Sărbătorim împreună călătoria de la brand la Superbrand

IQOS a primit distincția de Superbrand! Este prima dată când primim această distincție și suntem tare bucuroși de asta.

Distincția Superbrands, oferită de organizația cu același nume, este o confirmare a susținerii pe care o primim de la voi, utilizatorii IQOS, și o inspirație să facem lucrurile și mai bine în continuare.

Pentru a face parte din lista brandurilor cu statusul de Superbrand este necesară parcurgerea unui proces de evaluare de către Consiliul Superbrands, alcătuit din aproximativ 30 de specialiști din diferite sectoare (marketing, management, comunicare, branding), care a evaluat 1.857 de branduri din 65 de categorii. În cea de-a doua etapă, din 1.857 de branduri au rămas 1.039, iar acestea au fost incluse în cercetarea de piață*, realizată de către Superbrands România și Ipsos. În cadrul cercetării de piață, 1.500 de consumatori români au evaluat aceste 1.039 de branduri, pe baza unor criterii cum ar fi încredere, calitate și diferențierea lor pe piața din România.

La finalul acestui proces, IQOS este unul dintre cele 500 branduri din România care a primit distincția de Superbrand.

Acum, pentru că am primit această distincție și pentru că ne-am urcat pe „scenă”, e timpul pentru mulțumiri.

Vă mulțumim vouă, pentru că ați vrut o schimbare!
Pentru că IQOS e nelipsit de la toate ieșirile în oraș și e parte din discuțiile amuzante și momentele memorabile;
Pentru că în fiecare călătorie și vacanță puneți și IQOS în bagaj;
Pentru că vă distrați cu IQOS în mașină, în timp ce dați volumul la maximum și dansați la semafor;
Pentru că lucrați din greu pentru un proiect cu predare „ieri” și știți că nu mai aveți nevoie de întreruperi;
Pentru că vă relaxați acasă cu un nou serial și nu vreți să puneți „pauză” între episoade;
Pentru că ne inspirați să fim împreună și să ne uităm la lucruri dintr-o altă perspectivă!

P.S. Și pentru că sărbătorim împreună călătoria IQOS de la brand la Superbrand, vă oferim și un

discount de 50% la toate accesoriile IQOS**.

*Distincția Superbrands, acordată brandului IQOS, conform studiului de piață derulat de IPSOS în perioada februarie-aprilie 2021, în cadrul programului Superbrands pentru România. Interviurile au fost organizate de Ipsos și s-au desfășurat în mediul online, consumatorii care au participat sunt din mediul urban, iar vârstele acestora variau intre 18 și 54 de ani.

**Cu excepția accesoriilor pentru întreținere. Oferta este valabilă în cadrul campaniei promoționale desfășurate de Mediapost Hitmail și Interbrands Marketing & Distribution SRL, în perioada 18-25 octombrie 2021. În limita stocului disponibil. Oferta este valabilă pe IQOS.ro și în magazinele și insulele IQOS.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.