ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – 0800030333; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00; apel gratuit
Copyright 2015 - 2019 Philip Morris Products SA. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Products SA. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok

În ce dată se va putea achiziționa IQOS 3 in România ?

Salut, Cătălin! Ne bucurăm că ești interesat de IQOS și îți mulțumim pentru mesaj! Am ascultat si am răspuns nevoilor actuale ale consumatorilor din întreaga lume, iar noile dispozitive (IQOS 3 și IQOS 3 MULTI) sunt cele mai noi și revoluționare oferte din portofoliul Philip Morris. Acestea vor fi disponibile la vânzare în magazine începând cu 15 noiembrie 2018 în Japonia, Coreea de Sud, Rusia, Germania, Elveția, Regatul Unit, Italia și Columbia, și, la scurt timp după aceea, în toate celelalte țări în care este lansat IQOS, incluzând România. Vom reveni cu detalii în curând așa că te așteptăm să ne urmărești în continuare pe https://www.iqos.ro/ pentru a fi la curent cu cele mai noi informații. O zi frumoasă!

Întrebări similare

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.