ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – 0800030333; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00; apel gratuit
Copyright 2015 - 2019 Philip Morris Products SA. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Products SA. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok

O alegere mai bună!

IQOS generează în medie niveluri cu 90-95% mai scăzute de substanțe nocive față de țigări*. Folosirea exclusivă a IQOS este probabil să prezinte un risc mai redus pentru sănătatea ta comparativ cu continuarea fumatului de țigări. Informație importantă: Aceasta nu inseamnă că utilizarea IQOS este lipsită de riscuri.


Vezi mai multe promisiuni

* Sursa: media reducerilor concentrațiilor (greutate pe bucată) a substanțelor nocive și potențial nocive măsurate în vaporul IQOS în comparație cu cele măsurate în fumul unei țigări standard de referință (3R4f) proiectată în scopuri științifice. Colectările de vapor și fum au fost efectuate cu dispozitive de fumat sub regimul intens Health Canada. Calculul reducerilor exclude nicotina.

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.