IQOS & friends Constanța

IQOS & friends este live în Constanța!

IQOS susține comunitățile creative și da o voce artiștilor talentați prin crearea de colecții unicat inspirate din universul IQOS, exclusiv pentru tine. Seria colaborărilor continuă cu Katerini Mou.

Katerini Mou este un brand de accesorii inovativ și modern, iar asocierea cu IQOS & friends a fost una firească. Produsele pentru această colecție sunt menite să te scoată din tipar prin formă și design, dar și prin varietatea de combinații pe care le poți face.

Te așteptam până pe 22 mai în IQOS Store Constanța să descoperi colecția de accesorii ediție limitată, creată de Katerini Mou, exclusiv pentru prietenii IQOS din Constanța.

Cumpără orice cartuș de HEETS, iar noi îți facem cadou un set de accesorii.

Stay tuned pentru următoarele colecții!

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.