ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – 0800030333; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00; apel gratuit
Copyright 2015 - 2019 Philip Morris Products SA. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Products SA. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok

Ce este IQOS ?

Salut, Andrei! Ne bucurăm că ești interesat de IQOS și îți mulțumim pentru mesaj! IQOS este un sistem revoluționar, dedicat fumătorilor adulți, care încălzește tutunul în loc să îl ardă, generând un vapor care permite adulților fumători să se bucure de aroma autentică a tutunului. IQOS oferă o experiență mai curată comparativ cu țigările, păstrând gustul autentic de tutun, fără a genera fum și fără a fi nevoie de aprindere, fără scrum și cu un miros mai puțin evident. IQOS este o alegere mai bună pentru fumătorii adulți care altfel ar continua să fumeze. Te așteptăm și pe https://www.iqos.ro Îți stăm la dispoziție, dacă dorești să afli și alte informații. O zi frumoasă!

Întrebări similare

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.