ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU


O alternativă mai bună

IQOS Duo on Table

Fumătorii adulți pot avea o viață mai echilibrată și se pot bucura de alternative care oferă satisfacția tutunului, dar mai puțin nocive decât continuarea fumatului țigărilor. IQOS este o alegere mai bună, oferind în continuare plăcerea consumului de tutunului, însă cu 95% mai puțini compuși chimici nocivi în comparație cu țigările.*

Informații importante – Aceasta nu înseamnă neapărat că există o reducere cu 95% a riscurilor. IQOS nu este lipsit de riscuri.

*Reduceri medii ale nivelurilor unui număr mare de compuși chimici nocivi (excluzând nicotina), comparat cu fumul de la o țigară de referință (3R4F).

IQOS Duo on Table

Păstrează-ți mirosul tău, nu mirosi a fum.

Te-ai întrebat vreodată cum poți scăpa de mirosul de fum de țigară? Cu IQOS, te poți bucura acum de o experiență mai curată, având satisfacția gustului de tutun, dar fără mirosul specific țigărilor și e mai puțin probabil să îi deranjezi pe cei din jur.

IQOS conține un aerosol mai puțin complex care dispare rapid, în comparație cu fumul de țigară – fără impact negativ asupra calității aerului din interior.*

Informații importante: IQOS nu este lipsit de riscuri.

* Studiu Philip Morris International, desfășurat în conformitate cu standardele ISO, care a simulat scenarii din viața reală și bazat pe valorile limită stabilite prin reglementările existente referitoare la calitatea aerului.

O experiență complet nouă în ceea ce privește gustul și aroma de tutun.

Ne străduim să oferim cel mai bun gust al tutunului și cel mai înalt nivel de satisfacție, combinând tutunul de calitate superioară din HEETS cu Tehnologia IQOS HeatControl™. IQOS încălzește tutunul pentru a oferi un echilibru perfect între gust și aromă, fără ardere. Serviciile noastre de asistență specializată și suport pentru clienți sunt alături de tine în procesul de trecere de la țigări la IQOS.

IQOS și HEETS sunt prima alegere din rândul produselor care încălzesc și nu ard tutunul în peste 50 de piețe.

Fără ardere - fără scrum, fără fum

Cu IQOS te bucuri de tutun, dar fără neplăcerile fumatului. Spre deosebire de țigări, IQOS nu arde tutunul și astfel nu mai există scrum care să facă mizerie.

ÎNCEARCĂ GRATUIT 21 DE ZILE

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.