ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – 0800030333; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00; apel gratuit
Copyright 2015 - 2018 Philip Morris Trading S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok

PROMISIUNEA 1

IQOS GENEREAZĂ ÎN MEDIE NIVELURI CU 90-95% MAI SCĂZUTE DE SUBSTANȚE NOCIVE FAȚĂ DE ȚIGĂRI*

Folosirea exclusivă a IQOS este probabil să prezinte un risc mai redus pentru sănătatea ta comparativ cu continuarea fumatului de țigări.

Informație importantă: Aceasta nu înseamnă ca utilizarea IQOS este lipsită de riscuri.

Când o țigară este aprinsă, tutunul arde și generează fum. În fumul de țigară au fost identificate mai mult de 6.000 de substanțe chimice sau „constituenți ai fumului”. Autoritățile de sănătate publică au clasificat aproximativ 100 din acestea ca fiind cauze sau potențiale cauze ale bolilor asociate fumatului, cum ar fi cancer, boli cardio-vasculare și emfizeme. Tutunul dintr-o țigară arde la temperaturi mai mari de 600°C, generând fum care conține substanțe nocive. Pe de altă parte, IQOS încălzește tutunul la temperaturi mult mai mici, de maximum 350°C, fără ardere, foc, scrum sau fum. Temperatura mai scăzută de încălzire eliberează gustul autentic al tutunului încălzit. Întrucât tutunul este încălzit și nu ars, nivelurile de substanțe nocive sunt reduse în mod semnificativ în comparație cu fumul de țigară.

Instituții recunoscute internațional au stabilit că, desi consumul de nicotină generează dependență și nu este lipsit de riscuri, nicotina în sine nu este principala cauză a bolilor asociate fumatului. Din contră, cauza primară a bolilor asociate fumatului sunt substanțele toxice generate în timpul arderii tutunului care sunt inhalate de către un fumător.

Renunțarea la fumat este cea mai eficientă metodă prin care fumătorii pot reduce riscul de boli asociate fumatului, însă pentru aceia care altfel ar continua să fumeze, există alternative.

Una dintre aceste alternative de reducere a compușilor toxici este încălzirea tutunului la temperaturi mai mici si de a nu permite arderea și generarea de fum. Pe baza acestui principiu, IQOS este proiectat să controleze temperatura în timpul utilizării pentru a genera un vapor care conține nicotină, fără să ardă tutunul și fără fum.

Cercetările științifice desfășurate de către PMI au demonstrat că aerosolul generat de IQOS este diferit de fumul unei țigări, în timp ce nivelurile de substanțe nocive măsurate în aerosolul generat de IQOS sunt, în medie, reduse cu 90-95% în comparație cu țigările*. Deși nu este lipsită de riscuri, trecerea la folosirea exclusivă a IQOS este probabil să prezinte un risc mai scăzut pentru sănătatea ta decât continuarea fumatului.

*Sursa: media reducerilor concentrațiilor (greutate pe bucată) a substanțelor nocive și potențial nocive măsurate în vaporul IQOS în comparație cu cele măsurate în fumul unei țigări standard de referință (3R4f) proiectată în scopuri științifice. Colectările de vapor și fum au fost efectuate cu dispozitive de fumat sub regimul intens Health Canada. Calculul reducerilor exclude nicotina.

Descoperă restul promisiunilor noastre

 • PROMISIUNEA 2

  Ne bazăm pe cercetare științifică.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 2

  Tot ce afirmăm despre IQOS are la bază rezultate științifice obținute în urma unui program de cercetare care a fost demarat de mai mult de 10 ani și care continuă și acum.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 3

  PRIMUL SISTEM DE ÎNCĂLZIRE A TUTUNULUI CU STUDII CLINICE FINALIZATE

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 3

  IQOS este un sistem de încălzire a tutunului pentru care studii avansate au fost realizate de experți și instituții specializate.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 4

  ACCES LIBER ȘI TRANSPARENT LA INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE NOASTRE

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 4

  Ai acces la informații despre IQOS, produsele noastre și eforturile noastre din domeniul științific. Îți spunem exact ce conțin rezervele de tutun pentru IQOS și cum funcționează IQOS.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 5

  FĂRĂ FUM. FĂRĂ FUMAT PASIV.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 5

  Fără fum de țigară pentru tine și pentru cei dragi din jurul tău.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 6

  Ne dorim ca tu să zâmbești încrezător.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 6

  Respirație mai plăcută* și mai puține pete pe dinți**

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 7

  TUTUN ÎNCĂLZIT. FĂRĂ FUM. FĂRĂ SCRUM.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 7

  IQOS nu arde tutunul, ci doar îl încălzește, astfel încât fumul și scrumul dispar, iar mirosul este diminuat comparativ cu fumatul.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 8

  Exclusiv pentru fumători adulți.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 8

  Comunicăm și interacționăm responsabil, doar cu fumătorii adulți.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 9

  Evoluăm responsabil în pas cu lumea în care trăim.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 9

  IQOS este primul pas spre un viitor fără fum. Continuăm să investim în tehnologie, cercetare și dezvoltare pentru a oferi alternative mai bune la fumat.

  Citește mai mult

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.