ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

IQOS 3

Cum pot verifica nivelul de încărcare al bateriei?

Poți verifica cu ușurință nivelul bateriei urmând acești pași simpli:

 1. Apasă butonul de încărcare al încărcătorului portabil pentru 1 secundă (apăsați scurt)
 2. Indicatoarele de nivel al bateriei se vor aprinde

Cât durează încărcarea completă a dispozitivului?

Este nevoie de aproximativ 120 de minute pentru a încărca complet încărcătorul portabil IQOS 3 de la o priză electrică. Încarcă dispozitivul IQOS 3 utilizând adaptorul de alimentare AC și cablul USB.

Ar trebui să îmi încarc complet întotdeauna bateria încărcătorului de buzunar?

Dispozitivul IQOS 3 nu necesită o încărcare completă pentru a funcționa. Dacă încărcătorul portabil IQOS 3 este încărcat complet, poți utiliza stiloul de până la 20 de ori.

Pot încărca suportul 2.4/2.4P cu încărcătorul de buzunar IQOS 3 și invers?

Nu, încărcătorul portabil IQOS 3 nu este compatibil cu versiunile anterioare. Dacă introduci stiloul 2.4/2.4 Plus în încărcătorul portabil IQOS 3, stiloul nu se va încărca din cauza dimensiunilor diferite. Stiloul IQOS 3 nu poate fi introdus în încărcătorul portabil 2.4/2.4, din cauza dimensiunilor diferite.

Pot folosi adaptorul de alimentare AC și cablul USB de la versiunea anterioară a dispozitivului pentru a încărca dispozitivul IQOS 3?

Poți utiliza adaptorul de alimentare AC IQOS din versiunile anterioare ale dispozitivului. Cu toate acestea, cablul USB IQOS 3 este un cablu de tip USB-C, diferit de versiunile anterioare.

Cum pot reseta dispozitivul IQOS?

Poți reseta cu ușurință dispozitivul IQOS 3 ținând apăsat butonul încărcătorului portabil timp de 8 secunde, apoi eliberându-l. Indicatorii de nivel al bateriei vor clipi de două ori, apoi se vor stinge progresiv pentru a confirma resetarea.

Ce înseamnă vibrațiile dispozitivului?

Vibrațiile stiloului sunt activate în următoarele situații:

 • La pornirea încălzirii (odată ce apeși butonul stiloului pentru a începe experiența)
 • Când experiența este aproape completă (30 de secunde înainte de sfârșit)

Ce semnifică ledurile de pe holder (”stilou”)?

 • Vibrația stiloului IQOS:
  • Vibrația începe și LED-urile clipesc când apeși și ții apăsat butonul de încălzire. Astfel se indică începutul experienței (timp de 6 minute sau 14 inhalări, oricare dintre acestea apare mai întâi).
  • LED-urile încep să clipească în același timp cu vibrația când au rămas 30 de secunde sau două pufuri. Acest lucru indică faptul că stiloul IQOS se va opri automat.
 • Curățarea automată:
  • Curățarea automată este declanșată automat la fiecare 20 de încărcări, după ce stiloul IQOS a terminat procesul de încărcare.
  • În timpul curățării automate, vei observa un proces de încărcare mai lung al stiloului (reîncărcare - curățare - reîncărcare), iar LED-urile vor clipi constant.

Ce înseamnă ledurile de pe încărcătorul portabil?

Orice lumină albă indică faptul că dispozitivul efectuează diferite operații, cum ar fi încărcarea, repornirea, momentul când e gata de utilizare, încărcarea completă etc. O lumină roșie intermitentă poate apărea:

 • Dacă este aprins numai indicatorul luminos al încărcătorului portabil: dispozitivul este în afara temperaturii de funcționare (0 - 50°C). -> Așteaptă până când dispozitivul se află în limitele de temperatură.
 • Indicatorul stiloului: semnifică o defecțiune -> Te rugăm să efectuezi o resetare a dispozitivului IQOS. Dacă întâmpini probleme în continuare, te rugăm să contactezi Centrul de Asistență Clienți (0800030333 (luni - duminică: 08:00 - 22:00), e-mail: contact@iqos.ro, Facebook: https://www.facebook.com/iqos.ro, Twitter: @iqos_support_ro) sau să ceri asistență la cel mai apropiat magazin IQOS.
Care este temperatura optimă de funcționare a dispozitivului IQOS?

IQOS 3 este proiectat să funcționeze într-o gamă largă de temperaturi, dar recomandăm utilizarea între 10℃ și 50℃ pentru o experiență optimă.

Ce este sistemul de auto-curățare a lamelei de încălzire?

Procesul de auto-curățare a lamelei de încălzire este activat automat după fiecare 20 de sesiuni, atunci când stiloul se încarcă. Acest proces reduce reziduurile de tutun de pe lamelă, facilitând procesul de curățare manuală, asigurând în același timp cea mai bună experiență de savurare a tutunului.
Procesul de auto-curățare al lamelei poate fi activat și prin intermediul aplicației IQOS Connect.

Ce este noul sistem ProtectPlus™?

Sistemul ProtectPlus™ găzduiește o serie de îmbunătățiri tehnologice:

 • carcasa exterioară robustă îmbunătățește rezistența la șoc a dispozitivului
 • o nouă deschidere a ușii laterale testată pentru a garanta o performanță sigură
 • noua tehnologie oferă o durată mai lungă de viață a bateriei
 • camera de încălzire a stiloului a fost reproiectată pentru o fiabilitate îmbunătățită

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.