ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU
test expirație IQOS

Ce culoare are... expirația ta?

Este greu de imaginat că expirația poate fi văzută însă, prin arderea tutunului, fiecare fum expirat este combinat cu diverși compuși chimici dăunători.

IQOS, cu tehnologia HeatControlTM, te ajută să înlocuiești arderea cu încălzirea; acesta încălzește tutunul din interior, astfel încât tu să te poți bucura de gustul de tutun adevărat fără a mai fi deranjat de fum, scrum sau miros neplăcut.

Fumătorii care au trecut complet la IQOS spun că respirația lor miroase mai bine decât atunci când fumau.*

O alternativă de reducere a substanțelor nocive este încălzirea tutunului la temperaturi mai mici și de a nu permite arderea și generarea de fum. Pe baza acestui principiu, IQOS este proiectat să controleze temperatura în timpul utilizării pentru a genera un vapor care conține nicotină, fără să ardă tutunul și fără fum.Pentru a vedea cât mai ușor diferența dintre ardere și încălzire, am lansat testul expirației, pe care îl poți face oriunde dorești, într-un timp foarte scurt. Poți încerca testul expirației în orice locație IQOS sau îl poți face acasă alături de prietenii tăi fumători adulți.

Nu ești singurul care este curios de cum arată expirația sa. Descoperă cine a mai făcut testul expirației, accesând ”Expirația nu se vede”.


*Aceasta nu înseamnă că utilizarea IQOS este sigură sau lipsită de riscuri. Cea mai bună metodă de reducere a riscului de îmbolnăvire cauzat de tutun este renunțarea totală la utilizarea tutunului.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.