IQOS & Friends - colecția verii

IQOS & Friends: Colecția verii e aici

Promiți să trăiești vara ca pe un festival?

De cele mai multe ori pierdem vara așteptând concediul. Anul acesta Antifashion și IQOS & Friends te invită să redescoperi atemporalitatea sezonului cald alături de cea mai recentă colecție de accesorii IQOS & Friends.

Antifashion este un brand independent din Cluj care colaborează cu artiști din publicul larg pentru a concepe piese utile și pline de atitudine. În fiecare dintre ele au prins în cusaturi o invitație la distracție.

Te așteptăm până în data de 4 August în oricare dintre IQOS Store-urile din București, Timișoara, Cluj sau Constanța să descoperi întreaga colecție.

Cumpără oricare două cartușe de HEETS iar noi îți facem cadou o borsetă* sau un rucsac*.

*În limita stocului disponibil

IQOS & Friends
Pentru noi amintiri împreună

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.