Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și TEREA/HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

Este IQOS o țigară electronică?

Nu. Deși ambele sunt dispozitive electronice și nu produc fum precum țigările, există o caracteristică esențială care diferențiază IQOS de țigările electronice: IQOS încălzește tutunul adevărat din HEETS și produce vapori de tutun.

Dispozitiv IQOS 3 DUO Brilliant Gold, pe masă, peste un pașaport și o agendă.
Dispozitiv IQOS 3 DUO Brilliant Gold, pe masă, peste un pașaport și o agendă.
Femeie care iese din casă, ținând în mână un dispozitiv IQOS și pașaportul.

Rezerve de tutun HEETS

Spre deosebire de vaporizarea unui e-lichid, IQOS utilizează inovatoarele rezerve de tutun HEETS. Tutunul din acestea este selecționat atent și procesat pentru a asigura încălzirea egală de la interior, oferind un gust consecvent și satisfacție similară cu cea oferită de țigări. De aceea, majoritatea fumătorilor care trec la IQOS renunță complet la țigări.*

*Surse: Date financiare sau estimări Philip Morris International, grupuri de utilizatori IQOS și studii de cercetare de piață Philip Morris International.

Femeie care se uită la telefon, în timp ce ține în mână un dispozitiv IQOS 3 DUO Brilliant Gold.

De ce alegem să încălzim tutunul în loc să îl ardem?

Nu există ardere și, astfel, sunt prezente niveluri semnificativ mai mici de substanțe chimice nocive. De fapt, cu 95% mai puține.* Lipsa focului înseamnă că nu se produce scrum și miros de fum de țigară. Mai puțin probabil sa îi deranjezi pe cei din jurul tău. Fără miros persistent pe mâini, păr sau haine. Fă-ți timp să descoperi dacă IQOS este alternativa potrivită pentru tine.

Informații importante - Aceasta nu înseamnă neapărat că există o reducere cu 95% a riscurilor. IQOS nu este lipsit de riscuri.

*Reduceri medii ale nivelurilor unui număr mare de compuși chimici nocivi (excluzând nicotina), comparativ cu fumul de la o țigară de referință (3R4F).

Femeie care se uită la telefon, în timp ce ține în mână un dispozitiv IQOS 3 DUO Brilliant Gold.

Beneficii IQOS

Cu IQOS, te poți bucura acum de o experiență mai curată, având aceeași satisfacție pe care o oferă țigările, dar fără mirosul specific. Astfel, te poți bucura de tutun și e mai puțin probabil să îi deranjezi pe cei din jur.

Află mai multe