Eveniment lansare IQOS 3 la Qreator

IQOS 3 și IQOS 3 Multi s-au lansat în România

Cea mai recentă generație de produse IQOS, liderul produselor de tutun încălzit, a fost lansată oficial de Philip Morris International pe piața din România. IQOS 3 și IQOS 3 Multi sunt cele mai noi versiuni ale dispozitivului inovator IQOS, cea mai avansată alternativă fără fum din portofoliul companiei.

„Știința și inovația ne-au permis să dezvoltăm o categorie de produse care nu presupune ardere și fum, iar în baza sugestiilor primite de la consumatori am rafinat aceste dispozitive, adaptându-le nevoilor utilizatorilor. IQOS 3 și IQOS 3 MULTI reprezintă un pas important în îndeplinirea misiunii noastre de a crea un viitor fără fum. Și nu ne vom opri aici; vom continua să investim în tehnologie și să îmbunătățim constant experiența IQOS pentru a face mai ușoară tranziția fumătorilor adulți către alternativele fără fum.” Branislav Bibic, Managing Director Philip Morris România.

Noul dispozitiv IQOS 3 a fost lansat în cadrul unui eveniment găzduit de Qreator by IQOS și le-a propus participanților o experiență senzorială care a îmbinat natura cu tehnologia sub conceptul „Blossom”. René Soffner, câștigătorul titlului de „cel mai bun mixolog din Europa”, a stimulat imaginația celor prezenți printr-o experiență senzorială unică. „Les fleurs du mal” sau ceea ce la prima vedere era un aranjament floral deosebit, s-a transformat într-un cocktail surprinzător. Seara a fost completată de ritmul muzicii Irinei Rimes într-o atmosferă unică susținută de instalații interactive și un 3D mapping experimental.

PMI estimează că noua versiune IQOS 3 va determina din ce în ce mai mulți fumători din întreaga lume să adopte alternative fără fum, alăturându-se celor peste 5 milioane de utilizatori existenți și ducând compania un pas mai aproape de îndeplinirea viziunii sale a unui viitor fără fum.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.