ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU


Vrem să te bucuri de experiența IQOS oriunde și oricât dorești.
Tocmai de aceea, dacă dispozitivul tău nu mai funcționează, nu-ți face griji, avem mai multe soluții pentru tine!

Ce ai de făcut?

Sună la 0800 030 333, spune-ne ce e în neregulă cu dispozitivul tău și împreună vom găsi cea mai bună soluție! Unul dintre agenții noștri va face diagnosticarea, iar dacă nu se rezolvă pe loc, se va plasa o comandă de înlocuire*. Nu uita să ai dispozitivul aproape când ne suni, ca să poți răspunde la toate întrebările agentului din Call Center. *conform certificatului de garanție.

Dupa ce comanda de înlocuire a fost înregistrată, poți să îți ridici noul dispozitiv din următoarele puncte:


service point OMV/PetroM


Tot ce ai de făcut este să prezinți codul unic primit prin SMS și e-mail, să înapoiezi dispozitivul defect și să-l ridici pe cel nou din benzinăriile marcate pe harta de mai jos
Deschise zilnic 24/24.

insule


Tot ce ai de făcut este să prezinți codul unic primit prin SMS și e-mail, să returnezi dispozitivul defect și să îl ridici pe cel nou din Insulele IQOS localizate în centrele comerciale marcate pe harta de mai jos.


Deschise în funcție de programul centrului comercial/magazinului.


După ce ai sunat în Call Center și ai stabilit împreună cu agentul care e problema dispozitivului tău IQOS, poți alege ca noua componentă să îți fie livrată prin CURIER la orice adresă dorești. Ca să primești noul dispozitiv, e nevoie să îl ai la tine pe cel vechi pentru a face schimbul.

sAU

Poți să mergi direct în Magazinele IQOS, unde personalul din magazin va face diagnosticarea și va plasa comanda, iar tu îți ridici noul dispozitiv pe loc.


Nu-i așa că e simplu? Dacă întâmpini vreo problemă în oricare dintre aceste puncte, te rugăm să ne suni. Promitem să găsim o soluție în cel mai scurt timp!

Descoperă locațiile IQOS în care poți înlocui dispozitivul!

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.