximum 5 recomandări finalizate cu achizție în perioada 17 mai – 11 iunie. De exemplu, dacă un utilizator a fost recompensat anterior pentru o recomandare, iar în perioada 17 mai - 11 iunie va fi recompensat de 5 ori, în restul anului va mai putea beneficia de maximum 4 recompense.

Se suplimentează Regulamentul prin introducerea următorului

Articol unic:

În perioada 17 mai 2023 ora 00:00:00 – 11 iunie 2023 ora 23:59:59 persoana recomandată, care a finalizat cu achiziție recomandarea înregistrată de participant pe perioada de desfăşurare a prezentei promoţii, iar vânzarea s-a făcut prin intermediul unui reprezentant de vânzări al Organizatorului cu achitarea integrală a dispozitivului achiziţionat, va primi, din partea Organizatorului, în mod gratuit, 1 (un) pachet HEETS sau Fiit, suplimentar față de cele trei pachete primite în ofertele disponibile de tipul „Starter Kit”.

PHILIP MORRIS TRADING SRL