ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – LiveChat pe IQOS.ro; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00
Copyright 2015 - 2019 Philip Morris Products SA. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Products SA. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok

PROMISIUNEA 6

Ne dorim ca tu să zâmbești încrezător.

Fumătorii care au ales IQOS ne spun că se simt mai confortabil cand se apropie de ceilați* și afirmă că respirația lor miroase mai bine decât atunci când fumau țigări iar gustul și senzația de după din gură sunt mai puțin neplăcute decât cele lăsate de o țigară.***

Fumatul este una dintre principalele cauze ale prezenței petelor de pe dinți. IQOS nu generează fum, ci un vapor care lasă în mod semnificativ mai puține pete pe dinți, în cazul în care se face trecerea exclusivă la IQOS**.

Informație importantă: Dacă dinții sunt deja pătați din cauza fumatului, trecerea la IQOS nu va schimba culoarea acelor pete. De aceea, beneficiul utilizării IQOS este vizibil după o curățare profesională și folosirea exclusivă a IQOS.

* Sursa: Sondaj realizat online de către agenții de cercetare de piață terțe în 2016 și 2017 în rândul a 3157 de utilizatori IQOS în Japonia, Elveția, Italia România și Spania.

**Sursa: Studii ne-clinice, de laborator, desfășurate în Elveția, unde dinți umani și dinți făcuți din compozitul cel mai utilizat în medicina dentară, au fost expuși la vapori IQOS timp de 3 săptămâni, demonstrând o pătare semnificativ redusă acestora comparativ cu expunerea la fumul dintr-o țigaretă standard de cercetare (3R4F). Nu au fost simulate condiții reale de viață precum expunerea dinților la alte substanțe precum vin, cafea, ceai, care ar putea influența rezultatele.

***Sursă: Sondaj realizat online de către agenții de cercetare de piață terțe în 2015, 2016 și 2017 în rândul a 3344 de utilizatori IQOS în Japonia, Elveția, Italia România și Rusia.

Descoperă restul promisiunilor noastre

 • PROMISIUNEA 1

  IQOS eliberează cu 95% mai puține substanțe nocive, în comparație cu țigările.*

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 1

  Folosirea exclusivă a IQOS este probabil să prezinte un risc mai redus pentru sănătatea ta comparativ cu continuarea fumatului de țigări.

  Informație importantă: Aceasta nu înseamnă ca utilizarea IQOS este lipsită de riscuri.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 2

  Ne bazăm pe cercetare științifică.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 2

  Tot ce afirmăm despre IQOS are la bază rezultate științifice obținute în urma unui program de cercetare care a fost demarat de mai mult de 10 ani și care continuă și acum.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 3

  PRIMUL SISTEM DE ÎNCĂLZIRE A TUTUNULUI CU STUDII CLINICE FINALIZATE

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 3

  IQOS este un sistem de încălzire a tutunului pentru care studii avansate au fost realizate de experți și instituții specializate.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 4

  ACCES LIBER ȘI TRANSPARENT LA INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE NOASTRE

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 4

  Ai acces la informații despre IQOS, produsele noastre și eforturile noastre din domeniul științific. Îți spunem exact ce conțin rezervele de tutun pentru IQOS și cum funcționează IQOS.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 5

  FĂRĂ FUM. FĂRĂ FUMAT PASIV.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 5

  Fără fum de țigară pentru tine și pentru cei dragi din jurul tău.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 7

  TUTUN ÎNCĂLZIT. FĂRĂ FUM. FĂRĂ SCRUM.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 7

  IQOS nu arde tutunul, ci doar îl încălzește, astfel încât fumul și scrumul dispar, iar mirosul este diminuat comparativ cu fumatul.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 8

  Exclusiv pentru fumători adulți.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 8

  Comunicăm și interacționăm responsabil, doar cu fumătorii adulți.

  Citește mai mult
 • PROMISIUNEA 9

  Evoluăm responsabil în pas cu lumea în care trăim.

  Citește mai mult
  PROMISIUNEA 9

  IQOS este primul pas spre un viitor fără fum. Continuăm să investim în tehnologie, cercetare și dezvoltare pentru a oferi alternative mai bune la fumat.

  Citește mai mult

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.