Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Încălzirea față de arderea tutunului

Spune nu arderii!

De ce este mai bună încălzirea față de arderea tutunului?
Tehnologia – lumea se învârte în jurul ei. De-a lungul timpului, aceasta a schimbat radical, în bine, viețile noastre. Modul în care muncim, modul în care comunicăm, modul în care călătorim.

Prin combinarea științei și tehnologiei, am reușit să dezvoltăm o alternativă mai bună decât continuarea fumatului. IQOS schimbă în bine modul în care adulții, care altfel ar continua să fumeze, pot să consume tutun.

Produsele pe bază de tutun încălzit sunt o alternativă mai bună decât țigările, iar IQOS este unul dintre ele. Tehnologia IQOS HeatControl™ se bazează pe eliminarea arderii tutunului, care este înlocuită cu încălzirea acestuia la temperaturi mult mai mici pentru a oferi satisfacția tutunului adevărat. IQOS controlează încălzirea pentru a oferi o experiență plăcută, fără fum, fără scrum și niveluri cu 95% mai reduse ale unor substanțe nocive în comparație cu țigările tradiționale*. Arderea este principala problemă asociată fumatului, procesul de ardere a tutunului produce peste 6.000 de substanțe. Dintre acestea, autoritățile de sănătate publică au constatat că în jur de 100 sunt legate de bolile asociate fumatului. Printre cele mai cunoscute substanțe nocive sunt monoxidul de carbon, dar și gudronul care este reziduul din fumul produs în urma arderii țigării. De aceea, IQOS reprezintă o alegere mai bună decât continuarea fumatului.

INFORMAȚII IMPORTANTE: Aceasta nu echivalează neapărat cu o reducere a riscului cu 95%. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Realitatea despre ardere!
Cu IQOS pentru că nu arde tutunul, ci îl încălzește! Pentru că îl pot utiliza oricând și oriunde și e ușor de folosit!”
Alexandra Valentina T. România
IQOS și nicotina

IQOS și nicotina

Nicotina NU este cauza principală a bolilor asociate fumatului.

Atunci când IQOS este folosit cu tutun adevărat, eliberează nicotină, la fel ca țigările tradiționale. Nicotina provoacă dependență și nu este lipsită de riscuri. Cu toate acestea, nicotina nu reprezintă principala cauză a bolilor asociate cu fumatul. Cauza principală a acestor boli este asociată cu substanțele nocive produse în urma arderii tutunului din țigară.

IQOS nu arde tutunul, ci îl încălzește. Prin acest proces se eliberează aroma tutunului și nicotină, fără ardere și fără fum. Astfel, IQOS generează, în medie, niveluri cu 95% mai reduse ale unor substanțe nocive în comparație cu țigările tradiționale*.

IMPORTANT: Aceasta nu echivalează neapărat cu o reducere a riscului cu 95%. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență.

Realitatea despre gudron

Gudronul descrie greutatea totală a reziduurilor din fumul de țigară, după eliminarea apei și a nicotinei. Privește filtrul unei țigări după ce ai fumat-o. Culoarea maro indică prezența gudronului. Dacă privești filtrul unei rezerve HEETS, după utilizare, nu vei vedea nici o urmă de gudron.

Termenul „gudron” este în mod normal utilizat în legătură cu fumatul de țigări și nu se aplică în totalitate aerosolului de tutun generat de IQOS. Apa și glicerina reprezintă 90% din greutatea aerosolului de tutun generat de IQOS. Aerosolul de tutun generat de IQOS nu conține particule solide și nu este, în realitate, comparabil cu fumul țigărilor pentru că fumul de țigară are o compoziție fundamental diferită.

Este important de înțeles că IQOS nu conține gudron astfel cum acest termen este înțeles în legătură cu fumatul țigărilor, pentru că IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă. IQOS generează un aerosol care este fundamental diferit de fumul de țigară și care conține niveluri mai reduse de substanțe nocive*. Astfel, IQOS este o alegere mai bună față de continuarea fumatului.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.
Cu IQOS pentru că nu produce gudron, poate fi utilizat în orice loc și moment și pentru că are un design unic și inovator.”
Andreea I. România

Monoxidul de carbon este un gaz toxic

Monoxidul de carbon este un gaz toxic, inodor și incolor. Acesta este produs în cantități mari atunci când unele lucruri, cum ar fi combustibilii, lemnul sau tutunul din țigări sunt arse. Este atât de nociv încât astăzi cele mai multe case sunt dotate cu detectoare de monoxid de carbon.

Când monoxidul de carbon este inhalat, acesta ajunge în fluxul sanguin prin plămâni și reduce capacitatea sângelui de a transporta oxigenul în organism, ceea ce afectează creierul, inima și mușchii.

Acest lucru poate forța inima să lucreze suplimentar pentru a pompa suficient oxigen către toate părțile corpului. Și inima primește mai puțin oxigen, ceea ce poate contribui la dezvoltarea bolilor cardiace.

Foarte mulți oameni presupun în mod eronat că acest lucru este valabil pentru oricare dintre alternativele la fumat care utilizează tutun. Dar IQOS nu arde tutunul, ci îl încălzește și produce în medie cu 98% mai puțin monoxid de carbon și niveluri semnificativ mai reduse ale altor substanțe dăunătoare față de țigări*.

Astfel, trecerea exclusivă la IQOS reduce considerabil nivelul de monoxid de carbon din organism față de continuarea fumatului.

Descoperă testul CO

*INFORMAȚII IMPORTANTE: Acest lucru nu presupune o reducere cu 98% a riscului, iar monoxidul de carbon este doar una dintre numeroasele substanțe dăunătoare din fumul de țigară. IQOS nu este lipsit de riscuri și eliberează nicotină, care creează dependență.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.
„Am rămas Cu IQOS pentru că plăcerea utilizării poate fi realizată în cele mai diverse locuri, pentru că am scăpat de gudron și monoxid de carbon, pentru că nu mai am nevoie de scrumiere și pentru că nu se mai impregnează mirosul de fum în haine, păr sau tapițeria mașinii.”
Bogdan O. România

Alte avantaje ale trecerii la IQOS

Aceeași experiență, fără scrum, cu mai puțin miros și fără a-i deranja pe cei din jurul tău.

Este adevărat că gustul IQOS este diferit de cel al unei țigări. Tocmai de aceea durează în jur de o săptămână pentru fumătorii adulți să se adapteze la noul gust. Dar odată ce se obișnuiesc, aceștia spun că experiența este similară cu cea a unei țigări*. Încălzirea tutunului, în loc de ardere, aduce cu sine un nou gust și o experiență similară cu țigările tradiționale.

Iar această trecere vine cu noi avantaje: pentru că IQOS încălzește tutunul, în loc să îl ardă, nu produce scrum. Așadar nu va mai trebui să ai grija scrumului în casă, în mașină sau pe hainele tale. În plus, pentru că nu produce fum, IQOS lasă mai puțin miros pe mâini, în păr sau pe haine, față de țigările tradiționale si nu ii expune pe ceilalti la fum.

Filtru de țigară cu pete cauzate de ardere, în comparație cu o rezervă de tutun HEETS într-un „stilou” IQOS 3 DUO.
Cu IQOS pentru că nu mai miroase a fum în casă. Cu IQOS pentru că nu mai miroase a fum în mașină. Cu IQOS pentru că nu îmi mai miros mâinile a fum. Cu IQOS pentru că nu îmi mai miros hainele a fum. Cu IQOS pentru că am avut curaj să încerc această inovație.”
Cristian S. România