ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU
IQOS 3 Brilliant Gold

Cum să ai grijă de dispozitivul tău pe timp de vară

IQOS este dispozitivul conceput pentru a face parte din viața ta. Simplu de utilizat. Ușor de personalizat pentru a se potrivi exact stilului tău.

Cu toate acestea, dispozitivul tău are nevoie ca tu să știi când el poate funcționa în parametrii optimi și când nu.

IQOS, ca orice alt gadget, precum telefonul tău, are un interval de temperaturi în care funcționează. IQOS îți oferă experiența optimă la:

  • 10°C și 40°C - IQOS 2.4+
  • 0°C și 50°C - IQOS 3, IQOS 3 Multi și IQOS 3 DUO

Spre exemplu, acesta nu trebuie ținut mult timp într-un spațiu fierbinte, cum ar fi interiorul unei mașini la soare, deoarece bateria se poate degrada semnificativ.

Când utilizezi IQOS în condiții de temperatură și umiditate ridicate, aerosolul poate deveni prea cald.

Nici crema de plajă nu este tocmai bună pentru IQOS-ul tău. Deși el este cu tine și pe plajă, nu are nevoie de “protecție solară”; în contact cu crema de soare este posibil ca aspectul dispozitivului să sufere deteriorări.

Dispozitivul tău te poate lăsa la greu și când vine vorba de vremea rece, la temperaturi sub 10°C/ 0°C. Atunci ambele componente vor afișa o lumină roșie, iar recomandarea noastră ar fi să încălzești dispozitivul între palme timp de 1 minut, pentru a reveni la temperatura corectă de operare.

Fie cald sau rece, IQOS este alături de tine, dar și tu trebuie să fii alături de el.

Dispozitivul tău necesită doar câteva măsuri de protecție pentru ca acesta să funcționeze corect, iar acum că știi de ele, cu siguranță nu vor exista probleme.

Daca ai întrebări sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre IQOS, ne auzim la telefon, zilnic între orele 8-22, la numărul 0800030333.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.