test expirație IQOS

Ce culoare are... expirația ta?

Este greu de imaginat că expirația poate fi văzută însă, prin arderea tutunului, fiecare fum expirat este combinat cu diverși compuși chimici dăunători.

IQOS, cu tehnologia HeatControlTM, te ajută să înlocuiești arderea cu încălzirea; acesta încălzește tutunul din interior, astfel încât tu să te poți bucura de gustul de tutun adevărat fără a mai fi deranjat de fum, scrum sau miros neplăcut.

Fumătorii care au trecut complet la IQOS spun că respirația lor miroase mai bine decât atunci când fumau.*

O alternativă de reducere a substanțelor nocive este încălzirea tutunului la temperaturi mai mici și de a nu permite arderea și generarea de fum. Pe baza acestui principiu, IQOS este proiectat să controleze temperatura în timpul utilizării pentru a genera un vapor care conține nicotină, fără să ardă tutunul și fără fum.Pentru a vedea cât mai ușor diferența dintre ardere și încălzire, am lansat testul expirației, pe care îl poți face oriunde dorești, într-un timp foarte scurt. Poți încerca testul expirației în orice locație IQOS sau îl poți face acasă alături de prietenii tăi fumători adulți.


*Aceasta nu înseamnă că utilizarea IQOS este sigură sau lipsită de riscuri. Cea mai bună metodă de reducere a riscului de îmbolnăvire cauzat de tutun este renunțarea totală la utilizarea tutunului.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.