Cladire cercetare Philip Morris

Viitorul fără fum

Anul trecut, ne-am luat angajamentul de a înlocui, cât se poate de repede, țigaretele convenționale cu produse cu risc redus, despre care credem cu tărie că sunt o alternativă mai bună pentru fumătorii adulți. Aceasta este viziunea noastră pentru un viitor fără fum.

Până în prezent, Philip Morris international a investit mai mult de 4 miliarde de dolari în cercetare și dezvoltare pentru a transforma această viziune în realitate. IQOS este rezultatul acestor cercetări și este cel mai promițător produs cu risc redus.

Fumătorii adulți trebuie să știe că există alternative mai puțin nocive la fumat, iar noi credem că este de datoria noastră să-i informăm în legătură cu aceste alternative.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Crearea unui viitor fără fum este viziunea pe care ne-am asumat-o public, începând cu 2017.

Proiecțiile oficiale despre prevalența fumatului arată că, în pofida tuturor măsurătorilor de control ale consumului de tutun, vor fi aproximativ 1 milard de fumători la nivel mondial, în viitorul apropiat.

În completarea eforturilor autorităților de a preveni inițierea și de a încuraja renunțarea la fumat, obiective pe care Philip Morris International le susține, din ce în ce mai multe autorități de sănătate publică și experți consideră că a oferi fumătorilor adulți acces la alternative mai puțin nocive, în comparație cu țigaretele convenționale, poate reduce riscul individual și efectele asupra populației.

Philip Morris International recunoaște nevoia consumatorilor adulți de a avea alternative mai puțin nocive la fumat și de aceea și-a luat angajamentul de a dezvolta un portofoliu de produse care să răspundă acestei nevoie.

O INVESTIȚIE DE PESTE 4 MILIARDE DE DOLARI

Până în acest moment, am investit peste 4 miliarde de dolari pentru a transforma în realitate viziunea unui viitor fără fum, iar 400 de oameni de știință și tehnicieni lucrează în centrele de cercetare și dezvoltare PMI pentru a dezvolta produse ce au potențialul de a reduce riscurile asociate fumatului, prin eliminarea combustiei.

Primul dintre aceste produse cu potențial de risc redus este IQOS, un dispozitiv electronic de încălzire a tutunului, lansat deja în peste 35 de piețe, inclusiv în România. Prin eliminarea procesului de combustie a tutunului, IQOS reduce semnificativ nivelurile substanțelor dăunătoare și potențial dăunătoare (în medie cu 90-95%), în comparație cu fumul de țigară.

Dezvoltarea acestui produs inovator se bazează pe o abordare științifică riguroasă, care respectvă standardele internaționale de cercetare, GLP (Good Laboratory Practices) și ICH-GCP (International Conference on Harmonisation - Good Clinical Practices).

Mai mult, această abordare urmează recomandările ghidului Food and Drug Administration (USA) pentru produsele din tutun cu risc modificat, iar studiile noastre clinice sunt comunicate în mod transparent pe platforma https://clinicaltrials.gov, rezultatele fiind publicate în jurnalele de specialitate și supuse procesului de peer review.

COMUNICAREA VIZIUNII FĂRĂ FUM

Pentru a avea un impact semnificativ asupra societății, un produs cu potențial de risc redus trebuie să fie cunoscut de către fumătorii adulți și acceptat de către aceștia. De aceea, pe lângă dezvoltarea de alternative mai puțin nocive, este esențial ca fumătorii adulți să fie informați cu privire la existența lor.

Dincolo de inovație și eforturile de a dezvolta aceste produse, credem că este de datoria noastră să-i informăm pe fumătorii adulți asupra existenței alternativelor mai puțin nocive la fumat.

Politicile și reglementările eficiente, împreună cu informarea, ar trebui să ofere fumătorilor adulți accesul la produse cu risc redus, fundamentat științific.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.