ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

REGLEMENTĂRI

IQOS, respectiv HEETS, nu sunt o alternativă lipsită de riscuri la țigaretele obișnuite, dar sunt o alegere mai bună decât fumatul. IQOS, respectiv HEETS, nu reprezintă o alternativă la renunțarea la fumat. Cea mai bună alegere pentru consumatorii îngrijorați de riscurile fumatului asupra sănătății este renunțarea completă la utilizarea tutunului.

Stiloul şi încărcătorul portabil IQOS trebuie eliminate în conformitate cu reglementările autorităților locale în materie de dispozitive electronice de larg consum.

Întrucât IQOS nu arde tutunul, sistemul nu generează gudron sau monoxid de carbon.

Având în vedere că IQOS încălzește tutunul şi nu îl arde, acesta generează mai puțin miros decât fumul generat de țigări. Comparativ cu fumul secundar generat de țigări, aerosolul generat de HEETS este mult mai puțin deranjant pentru cei din jur. De asemenea, întrucât nu emană fum, aerosolul expirat de utilizator se disipează rapid. Utilizatorii sunt îndemnați să se asigure că au acceptul celor din jur atunci când folosesc IQOS.

Philip Morris International concentrează o parte semnificativă din eforturile de cercetare și dezvoltare pe dezvoltarea şi evaluarea produselor inovatoare precum IQOS cu scopul de a livra un portofoliu de produse care să satisfacă o gamă variată de preferințe ale fumătorilor adulți.

Utilizarea în avion a IQOS se supune regulilor stabilite de companiile aeriene respective. Vă rugăm să consultați materialele informative și/sau să întrebați personalul de zbor.

Utilizatorii IQOS trebuie să respecte reglementările locale privind utilizarea produselor din tutun.

Etichetarea CE indică faptul că încărcătorul portabil IQOS este în conformitate cu reglementările UE privind siguranța dispozitivelor electronice de larg consum.

IQOS folosește tehnologia revoluționară Heat-not-Burn și eliberează aroma tutunului autentic prin încălzire, fără ardere, fără scrum și fără fum, eliminând un aerosol subtil, mult mai puțin evident pentru cei din jur față de fumul țigărilor convenționale. În plus, HEETS nu sunt țigări, tutunul conținut de acestea nefiind preparat pentru a fi savurat prin ardere. De la 17 martie 2016 au intrat în vigoare noi prevederi legale cu privire la interzicerea fumatului în spațiile publice închise. IQOS nu se încadrează în categoria țigărilor convenționale. Nu pot fi excluse însă reacții disproporționate fie din partea altor persoane din jur, fie din partea unor reprezentanți ai unor diferite autorități, generate de neînțelegerea/interpretarea diferită a ce reprezintă IQOS/ HEETS. Până la stabilirea unei legislații specifice pentru acest tip de produs, utilizatorii săi trebuie să respecte deciziile autorităților din România care verifică utilizarea produselor din tutun și a țigărilor electronice. Consumatorii IQOS sunt încurajați să ceară acordul de utilizare a acestuia persoanelor din jur și administratorilor spațiilor respective înainte de folosirea IQOS.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.