ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

TEHNOLOGIA HEAT-NOT-BURN

Utilizarea IQOS este sigură/fără riscuri?

Nu, nu putem spune acest lucru în acest moment. Deși trecerea completă la IQOS prezintă un risc redus pentru sănătatea ta față de continuarea fumatului, IQOS nu este lipsit de riscuri și eliberează nicotină, substanță ce creează dependență. Dacă ești îngrijorat în legătură cu efectele fumatului asupra sănătății, cea mai bună opțiune este să renunți complet la fumat și nicotină. Cu toate acestea, trecerea completă la IQOS este o alegere mai bună decât continuarea fumatului.

Nicotina este nocivă?

Nicotina este o substanță ce dă dependență. Cu toate acestea, nicotina nu este principala cauză a bolilor asociate fumatului. IQOS eliberează nicotină într-un mod comparabil cu țigările. Studiile noastre clinice arată că rata și cantitatea de nicotină absorbite atunci când utilizezi o rezervă de tutun HEETS împreună cu IQOS sunt comparabile cu cele absorbite atunci când fumezi o țigară.

Cum măsurați emisiile IQOS, despre care susțineți că sunt reduse în medie cu 95% comparat cu fumatul unei țigări 3R4F?

Procentul se referă la reducerea medie a nivelurilor anumitor compuși toxici, considerati prioritari de către autoritati de sănătate publică, precum OMS și FDA din SUA, care se regasesc în vaporii de tutun IQOS, comparati cu fumul dintr-o țigară de referință 3R4F. În acest sens, colectăm vaporii și fumul de tutun cu dispozitive de fumat sub regimul intens Health Canada (55 ml volumul unui puf, 2 secunde durata unui puf, 30 de pufuri cu intervale de 2 secunde) folosind o comparație cu rezerva de tutun. Calculele de reducere exclud nicotina.

Care este totalitatea dovezilor la care faceți referire atunci când susțineți că trecerea completă la IQOs prezintă un risc mai redus decât continuarea fumatului?

Totalitatea dovezilor include studiile clinice ale Philip Morris International (10 studii clinice cu mii de participanți în SUA, Marea Britanie, Japonia și Polonia), chimia aerosolului și date din 18 studii pre-clinice. Totalitatea dovezilor demonstrează că trecerea completă la IQOS, deși nu este lipsită de riscuri, prezintă un risc redus de nocivitate în comparație cu continuarea fumatului.

Cum măsurați numărul de utilizatori IQOS?

Folosim datele financiare ale PMI sau estimări, panelurile utilizatorilor IQOS și studiile de piață PMI. Numărul total de utilizatori pe care îl raportăm se referă la utilizatorii IQOS pentru care rezervele de tutun HEETS reprezintă cel puțin 5% din consumul zilnic de tutun din ultimele 7 zile, în timp ce numărul de persoane despre care estimăm că au renunțat complet la fumatul de țigări se referă la utilizatorii IQOS care au renunțat complet la țigări și pentru care rezervele de tutun HEETS reprezintă cel puțin 70% din consumul de tutun încălzit din ultimele 7 zile.

Ce este țigara 3R4F la care faceți referire?

Este o țigară proiectată independent de către Universitatea din Kentucky din SUA în scopuri de cercetare științifică. Este un comparator utilizat în mod obișnuit în cercetarea tutunului, care permite compararea datelor unui anumit studiu cu cele ale altui studiu. Țigările de cercetare 3R4F nu sunt disponibile pe piață pentru consumatori.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.