Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.

TOGETHER. FORWARD.
Pași susținuți pentru progres.

Progresul presupune efortul de a crea un viitor mai bun.
Friends at a housewarming party.

Este vorba despre progres.

Cu toții depunem eforturi pentru a crea un viitor mai bun pentru noi înșine și pentru oamenii din jurul nostru.

Dacă ești adult fumător și cauți o alternativă mai bună la continuarea fumatului, IQOS este alături de tine. Așa cum a fost și alături de cei peste 11 milioane de utilizatori adulți din întreaga lume* care au trecut deja la IQOS.

Filtru de țigară cu pete maro, de la ardere, comparat cu o rezervă de tutun HEETS, fără pete similare, într-un „stilou” IQOS 3 DUO.

Gudronul este reziduul produs în urma arderii țigării.

IQOS nu produce gudron, pentru că încălzește tutunul, în loc să îl ardă. În schimb, reziduul din aerosolul generat este fundamental diferit de gudron și conține un nivel mai redus de substanțe nocive**. Trecerea completă la IQOS este mai puțin nocivă decât continuarea fumatului***.

**Reduceri medii ale nivelurilor unei game de substanțe nocive (excluzând nicotina), comparativ cu fumul de la o țigară de referință (3R4F).

Află mai multe

Încearcă IQOS gratuit

Încearcă dispozitivu IQOS, gratuit, acasă, timp de 14 zile și descoperă gustul tutunului adevărat. IQOS încălzește tutunul, nu îl arde.

Încearcă gratuit