ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – 0800030333; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00; apel gratuit
Copyright 2015 - 2018 Philip Morris Trading S.R.L. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok
Catalin L.
Bună ziua. Am 50 de puncte și vreau să le valorific. Cum trebuie să procedez?
Salut, Cătălin! Îți mulțumim pentru mesaj! Poți folosi punctele tale în catalogul online din contul tău IQOS Club, pentru a alege un accesoriu sau poți folosi 40 de puncte pentru a revendica două pachete de HEETS în una din locațiile noastre. Poți afla mai multe detalii pe https://club.iqos.ro/activities/offline-redemption sau poți găsi lista completă a locațiilor IQOS pe https://club.iqos.ro/activities/offline-redemption Îți stăm la dispoziție, dacă vrei să afli mai multe informații. O zi frumoasă!

Întrebări similare

 • Iulian C.

  Poți câștiga pachete de HEETS?

  IQOS:

  Bună, Iulian! Recent am lansat IQOS Club, comunitatea dedicată utilizatorilor IQOS, în care poți completa diferite acțiuni pentru a strânge puncte și ..

  Citește mai mult
 • Bianca C.

  Bună ziua, în primul rând IUBESC IQOS ❤️❤️❤️ în al 2-lea rând, când o ..

  IQOS:

  Bună, Cristina! Ne bucurăm că experiența ta cu IQOS este una plăcută și îți mulțumim pentru mesaj! Am introdus coduri și în aceste pachete, le vei găs ..

  Citește mai mult
 • Florin D.

  Sunt mulțumit de produsele dvs. dar am o întrebare. De ce nu pot înscr ..

  IQOS:

  Salut, Florin! Ne bucurăm că ești utilizator IQOS și îți mulțumim pentru mesaj! Numărul maxim de coduri ce pot fi introduse zilnic este de 10, iar lun ..

  Citește mai mult

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.