ȚI-AI UITAT PAROLA?


Login în contul tău
SAU

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

DISPOZITIVELE IQOS

Ce este IQOS?

IQOS este un sistem revoluționar, dedicat fumătorilor adulți, care încălzește tutunul în loc să îl ardă, generând un aerosol care permite adulților fumători să se bucure de aroma autentică a tutunului. IQOS oferă o experiență mai curată comparativ cu țigările, păstrând gustul autentic de tutun, fără a genera fum și fără a fi nevoie de aprindere, fără scrum și cu un miros mai puțin evident.
IQOS nu este un produs destinat persoanelor care doresc să renunțe la fumat, care au renunțat la fumat sau care nu au fumat niciodată.
IQOS/HEETS nu sunt destinate minorilor. Pentru detalii, consultă secțiunea IMPORTANT

Cui se adresează acest produs? Este un produs care ajută la renunţarea la fumat? Lansaţi acest produs pentru a împiedica fumătorii să renunţe la fumat?

Acest produs oferă fumătorilor adulți care doresc să se bucure de aroma autentică a tutunului o alternativă la ţigările cu ardere. IQOS nu generează fum, scrum și are un miros mai puţin neplăcut, oferind astfel o formă mai plăcută de savurare a tutunului. IQOS nu este un sistem care ajută la renunţarea la fumat.

Mă ajută IQOS să renunț la fumat?

IQOS/HEETS nu sunt o alternativă pentru renunțarea la fumat. Cea mai bună alegere pentru consumatorii preocupați de sănătatea lor este să renunțe complet la tutun.

Nu sunt sigur dacă IQOS este pentru mine. Pot încerca IQOS înainte de a-l cumpăra?

Poți încerca IQOS gratuit accesând acest link: https://www.iqos.ro/incearca-iqos

Doar ce am achiziționat dispozitivul IQOS. Oferiți asistență personalizată? Este gratuită?

Încurajăm utilizatorii adulți IQOS să apeleze la centrul de Asistență Clienți (luni - duminică: 08:00 - 22:00).
Agenții noștri vor fi alături de tine pentru a îți răspunde la întrebări prin telefon (0800030333), e-mail, Facebook (https://www.facebook.com/iqos.ro) și Twitter (https://www.twitter.com/iqos_support_ro), în funcție de preferințele tale.

IQOS se încadrează în categoria ţigărilor electronice? Cum se deosebeşte?

IQOS nu este o țigară electronică, ci un aparat electronic care încălzeste, nu arde, produsele din tutun comercializate sub numele de HEETS. Spre deosebire de țigările electronice, utilizarea IQOS nu implică utilizarea unor lichide (de exemplu, lichid care conține nicotină) pentru a inhala, ulterior, prin intermediul unui muștiuc, vapori ce conțin nicotină. HEETS nu sunt flacoane de reumplere a țigaretei electronice, ci un produs din tutun reglementat separat din punct de vedere legal.

Care este diferența dintre țigările obișnuite și IQOS?

IQOS este o alternativă la fumatul obișnuit deoarece încălzește tutunul în loc să îl ardă. Oferă gust autentic de tutun fără foc, fără fum de țigară și cu mai puțin miros.

IQOS eliberează cu 95% mai puține substanțe nocive, în comparație cu țigările*.
Trecerea completă la IQOS prezintă un risc redus pentru sănătatea ta față de continuarea fumatului.*
Informație importantă: IQOS nu este lipsit de riscuri. Emană nicotină, substanță ce dă dependență.

*Reduceri medii ale nivelurilor unei game largi de substanțe nocive (mai puțină nicotină) în comparație cu fumul emanat de o țigară de referință (3R4F). Aceasta nu înseamnă neapărat că există o reducere cu 95% a riscurilor. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Este adevărat că IQOS nu arde tutunul și doar îl încălzește? Care este temperatura de funcționare a „stiloului” IQOS?

