ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

HEETS

HEETS sunt ţigări? Pot consuma HEETS în același mod în care consum ţigări convenţionale?

Deși HEETS conțin tutun autentic, iar utilizarea IQOS imită gustul, aspectele senzoriale şi de ritual al consumului de țigări, acestea nu sunt țigări. Spre deosebire de țigările cu aprindere în care tutunul este ars, tutunul din HEETS este încălzit, oferind un gust autentic fără a genera fum şi fără aprindere, fără scrum şi cu un miros mai puțin evident. Prin urmare, IQOS oferă o experiență mai curată de consum al tutunului. Nu aprinde niciodată HEETS cu un chibrit sau brichetă, acestea sunt concepute pentru a fi consumate exclusiv cu IQOS.

De ce sunt rezervele de tutun HEETS mai scurte decât țigările obișnuite?

Rezervele de tutun HEETS sunt concepute special pentru dispozitivele IQOS. Au lungimea, diametrul și designul optim pentru ”stiloul” IQOS.

Rezervele de tutun HEETS conțin nicotină?

Da, rezervele de tutun HEETS conțin nicotină, care provoacă dependență. Nicotina este prezentă în mod natural în tutunul folosit în rezervele HEETS. Este eliberată în aerosolii generați în timpul utilizării IQOS.

HEETS conțin plastic? Ce este pelicula de plastic din interiorul filtrului HEETS?

Filtrul utilizat în HEETS conține câteva componente, inclusiv o peliculă de biopolimer, derivat din amidon sau trestie de zahăr. PMI a testat pelicula de biopolimer și aceasta nu afectează toxicitatea aerosolului generat de HEETS.

De ce hârtia din jurul tutunului capătă culoarea maro după ce utilizez „stiloul” IQOS?

IQOS încălzește tutunul. Așadar, hârtia care înfășoară tutunul din HEETS nu arde, însă este normal să își schimbe culoarea sau să se umezească după ce tutunul este încălzit.

De ce pelicula de plastic se întârește după utilizarea HEETS?

Când rezerva de tutun HEETS este utilizată, pelicula de biopolimer devine mai tare decât starea sa inițială, ceea ce este o reacție normală la temperatura aerosolului.

Ce este folia de aluminiu din interiorul HEETS?

Am introdus folia de aluminiu pentru a preveni arderea HEETS, în cazul în care cineva încearcă să le aprindă în mod obișnuit. Prezența foliei de aluminiu nu are niciun impact asupra componenței chimice a aerosolului generat de IQOS și, prin urmare, nu reprezintă un motiv de îngrijorare.

De ce frunza de tutun devine fibroasă după utilizarea IQOS?

Tutunul conținut într-un HEETS nu arde, dar este normal ca acesta să își schimbe textura după ce este încălzit şi a eliberat aroma.

Pot utiliza HEETS dacă led-ul de pe „stiloul” IQOS este roşu şi nu alb (variantele IQOS 2.4+, IQOS 3, IQOS 3 Multi) sau roşu si nu verde (varianta IQOS 2.4) atunci când sunt introduse?

„Stiloul” IQOS nu va încălzi HEETS decât dacă lumina este verde pentru IQOS 2.4, sau  albă pentru IQOS 2.4+, IQOS 3, IQOS 3 Multi. Dacă led-ul de pe stilou este roşu, acesta trebuie încărcat. Dacă problema persistă, poţi consulta ghidul utilizatorului din pachet sau apela Centrul pentru Asistență Clienţi la numărul 0800.030.333.

Pot reutiliza HEETS care nu au fost terminate? Este posibil să fumez HEETS cu o pipă?

Pentru a se asigura un gust optim, HEETS™ consumate parţial nu trebuie reutilizate. HEETS™ sunt concepute pentru a fi consumate exclusiv cu IQOS.

Ce variante de HEETS sunt disponibile?

HEETS sunt disponibile în variantele Bronze, Amber, Yellow, Turquoise (Mentol), Blue (Mentol) și Kelly (Mentol) pentru a satisface preferinţele diverse ale fumătorilor adulţi.

Cum pot elimina HEETS după utilizare?

HEETS™ pot fi triate împreună cu deșeurile menajere, în conformitate cu reglementările stabilite de autoritățile locale.

Cât durează un HEET?

Sistemul IQOS este conceput pentru a încălzi o rezervă de tutun HEETS pentru un interval de timp şi un număr de experiențe aproximativ similar cu cel al unei țigări combustibile, dar fără a arde tutunul. Vă puteți bucura de gustul adevărat de tutun timp de aproximativ 6 minute sau 14 inhalări, oricare are loc prima.

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.