LED-uri dispozitiv IQOS 2.4

LED-urile dispozitivului IQOS

Defecțiunile produsului IQOS sunt semnalizate cu ajutorul LED-urilor de pe stilou sau de pe încărcătorul portabil. Dacă LED-urile dispozitivului IQOS semnalizează o defecțiune sau acesta nu mai funcționează contactează Centrul de Asistență Clienți la numărul de telefon 0800.030.333.

Ce simbolizează culorile LED-urilor dispozitivului IQOS?

 • LED-urile albe indică faptul că dispozitivul efectuează diferite operațiuni, precum încărcarea, resetarea sau faptul că este gata de utilizat, complet încărcat etc.
 • Orice lumină roșie indică o eroare a dispozitivului.

Atunci când întâmpini un LED roșu, îți recomandăm o resetare a dispozitivului:

IQOS 2.4 PLUS

Pentru a reseta dispozitivul IQOS 2.4PLUS, acesta trebuie să fie introdus în încărcătorul portabil. Ține apăsate simultan butoanele de Bluetooth și de pornire până când toate LED-urile clipesc scurt.

IQOS 3

Pentru a reseta dispozitivul IQOS 3, acesta trebuie să fie introdus în încărcătorul portabil. Ține apăsat butonul de status timp de 10 secunde apoi eliberați. LED-ul care indică statusul bateriei și LED-ul de status al dispozitivul se vor aprinde și închide treptat pentru a confirma resetarea.

IQOS 3 MULTI

Pentru a reseta dispozitivul IQOS 3 MULTI ține apăsat butonul de status timp de 10 secunde apoi eliberează. LED-ul care indică statusul bateriei și LED-ul de status al dispozitivului se vor aprinde și închide treptat pentru a confirma resetarea.


ÎNTREȚINEREA DISPOZITIVULUI IQOS


Kit-ul IQOS vine împreună cu o perie de curățare cu ajutorul căreia este recomandat să cureți zilnic dispozitivul IQOS și capacul acestuia. Pe lângă curățarea manuală, produsul este dotat și cu un program de auto-curățare care are loc după fiecare 20 de utilizări sau după 10 pentru IQOS 3 MULTI.

Pentru a beneficia de dispozitiv o perioadă mai îndelungată, curăță-l în fiecare zi și păstrează-l în condiții optime, respectând întocmai indicațiile din Ghidul Utilizatorului.

Află tot ce trebuie să știi despre îngrijirea dispozitivului IQOS

TIPS & TRICKS

 1. Fiecare rezervă din tutun care nu arde este concepută pentru o singură utilizare. În cazul în care ai întrerupt experiența IQOS din diverse motive, este indicat să schimbi rezerva HEETS™. Dacă vei relua experiența folosind aceeași rezervă, gustul și aroma vor fi modificate.
 2. Durata ideală a fiecărei experiențe este de aproximativ 6 minute. Pentru ca dispozitivul să fie folosit în parametri optimi, îți recomandăm să nu depășești perioada de 6 minute de funcționare pentru fiecare experiență. Lama de încălzire este o piesă esențială a dispozitivului IQOS și se poate deteriora foarte ușor dacă nu respecți cu strictețe procedura corectă de introducere a rezervei în dispozitivul IQOS.
 3. Introdu întotdeauna rezerva HEETS™ în „stilou” până la linia marcată, fără să o depășeşti.
 4. Nu roti niciodată rezerva în dispozitiv, nici la introducere, nici la extragere întrucât există riscul de deteriorare al lamelei de încălzire.
 5. La finalul fiecărei experiențe IQOS, extrage rezerva din stilou (glisând capacul stiloului astfel încât rezerva de tutun să nu rămână înăuntru), apoi plasează-l în încărcătorul portabil.

INSTRUCȚIUNI PENTRU SIGURANȚA DISPOZITIVULUI IQOS

 1. Dispozitivul IQOS nu trebuie expus la apă, căldură sau la lumina directă a soarelui;
 2. Nu folosi niciodată o brichetă sau un chibrit pentru a aprinde HEETS™. Rezervele de tutun care nu ard au fost concepute pentru a fi consumate exclusiv cu dispozitivul IQOS;
 3. Nu folosi alt tip de produse din tutun cu dispozitivul IQOS în afara rezervelor de tutun HEETS™;
 4. Alimentează încărcătorul portabil IQOS doar la tensiuni de siguranță foarte joase;
 5. Încărcătorul portabil IQOS trebuie alimentat doar în interior;
 6. Nu folosi dispozitivul în locuri în care sunt depozitate substanțe inflamabile;
 7. Nu utiliza acest produs în locuri în care este interzisă folosirea echipamentelor electronice, lângă surse de căldură sau în cazul în care a fost expus la umezeală sau la temperaturi extreme.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.