ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU
Eveniment lansare IQOS 3 la Qreator

IQOS 3 și IQOS 3 Multi s-au lansat în România

Cea mai recentă generație de produse IQOS, liderul produselor de tutun încălzit, a fost lansată oficial de Philip Morris International pe piața din România. IQOS 3 și IQOS 3 Multi sunt cele mai noi versiuni ale dispozitivului inovator IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul companiei.

„Știința și inovația ne-au permis să dezvoltăm o categorie de produse care nu presupune ardere și fum, iar în baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptându-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI reprezintă un pas important în îndeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fără fum. Și nu ne vom opri aici; vom continua să investim în tehnologie și să îmbunătățim constant experiența IQOS pentru a face mai ușoară tranziția fumătorilor adulți către alternativele fără fum.” Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris România.

Noul dispozitiv IQOS 3 a fost lansat în cadrul unui eveniment găzduit de Qreator by IQOS și le-a propus participanților o experiență senzorială care a îmbinat natura cu tehnologia sub conceptul „Blossom”. René Soffner, câștigătorul titlului de „cel mai bun mixolog din Europa”, a stimulat imaginația celor prezenți printr-o experiență senzorială unică. „Les fleurs du mal” sau ceea ce la prima vedere era un aranjament floral deosebit, s-a transformat într-un cocktail surprinzător. Seara a fost completată de ritmul muzicii Irinei Rimes într-o atmosferă unică susținută de instalații interactive și un 3D mapping experimental.

PMI estimează că noua versiune IQOS 3 va determina din ce în ce mai mulți fumători din întreaga lume să adopte alternative fără fum, alăturându-se celor peste 5 milioane de utilizatori existenți și ducând compania un pas mai aproape de îndeplinirea viziunii sale a unui viitor fără fum.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.