IQOS & Friends Cluj - Blana

IQOS & friends este live în Cluj

IQOS susţine comunităţile creative şi dă o voce artiştilor talentaţi prin crearea de colecţii unicat inspirate din universul IQOS, exclusiv pentru tine. Seria colaborărilor continuă cu prietenii noștri de la BLANĂ.

BLANĂ este un brand de haine fresh, 100% românesc care a fost creat pentru a susține o nouă generație, o generație a oamenilor curajoși, gata oricând să înfrunte normele.

Alături de ei aducem o parte din acest lifestyle în viața voastră printr-o colecție ediție limitată special creată cu sezonul festivalurilor în minte. Fii cool, fii fresh, stay BLANĂ.

Te așteptăm până pe 12 mai în IQOS Store Cluj să descoperi colecția de hanorace ediție limitată, creată de Blană, exclusiv pentru prietenii IQOS din Cluj.

Cumpără oricare două cartușe de HEETS și primești cadou unul dintre cele două modele de hanorace, pentru el sau pentru ea.

Stay tuned pentru următoarele colecții!

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.