ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?

NuDa

Centrul de Asistență Clienți – LiveChat pe IQOS.ro; zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00
Copyright 2015 - 2020 Philip Morris Products SA. Toate drepturile rezervate.

Bine ai venit pe IQOS.ro, un website operat de Philip Morris Products SA. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale sistemului IQOS și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Noi tratăm foarte atent modul în care publicul larg află despre produsele noastre și, de asemenea, modul în care acesta le achiziționează. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Pentru a confirma faptul că ești fumător și ai vârsta de peste 18 ani, te rugăm să folosești butonul „DA”. În caz contrar, te rugăm să folosești butonul „NU”. În continuare, în interiorul site-ului, îţi pot fi solicitate informații suplimentare cu caracter personal, în vederea achiziționării IQOS, a produselor IQOS sau HEETS.

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

Ok

Acum e rândul tău să promiți!

E timpul să-ți faci o promisiune și să te ții de ea! Alege IQOS, o alternativă mai bună la țigări, lasă fumul în urmă și spune da tutunului încălzit, nu ars.

Aleg să trec de la
țigări la IQOS

Cu IQOS nu vei mai fi deranjat de fum, scrum sau miros neplăcut de țigară - nici tu, nici cei dragi ție. Convinge-te singur, prin programul celor 21 de zile!

Fumez țigări
Fumez țigări
și utilizez IQOS

Vezi care sunt
beneficiile utilizării IQOS

 • Gustul autentic
  de tutun

  Citește mai mult

  IQOS este o alternativă la fumatul obișnuit. Experimentează gustul autentic de tutun adevărat, împreună cu avantaje pe care țigările nu le oferă.

 • Tehnologia
  HeatControl™

  Citește mai mult

  Tehnologia IQOS HeatControl™ ne diferențiază de țigări. Prin încălzirea tutunului, în loc să îl ardă, IQOS oferă o experiență complet nouă.

 • Fără foc,
  fără ardere

  Citește mai mult

  Descoperă o experiență fără ardere! Tutunul din interior este încălzit în câteva secunde direct din interior de către lamela existentă în stiloul IQOS. Asta înseamnă că utilizarea IQOS este lipsită de orice sursă de foc.

 • Fără fum

  Citește mai mult

  Acasă sau pe terasă. Oricare ar fi locul tău preferat, te bucuri de un spațiu fără miros de fum. Asta pentru că aerosolul generat de IQOS se disipează în aer mult mai repede decât fumul de țigară.

IQOS este un produs dedicat fumătorilor adulți care doresc să utilizeze în continuare produse din tutun. Acest produs nu este lipsit de riscuri și creează dependență.