Încearcă IQOS gratuit

Împrumută un dispozitiv, testează-l, descoperă toate variantele de rezerve HEETS și primește asistență.

Încearcă gratuit acum

Convinge-te că IQOS e alegerea
cea mai bună.

 • IQOS 2.4+

  IQOS 3 DUO poate fi al tău!

  Cumpără cel mai nou dispozitiv IQOS, cu două utilizări consecutive dintr-o singură încărcare, la cea mai bună ofertă de 249 lei!

 • Încearcă IQOS gratuit!

  Încearcă IQOS
  gratuit!

  Încearcă IQOS împreună cu rezervele de tutun HEETS, gratuit, chiar la tine acasă.
  În plus, pe parcursul perioadei vei beneficia de asistență de câte ori ai nevoie!

 • Alege pachetul IQOS ON

  IQOS 3 DUO în tranșe lunare de doar 24 Lei/lună

  Configurează-ți pachetul IQOS ON și dispozitivul IQOS 3 DUO poate fi al tău, achitând tranșe lunare de doar 24 Lei/lună.

Ce vei primi dacă încerci IQOS?

 • Device

  Un dispozitiv IQOS 3 DUO nou, sigilat, pe care îl poți încerca gratuit 14 zile.

 • Heets

  Un pachet de rezerve de tutun HEETS, la alegere, odată cu livrarea dispozitivului.

Dacă la sfârșitul celor 14 zile nu dorești să achiziționezi dispozitivul, vei fi contactat de un reprezentant IQOS pentru a-l returna în termen de maximum 10 zile.

Valabil doar dacă ești fumător adult (peste 18 ani), rezident în România. Pentru detalii, te rugăm să accesezi Termenii și condițiile.

*Sursa: Studiile PMI referitoare la reducerea expunerii desfășurate pe durata a trei luni în Japonia și SUA în condiții de utilizare apropiate de cele obisnuite. Aceste studii au măsurat expunerea la 15 substanțe nocive și au comparat nivelurile observate în rândul fumătorilor care au trecut la IQOS cu nivelurile măsurate în rândul fumătorilor care au continuat să fumeze țigări.

Cum pot să încerc gratuit acasă?

E foarte simplu. Completează formularul de alături (durează doar câteva secunde), iar un reprezentant IQOS te va contacta în cel mai scurt timp și te va ajuta să intri în posesia dispozitivului.

Introdu data nașterii pentru a confirma că ești un utilizator adult (peste 18 ani), fumător, rezident în România.

CONFIRMĂ

Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.

IQOS.RO este un website operat de Philip Morris Trading S.R.L. Poți accesa acest site numai dacă ai peste 18 ani, ești fumător și rezident în România. Aici vei putea afla mai multe despre elementele și caracteristicile produsului IQOS și, de asemenea, vei putea cumpăra sistemul IQOS, componente ale acestuia și HEETS, pentru a fi utilizate exclusiv cu IQOS. Produsele noastre nu sunt o alternativă la renunțarea la fumat și nu au fost create ca soluție care să faciliteze renunțarea la fumat. IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care creează dependență și este destinat fumătorilor adulți. Vizitează secțiunea ”IMPORTANT” pentru mai multe detalii.