ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – 0800030333; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00; apel gratuit
Copyright 2015 - 2018 Philip Morris Trading S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok
Alexandru B.
După ce am început să fumez IQOS nu mai pot fuma țigări normale! Plus ca IQOS este mai mult mai plăcut.
Salut, Alexandru! Ne bucurăm că ești mulțumit de experiența IQOS și îți mulțumim pentru mesaj! Te așteptăm să rămâi alături de noi și pe https://club.iqos.ro/ , comunitatea dedicată utilizatorilor IQOS, unde poți beneficia de cele mai noi oferte. O zi bună!

Întrebări similare

 • Catalina A.

  De ce aș trece pe IQOS?

  IQOS:

  Bună, Cătălina, Utilizarea IQOS este o alegere mult mai bună pentru fumătorii adulți care, alfel, ar continua să fumeze. Utilizarea IQOS nu este lipsi ..

  Citește mai mult
 • Rareș P.

  Cine ar trebui să folosească acest dispozitiv ? Doar fumătorii?

  IQOS:

  Bună, Rareș! Da, IQOS și HEETS vin ca o alternativă mai bună, pentru fumătorii adulți, care altfel ar continua să fumeze. Utilizarea IQOS nu este lips ..

  Citește mai mult
 • Alina S.

  Te ajută IQOS să te lași de fumat?

  IQOS:

  Nu, IQOS nu este un produs care ajută la renunţarea la fumat. IQOS se adresează doar fumătorilor adulți, care altfel ar continua să fumeze. Beneficiil ..

  Citește mai mult

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.