IQOS 3 DUO Moonlight Silver Limited Edition

Moonlight Silver. Inspirat de misterul nopții, definit de strălucirea zilei.

Fie că privim cum natura a revenit la viață sau redescoperim frumusețea cerului înstelat din timpul nopții, noul sezon ne inspiră să pornim în noi aventuri.

Asta înseamnă că acum este cel mai bun moment pentru a reîmprospăta look-ul dispozitivului IQOS 3 DUO.

Noua ediție limitată IQOS 3 DUO Moonlight Silver vine alături de o gamă vibrantă de accesorii, pentru a te face să te simți special în noul sezon.

Dispozitivul în ediție limitată și colecția de accesorii este o celebrare a frumuseții contrastelor de culori create de natura care ne înconjoară în fiecare zi.

De la strălucirea zilei până la liniștea maiestuoasă a nopții, această versiune în ediție limitată surprinde totul.

Vedeta colecției este dispozitivul IQOS 3 DUO într-o nuanță inspirată de misterul nopții, cu un înveliș metalic, în tonuri calde și cu pigmenți argintii, strălucitori.

Ediția limitată Moonlight Silver IQOS 3 DUO este disponibilă în kit complet, încărcătorul portabil și stiloul fiind pânza ta ideală pentru personalizare.

Dar noul dispozitiv inspirat de noapte nu ar fi complet fără culorile vibrante și îndrăznețe de accesorii, inspirate de zi.

Pentru ediția limitată IQOS 3 DUO Moonlight Silver am pregătit și o gamă largă de ușițe și căpăcele în tonuri vibrante, inspirate din strălucirea zilei, perfecte pentru personalizare: Aqua Blue, Tidal Blue, Wild Wild, Cloud Pink, Sunrise Red și Sunset Lavender.

Culorile îndrăznețe se îmbină cu finisajul strălucitor al dispozitivului, iar fiecare nuanță vibrantă creează un contrast puternic cu suprafața argintie a dispozitivului.

Există posibilități infinite pentru a-ți exprima starea de spirit în acest sezon.

Descoperă acum dispozitivul și a accesoriile IQOS 3 DUO Moonlight Silver în ediție limitată – gamele de culori disponibile sunt la doar un click distanță în secțiunea IQOS Shop sau în cel mai apropiat magazin IQOS.

Creează combinația perfectă, care îți reflectă cel mai bine personalitatea.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.