IQOS & Friends Timișoara

Prima colecție IQOS & friends în Timișoara

IQOS susţine comunităţile creative şi dă o voce artiştilor talentaţi prin crearea de colecţii unicat inspirate din universul IQOS, exclusiv pentru tine.

Debutul îi revine prietenului nostru super talentat din Timişoara, Ervin Boer.

Ervin este un fotograf care s-a dedicat pasiunii pentru această artă în 2009 şi, de atunci, a crescut constant, devenind recunoscut în industrie. Ervin fotografiază diverse subiecte, dar unul dintre preferatele sale, pe care s-a şi specializat în mod deosebit, este reprezentat de maşini. După zeci de shooting-uri, şi-a dat seama că ceva lipsea mereu din fotografiile lui: mănuşile purtate de pasionații auto.

Aşa a apărut Driveinstyle, o serie custom-made de mănuşi de condus, create special pentru shooting-urile lui.

Te așteptăm toată luna aprilie în IQOS Store din Iulius Mall, Timișoara, să descoperi colecția ediție limitată creată de Ervin Boer. Exclusiv pentru timișoreni!

Cumpără oricare două cartușe de HEETS și primești cadou o pereche de mănuși de condus, pentru el sau pentru ea.

Stay tuned pentru următoarele colecţii!

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.