Promisiunea IQOS

E timpul să-ți faci o promisiune

Nu vorbim despre una anume, cel puțin nu din primele rânduri ale acestui articol. Acum vrem doar să te gândești la acea stare pe care o ai când îți promiți ceva. Starea aceea în care ți-ai adunat toate motivele, tot ce e important pentru tine, persoanele dragi la care ții și, în final, ți-a ieșit ceva în care crezi cu adevărat. Ceva pe care te vei strădui să-l transformi în realitate.

Dacă ai recunoscut acest sentiment, cu siguranță îl vei recunoaște și în noua promisiune IQOS. Cea care nu mai vine de la IQOS către tine, ci de la tine pentru tine, însoțit la fiecare pas de IQOS.

Ce înseamnă asta mai exact?

Promisiunea.ro este rezultatul feedback-ului primit de la utilizatori de-a lungul celor 4 ani de la lansarea produsului pe piață. Este o platformă ce are ca scop înțelegerea tehnologiei și a dispozitivului IQOS, pe baza curiozităților oamenilor din comunitate și nu numai, subliniind astfel accesul liber și transparent la informație.

Platforma a continuat să inoveze, iar acum vine în întâmpinarea fumătorilor care vor să treacă de la fumatul tradițional la alternativa fără fum cu un program de 21 de zile.

O promisiune care începe cu 21 de zile, iar apoi rămâne cu tine într-un viitor mai bun.

Ea este promisiunea de care îți spuneam, cea de la tine pentru tine, dar alături de IQOS.

Din 14 mai începe călătoria de a trece la IQOS și de a renunța definitiv la țigările tradiționale. Te vei putea înrola în program prin intermediul platformei, urmând să ai mereu îndeaproape echipa IQOS printr-o serie de comunicări via e-mail, SMS sau telefonice. Vei primi informații utile despre alternativa fără fum, IQOS, mesaje de încurajare și motivare din partea echipei IQOS, astfel încât tranziția să fie mai ușoară și mai plăcută.

Programul este făcut și pentru cei care vor să recomande această schimbare altora, astfel, te ajutăm să convingi pe cineva drag să aleagă un viitor mai bun.

În prezent cea mai recentă inițiativa IQOS este "TOGETHER FORWARD", descoperă totul despre acest nou proiect.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.