Termeni și Condiții IQOS/lil Starter Kits & Loyalty Kits

IQOS/lil Starter Kit:

Această promoție se aplică doar utilizatorilor care nu au mai cumpărat niciun produs de tip IQOS/lil Starter Kit de pe iqos.ro, din magazinele oficiale IQOS sau de la reprezentanții IQOS și nu au un dispozitiv IQOS/lil înregistrat în contul lor.

În funcție de produsele comandate, promoția constă în:

  • IQOS 3 DUO: 3 pachete HEETS, la alegere, cu titlu de gratuitate
  • IQOS 2.4+: 3 pachete HEETS, la alegere, cu titlu de gratuitate
  • lil SOLID: 3 pachete Fiit, la alegere, cu titlu de gratuitate
Promoția se aplică produselor din categoriile Starter Kit IQOS 3 DUO, Starter Kit IQOS 2.4+, Starter Kit lil SOLID o singură dată per utilizator înregistrat.


IQOS/lil Loyalty Kit:

Această promoție se aplică utilizatorilor care au cumpărat în trecut produse de tip IQOS/lil Starter Kit de pe iqos.ro, din magazinele oficiale IQOS sau de la reprezentanții IQOS.

În funcție de produsele comandate, promoția constă în:

  • IQOS 3 DUO: eligibilitatea pentru un discount valoric de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă cu valoare de minim 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro
  • IQOS 2.4+: eligibilitatea pentru un discount valoric de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă cu valoare de minim 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro
  • lil SOLID: eligibilitatea pentru un discount valoric de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă cu valoare de minim 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro
Promoția IQOS/lil Loyalty kit se aplică de maximum 9 ori/utilizator înregistrat, pentru produsele din categoriile Loyalty Kit IQOS 3 DUO, Loyalty Kit IQOS 2.4+, Loyalty Kit lil SOLID.


Discount de 51 RON :

Această promoție se aplică doar în urma livrării unei comenzi conținând un produs de tip Loyalty Kit IQOS 2.4+,Loyalty Kit IQOS 3 DUO, Loyalty Kit lil SOLID.

Promoția constă într-un discount valoric fix de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă online cu valoare minimă de 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro

Discount-urile de 51 RON nu sunt cumulative, fiecare discount de 51 RON fiind folosit automat în cadrul următoarei comenzi.

Dacă într-un singur coș de cumpărături ai achiziționat mai multe dispozitive din oferta Loyalty Kit, vei primi un singur voucher de 51 RON. Voucherul se va aloca după livrarea comenzii. Pentru a beneficia de mai multe vouchere, te rugăm așteaptă livrarea comenzii în curs înainte de a plasa comanda următoare.

Această promoție se aplică de maximum 9 ori/utilizator înregistrat, pentru orice produse comandate prin iqos.ro ce însumează o valoare totală de minim 51 RON.


În cazul în care subtotalul comenzii este egal sau mai mare decât 200 RON, înainte de aplicarea promoției ce oferă discount de 51 RON, comanda respectivă beneficiază de livrare gratuită.Organizatorul activităților promoționale detaliate mai sus este Mediapost Hit Mail S.A.

Centrul de Asistență Clienți IQOS îți este disponibil de luni până duminică, între 08:00 și 22:00, la numărul 0800030333, pentru orice întrebare.


Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.