IQOS include un aparat electronic, denumit de consumatori „stilou”, care încălzește tutunul conținut într-un HEETS, la o temperatură mai mică de 350°C, fără a-l arde, pentru a crea un aerosol ce conține nicotină. Prin comparație, tutunul dintr-o țigară cu aprindere ajunge la o temperatură de până la 800°C.

IQOS generează fum? Dar scrum?

IQOS doar încălzește tutunul în loc să-l ardă si astfel nu generează nici fum si nici scrum. Încălzirea, în loc de arderea tutunului, eliberează un aerosol care permite adulților fumători să se bucure de aroma autentică a tutunului, oferind o experiență mai curată comparativ cu țigările. IQOS are astfel si un miros mai puțin evident. Spre deosebire de fumul expirat din ţigări, aerosolul generat de HEETS™ este mai puţin supărător pentru cei din jur și se disipează rapid.

Este folosirea IQOS sigură/fără riscuri?

IQOS nu este lipsit de riscuri.

IQOS eliberează cu 95% mai puține substanțe nocive, în comparație cu țigările*.
Trecerea completă la IQOS prezintă un risc redus pentru sănătatea ta față de continuarea fumatului.*
Informație importantă: IQOS nu este lipsit de riscuri. Emană nicotină, substanță ce dă dependență.

*Reduceri medii ale nivelurilor unei game largi de substanțe nocive (mai puțină nicotină) în comparație cu fumul emanat de o țigară de referință (3R4F). Aceasta nu înseamnă neapărat că există o reducere cu 95% a riscurilor. IQOS nu este lipsit de riscuri.

Pot utiliza o ţigară convenţională cu „stiloul” IQOS?

Nu. „Stiloul” IQOS este conceput să funcționeze doar cu HEETS. Țigările cu aprindere nu vor funcționa cu sistemul IQOS.

Pot încărca IQOS şi în maşină? Aveţi produse care să facă posibil acest lucru?

Încărcătorul portabil IQOS poate fi utilizat în mașinile care dețin port de încărcare prin conectarea cablului USB oferit împreună cu IQOS.

Cum pot întreţine zilnic în mod corespunzător acest produs?

Recomandăm curăţarea zilnică a lamei de încălzire a „stiloului”şi a capacului utilizând peria de curăţare. De asemenea, produsul se curăţă automat printr-un proces termic după fiecare 20 HEETS utilizate, ca parte a unui proces de întreţinere regulat. Pentru detalii suplimentare poţi consulta ghidul utilizatorului din pachet sau poţi accesa secţiunea Asistență.

Pot încărca sistemul IQOS dacă sunt în afara României?

Da. Cablul USB oferit împreună cu IQOS poate fi utilizat pentru încărcarea acestuia de oriunde, însă, în acest caz, este posibil să ai nevoie de un adaptor de priză.

De ce există un buton de Bluetooth pe dispozitiv pentru versiunea 2.4+?

Butonul de Bluetooth iți va da posibilitatea de conectare a dispozitivului la aplicația special dezvoltată pentru IQOS, IQOS Connect.

Accesoriile unui dispozitiv IQOS sunt compatibile cu alte dispozitive IQOS?

Accesoriile IQOS 2.4+ sunt compatibile cu IQOS 2.4 si accesoriile IQOS 3 cu IQOS 3 DUO, dispozitivele având aceleași dimensiuni. În cazul IQOS 3 Multi, accesoriile nu sunt compatibile cu nicio altă versiune a dispozitivului și pot fi folosite doar cu dispozitivul pentru care au fost destinate.

Dacă am alte și întrebări, pe cine ar trebui să contactez?

Pentru orice asistență, te rugăm să contactezi serviciul de Asistență Clienți:
Prin telefon: 0800030333 (luni - duminică: 08:00 - 22:00)
Prin e-mail: contact@iqos.ro

ACEST WEBSITE ESTE DESTINAT PERSOANELOR CU VÂRSTA PESTE 18 ANI, FUMĂTOARE ȘI REZIDENTE ÎN ROMÂNIA. DOREȘTI SĂ CONTINUI?
Trebuie să ai peste 18 ani pentru a accesa acest website.