ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU


Termeni și Condiții IQOS Starter Kits & Loyalty Kits

IQOS Starter Kit:

Această promoție se aplică doar utilizatorilor care nu au mai cumpărat niciun produs de tip IQOS Starter Kit de pe iqos.ro, din magazinele oficiale IQOS sau de la reprezentanții IQOS și nu au un dispozitiv IQOS înregistrat în contul lor.

În funcție de produsele comandate, promoția constă în:

  • IQOS 3 DUO: 3 pachete HEETS, la alegere, cu titlu de gratuitate
  • IQOS 2.4+: 3 pachete HEETS, la alegere, cu titlu de gratuitate
  • IQOS Multi: 3 pachete HEETS, la alegere, cu titlu de gratuitate
Promoția se aplică produselor din categoriile Starter Kit IQOS 3 DUO, Starter Kit IQOS 2.4+, Starter Kit Multi, o singură dată per utilizator înregistrat.


IQOS Loyalty Kit:

Această promoție se aplică utilizatorilor care au cumpărat în trecut produse de tip IQOS Starter Kit de pe iqos.ro, din magazinele oficiale IQOS sau de la reprezentanții IQOS.

În funcție de produsele comandate, promoția constă în:

  • IQOS 3 DUO: eligibilitatea pentru un discount valoric de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă cu valoare de minim 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro.
  • IQOS Multi: eligibilitatea pentru un discount valoric de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă cu valoare de minim 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro.
  • IQOS 2.4+: eligibilitatea pentru un discount valoric de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă cu valoare de minim 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro
Promoția IQOS Loyalty kit se aplică de maximum 9 ori/utilizator înregistrat, pentru produsele din categoriile Loyalty Kit IQOS 3 DUO, Loyalty Kit IQOS Multi, Loyalty Kit IQOS 2.4+.


Discount de 51 RON :

Această promoție se aplică doar în urma livrării unei comenzi conținând un produs de tip Loyalty Kit IQOS 2.4+,Loyalty Kit IQOS 3 DUO,Loyalty Kit IQOS Multi.

Promoția constă într-un discount valoric fix de 51 RON, aplicabil automat la următoarea comandă online cu valoare minimă de 51 RON plasată de utilizator pe iqos.ro

Discount-urile de 51 RON nu sunt cumulative, fiecare discount de 51 RON fiind folosit automat în cadrul următoarei comenzi.

Această promoție se aplică de maximum 9 ori/utilizator înregistrat, pentru orice produse comandate prin iqos.ro ce însumează o valoare totală de minim 51 RON.


În cazul în care subtotalul comenzii este egal sau mai mare decât 200 RON, înainte de aplicarea promoției ce oferă discount de 51 RON, comanda respectivă beneficiază de livrare gratuită.Organizatorul activităților promoționale detaliate mai sus este Mediapost Hit Mail S.A.

Centrul de Asistență Clienți IQOS îți este disponibil de luni până duminică, între 08:00 și 22:00, la numărul 0800030333, pentru orice întrebare.


ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.